Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

8 dana

Preuzmi pdf putovanja

Uz obiteljsko skijanje, organiziramo i Teens skijanje za djecu od 15 do 19 godina. Program je namijenjen za djecu koja će na skijanje ići bez roditelja samostalno, kao i za djecu čiji roditelji će ići na obiteljsko skijanje s nama.

Teens razdoblje je razdoblje koje karakterizira polagani prijelaz iz dječjeg svijeta u svijet odraslih. U tom razdoblju dolazi do mentalnog sazrijevanja te kristalizacije stavova i mišljenja. U tom se razdoblju posebno razvijaju samopoštovanje, povjerenje, samostalnost i osobnost. To je dio odrastanja u kojem djeca postepeno preuzimaju odgovornost za sebe i svoje postupke, te počinju djelomično samostalno donositi odluke. Naša je zadaća da im u tome pomognemo, ali uz dozu usmjeravanja, vođenja i kontrole.

To je i razdoblje kada ih baš ne možete samo tako samostalno pustiti, a opet morate. Skijali bi se s vama, a opet bi radije s društvom. U školu ne žele ići jer sve znaju, a spavali ne bi jer im to nije potrebno.

U tom smjeru za vas i za njih program skijanja u kojem će se djeca skijati sa voditeljem, djelomično samostalno, učiti snalaziti se po karti, isprobati neke tehnike free styla, probati snowboard, ispravljati jedan drugoga, kuhati, sušiti svoje stvari, prati suđe, sami spremati krevet kao i doma i snimiti zabavan film o svemu tome. Neki od njih možda imaju ambicije polagati tečaj za učitelja skijanja pa ćemo poraditi i na tom dijelu.


Fotografije & video

01


1

Skijanje

Skijanje

Skijanje

Djeca rođena nakon 30.04.2006  – 5.600 kn/743,25€ po osobi
Djeca rođena prije 30.04.2006     – 6.100 kn/809,61€  po osobi

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz,
  • prehranu sa osnovnom školom kuhanja,
  • ski kartu,
  • smještaj u apartmanima,
  • nadzor i instrukcije voditelja 0/24.

Informacije:

 

Prijevoz: organizirani prijevoz autobusom iz Zagreba ( Šestina) do smještaja u Italiji 


Smještaj: smještaj je predviđen u apartmanima u mjestu Pelizzano (smještaj je udaljeniji od ski staze i gondole, ali će imati svaki dan na raspolaganju autobus koji će ih prevoziti do ski gondola)

U apartmanima su zajedno sa djecom smješteni i ski trener/učitelj te su djeca prilikom boravka pod nadzorom.

Covid Info:

Naše ponude skijanja prikazane su u punom obimu i sa najboljom namjerom da ih realiziramo u potpunosti.

1.    Svi smještajni kapaciteti suglasni su da u slučaju odluke našeg kriznog stožera ili odluke lokalne zajednice, gdje je područje u koju putujemo označeno sa crvenim, mogu obostrano otkazati putovanje sa potpunim povratom uplaćenog iznosa, osim osiguranja, bilo da se radi o individualnom otkazu ili otkazu putovanja od strane agencije.

2.    U slučaju preporuka našeg stožera, da se ne putuje, a koje ne zahtijeva samoizolaciju ili karantenu prilikom povratka, individualni otkaz putovanja nije moguć. U tom slučaju prilikom otkaza putovanja agencija će izvršiti povrat sredstava samo za skijašku kartu.

3.    Realizaciju programa, škole skijanja i animacijskih aktivnosti provoditi ćemo u skladu sa mjerama koje će biti na snazi u to vrijeme. Iz tog razloga postoji realna mogućnost da će neki naši programi morati biti modificirani ili nerealizirani u odnosu na prošle godine.

 

Za sve dodatne informacije i pitanja slobodno kontaktirajte!

Tečaj konverzije 1 EUR= 7,53450 kn

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter