Mondotravel

Beč i Bratislava, veliki studentski provod

bratislava zima 3  bratislava-3  bec 3

Termin putovanja: 

Vrijeme je za novi studentski izlet! Nakon veličanstvene Budimpešte i luuudog Sarajeva krećemo u Beč i Bratislavu gdje ćemo obilježiti početak nove akademske godine i pripremiti se za nadolazeće kolokvije. Očekuje nas druženje, dobra muzika, puno zabave i vikend za pamćenje!

Prijaviti se mogu svi studenti te njihova zainteresirana pratnja, prijatelji i ostali.

Program putovanja:

1. DAN / ZAGREB – BEČ – BRATISLAVA

Polazak u 05.00 sati ispred koncertne dvorane Lisinski – Zagreb. Vožnja visokoturističkim autobusom uz usputna stajanja radi odmora kroz Sloveniju do prijestolnice Austrije – Beča. Po dolasku razgled grada: Ring – Opera – Hofburg – Trg Marije Terezije – Parlament – Gradska vijećnica – Dunavski kanal – Urania– Muzejska četvrt – Mihaelov trg – Kolhmarkt – katedrala sv. Stjepana – Kartner ulica. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Ugrijte se kuhanim vinom i kobasicama ili odradite dobar shopping. Polazak za Bratislavu u kasnim poslijepodnevnim satima. Jednosatna vožnja do glavnog grada Slovačke. Smještaj u hotel 4* u centru Bratislave (svi sadržaji su na pješačkoj udaljenosti). Predlažemo odlazak na večeru u tradicionalni slovački pub/restoran (fakultativno). Krećemo na veliki Baltazar party u jednom od najboljih klubova uz odličnu glazbu i promotivne cijene pića do ranih jutarnjih sati. Noćenje.

2. DAN / BRATISLAVA - ZAGREB

Kasniji doručak, odjava iz hotela i odlazak u razgled grada. Razgled započinjemo odlaskom do Bratislavskog hrada, dvorca koji se nalazi 100 m iznad Dunava i s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad. Dvorac je jedno od rijetkih mjesta odakle se vide tri države: Austrija (3 km), Mađarska(13 km) i Slovačka. Razgled ostalih znamenitosti grada: vrata sv. Mihaela, Katedrala sv. Martina, Glavni Trg s Rolandovom fontanom, Stara vijećnica, Narodno kazalište... Šetnja prekrasno okićenim gradskim trgovima koji obiluju štandovima s adventskim ukrasima i raznim slasticama. Predlažemo odlazak do najvećeg shopping centra u Slovačkoj – Eurovea galleria. Slobodno vrijeme do 17.00 sati. Polazak za Zagreb. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.


 

Cijena po osobi: 

Napomena: broj mjesta je ograničen.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

  • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu,
  • smještaj u hotelu 4* u centru Bratislave u višekrevetnim sobama na bazi 1 noćenja s buffet doručkom,
  • razgled Beča i Bratislave prema programu,
  • licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja,
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine,
  • troškove organizacije i realizacije putovanja.

Party narukvica: ulaznica za klub s promotivnim cijenama pića i uključenim pićem dobrodošlice: 10 EUR po osobi, plaćanje vodiču u autobusu.

Večera u Bratislavi u tradicionalnom pubu: 15 eur (fakultativno, nije obavezno)

Osiguranje:
zdravstveno osiguranje + osiguranje od otkaza putovanja, 50 kuna
Prijava i plaćanje kod prijave.

PRIJAVE i PLAĆANJE
Potrebno je ispuniti prijavnicu putem linka:    https://goo.gl/zcfZ9J

Važno

Nakon prijave u roku od 48 sati, na mail ćete dobiti ugovor i upute za plaćanje. Za potvrdu putovanja potrebno je po primitku ugovora uplatiti iznos aranžmana na račun koji je naveden ili doći osobno u poslovnicu Mondo travela (Teslina 14, Zagreb, radnim danom od 09-20 sati, subotom 09-14 sati).
Cijeli iznos putovanja moguće je uplatiti na 3 rate karticama (Maestro ZABA, PBZ i ERSTE; AMEX, VISA SPLITSKA, DINERS i MASTER CARD ZABA)! Karticu je potrebno provoći odmah kod prijave.

Ukoliko vam je potrebno više informacija javite se agenciju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

ŠIFRA: VELIKI STUDENTSKI IZLET U BEČ I BRATISLAVU 2015 001