Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

4 dana

Preuzmi pdf putovanja

Program putovanja:

VODIMO VAS NA UTAKMICU EURO 2020 U GLASGOWU 18.06. u 17:00 sati HRVATSKA : ČEŠKA!!!! GARANTIRANI POLAZAK

Vrijednost više:

1.    dan  (16.06.) ZAGREB – LONDON-GLASGOW 

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u 11:30h kod šaltera informacija na odlaznom terminalu, gdje će Vam voditelj putovanja podijeliti putnu dokumentaciju. Prijava za let na British Airways za London u 13:25h. Slijetanje u London u 15:00 sati te nastavak leta za Glasgow u 20:15. Po slijetanju u Glasgow u 21:40, transfer do hotela uz panoramski razgled grada. Smještaj u hotel. Kako sunce zalazi tek iza 22:00 sata, predlažemo orijentacionu šetnju u pratnji voditelja putovanja. Povratak u hotel. Noćenje. 

2.    dan  (17.06.) GLASGOW-EDINBURGH-GLASGOW

Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet u glavni grad Škotske, u Edinburgh. Razgled grada koji je UNESCO uvrstio na popis svjetske baštine. Naš razgled započinjemo odlaskom na Calton Hill- „ Atenu sjevera „ sa koje se pruža predivan pogled na grad i Edinburški dvorac, odlična startna točka za otkrivanje grada. Odlazak do simbola grada, mističan i čaroban Edinburški dvorac gdje se čuva carska kruna te poznati Kamen sudbine. Predlažemo posjet dvorcu te nakon toga slijedi šetnja po čuvenoj Royal Mille na kojoj su smještene glavne gradske znamenitosti: katedrala St. Giles, zgrada škotskog parlamenta, Holyrood Palace. Slobodno vrijeme za ručak. Poslijepodne nastavak razgleda grada: spomenik Walteru Scottu, North bridge, The Balmoral hotel. Slobodno vrijeme na glavnoj shopping ulici Princess Street…Povratak u Glasgow. Noćenje.

3. dan (18.06.) GLASGOW- UTAKMICA EURO ŠKOTSKA ( Hrvatska – Češka ) 

Doručak. Nakon doručka zajedno odlazimo u razgled grada: čuveno Sveučilište koje je osnovano još 1451 godine, a danas je jedno od najboljih svjetskih sveučilišta, sveučilišna četvrt, gradska vijećnica, Glasgow cross, križište pet glavnih gradskih ulica, katedrala Sv. Mungo, katedralni trg,  rijeka Clyde, glavni gradski trg - George square gdje se nalazi monumentalna zgrada gradske komore i spomenik Kraljici Viktoriji, -sveučilišna četvrt, Pollok House unutar Pollok parka, House for an Art Lover vezana za Charlesa Rennie Mackintosha te je kao takva kulturna atrakcija vrlo važna za posjetitelje, jedna od najstarijih građevina u Glasgowu – Merchant City toranj sa satom – St. Andrews Square i kulturni centar,  glavna gradska šetnica Argyle street. Slobodno vrijeme za ručak i kupovinu suvenira. Slobodno poslijepodne da uživate u navijačkoj atmosferi u Glasgowu. U 17.00 sati utakmica  kupa UEFE Hrvatska -Češka ( Mondo travel ne osigurava ulaznice ). Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan (19.06.) GLASGOW -LONDON-ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme do transfera do zračne luke u Glasgowu. U 12:10 let za London. Te u 15:40 nastavak leta iz Londona za Zagreb. Kraj programa. 

Informacije o hotelu: Hotel Premiere Inn Pacific Quay Glasgow 3*

 

 


First minute cijena vrijedi do popunjavanja određenog broja mjesta.

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom prema programu
 • 1 kom predane prtljage do 23 kg težine te 1 komad ručne prtljage do 8 kg
 • transfer autobusom zračna luka Glasgow-hotel-zračna luka Glasgow
 • smještaj u novootvorenom hotelu Premier inn PACIFIC QUAY 3*  na osnovi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
 • razgled Glasgowa prema programu
 • voditelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja
 • organizaciju i pripremu putovanja
 • osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1190,00 kn – iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 1.390 kn
 • ulaznicu za utakmicu Hrvatska -Češka
 • ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana, fakultativne izlete, obroke koji nisu uključeni u cijenu

 

Doplate i popusti:

Obavezne doplate:

 • pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje putničke karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1190,00 kn – iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata


Eventualne doplate: (okvirne cijene, točne cijene dobit ćete u završnoj obavijesti)

 • cjelodnevni izlet sa autobusom i pratiteljem putovanja u Edinburgh – 45 GBP ( potrebno min 15 osoba -plaćanje kod voditelja putovanja  ) REZERVACIJA POTREBNA PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA
 • Ulaznica za Edinburški dvorac – 24 GBP ( rezervacija prije putovanja, plaćanje pratitelju putovanja, potrebno min 15 osoba ) 
 • Ulaznicu za destileriju viskija u Edinburghu uz degustaciju viskija i vođenu turu: 22 GBP 
  (rezervacija prije putovanja, plaćanje pratitelju putovanja, potrebno min 15 osoba )
 • Napojnica za voditelja putovanja –nije obavezno no uobičajeno je da ukoliko ste zadovoljni uslugom, organizacijom i trudom naših voditelja putovanja da ih se nagradi sa napojnicom. Iznos napojnice naravno ovisi o Vašoj procijeni i zadovoljstvu te nikako nije obavezan, sami odlučujete želite li nekoga nagraditi za trud (preporuka prosječne iznosa napojnice za Veliku Britaniju iznosi 5-10 GBP po osobi )

Popusti i doplate:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu– 1.390, 00 kn

Informacije:

Informacije o letu:

BA 849

Zagreb 

13:25

London, Heathrow

15:00

BA 1498

London, Heathrow

20:15

Glasgow

21:40

 

BA 1483

Glasgow

12:10

London, Heathrow

13:40

BA 840

London, Heathrow

15:40

Zagreb

19:05


U cijenu uključen 1 komad predane prtljage do 23 kg i 1 komad ručne prtljage do 12 kg ukupnih dimenzija 115 cm (55 x 40 x 20)
Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:
Za državljane RH viza za putovanje u Englesku nije potrebna, ali je od 2021. godine za putovanje u Ujedinjeno kraljevstvo obavezna putovnica. 

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa. S obzirom na stalne izmjene vezano za epidemiološke mjere i u Hrvatskoj i u inozemstvu, zadržavamo pravo otkaza aranžmana ukoliko će epidemiološka situacija to zahtijevati ili promjene programa na koje putnici ne moraju pristati ukoliko ne žele!

Broj putnika:

Minimalni broj: 20
Maksimalni broj: 30

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Rezervacija BEZ finacijskih rizika - COVID 19!
 • Ako za putovanje piše da je garantirano, ide li se bez obzira na COVID situaciju?
 • Kakve su epidemiološke mjere poduzete vezano za autobusna putovanja?
 • Kada moram biti u zrakoplovnoj luci?
 • Mogućnosti plaćanja

Fotografije & video

01


4

EURO 2020 London, Glasgow

Europsko nogometno prvenstvo EURO 2020, EURO UEFA LONDON, GLASGOW

EURO 2020 London, Glasgow

Galerija Kelvingrove u Glasgowu, putovanje čarobna Škotska, garantirani polazak

Škotska, Glasgow - tornjevi galerije Kelvingrove

Pollok house Glasgow, putovanje u Škotksu

Škotska, Glasgow - Pollok House unutar Pollok parka

Hrvatski navijač, EURO UEFA 2020 London, Glasgow

Europsko nogometno prvenstvo EURO 2020., podržimo naše vatrene!

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter