Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

7 dana

Preuzmi pdf putovanja

Apartmanski kompleks od 7 chaleta, neposredno uz žičaru za Plagne Centre. Od sadržaja: unutarnji grijani bazen, sauna, parna kupelj, recepcija, dnevni boravak sa otvorenim kaminom.                                        
                                        
Apartmani:                                        

  • Dvosobni za 4    Dnevni boravak s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba s dva odvojena ležaja ili bračnim krevetom, kuhinjska niša, (štednjak, hladnjak, mikrovalna pećnica, perilica suđa, toster, kuhalo za vodu, aparat za kavu), kupaonica, WC, balkon ili terasa                                   
  • Dvosobni za 6    Dnevni boravak s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba s dva odvojena ležaja, prostor za spavanje sa dva kreveta na kat, kuhinjska niša, (štednjak, hladnjak, mikrovalna pećnica, perilica suđa, toster, kuhalo za vodu, aparat za kavu), kupaonica i tuš, balkon ili terasa                                   
  • Trosobni za 6    Dnevni boravak s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom, spavaća soba sa dva odvojena kreveta, (štednjak, hladnjak, pećnica, perilica suđa, toster, kuhalo za vodu, aparat za kavu), kupaonica i tuš, balkon ili terasa. Neki apartmani su duplex.                                   
  • Trosobni duplex za 8    Dnevni boravak s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, na katu prostor sa 2 kreveta na kat i 2 spavaće sobe za 2 osobe, kuhinjska niša, (štednjak, hladnjak, pećnica, perilica suđa, toster, kuhalo za vodu, aparat za kavu), kupaonica i tuš, balkon ili terasa.                                   
  • Četverosobni duplex za 10    Dnevni boravak s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom. Na katu 2 spavaće sobe za 2 osobe, prostor s 2 kreveta na kat, kuhinjska niša (hladnjak, el štednjak, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu) dvije kupaonice i WC, balkon ili terasa.                                   
  • Peterosobni duplex za 12    Dnevni boravak s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, 2 spavaće sobe za 2 osobe. Na katu 2 spavaće sobe za 2 osobe, prostor s 2 kreveta na na kat, kuhinjska niša (hladnjak, perilica posuđa, el štednjak, mikrovalna pećnica, toster, kuhalo za vodu, aparat za kavu) tri kupaonice, odvojeno WC, balkon ili terasa                                    

Fotografije & video

01


7

LA PLAGNE - Les Chalets Edelweiss

LA PLAGNE - Les Chalets Edelweiss

LA PLAGNE - Les Chalets Edelweiss

LA PLAGNE - Les Chalets Edelweiss, dnevna soba

LA PLAGNE - Les Chalets Edelweiss, dnevna soba

LA PLAGNE - Les Chalets Edelweiss, spavača soba

LA PLAGNE - Les Chalets Edelweiss, spavača soba

LA PLAGNE - Les Chalets Edelweiss, kuhinja

LA PLAGNE - Les Chalets Edelweiss, kuhinja

LA PLAGNE - Les Chalets Edelweiss, kupaona

LA PLAGNE - Les Chalets Edelweiss, kupaona

LA PLAGNE - Les Chalets Edelweiss, kamin

LA PLAGNE - Les Chalets Edelweiss, kamin

LA PLAGNE - Les Chalets Edelweiss, bazen

LA PLAGNE - Les Chalets Edelweiss, bazen

na upit

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

ručnike i posteljinu, TV, Wi Fi, ulaz na grijanji unutarnji bazen, jedan ulaz u saunu, vanjski parking, spremište za skije

Doplate i popusti:

DOPLATE:    
boravišna pristojba (18+)    plaćanje na licu mjesta
završno čišćenje     45€ (dvosobni), 
depozit    400 €
kućni ljubimci    39 €
dječji krevetić i sjedalica    25 €
sauna    8 €
unutarnji parking    49 €

Informacije:

*POSEBNA PONUDA: za 2 kupljena skipassa za odraslu osobu - 1 GRATIS skipass za dijete 5-12 god. 

**POSEBNA PONUDA: za 2 kupljena skipassa za odraslu osobu - 1 GRATIS skipass za dijete 5-12 godina (od 12:30 na dan dolaska, 1 dan prije početnog dana ski passa)

***POSEBNA PONUDA:  PARADISKI ski pass po cijeni ski passa LA PLAGNEa dan dolaska, 1 dan prije početnog dana skipassa)      

Djeca do 5 g – gratis ski pass, preuzeti na prodajnom mjestu u La Plagne  uz indentifikacijski dokument sa slikom. Seniori od +75 g. plaćaju skipass po posebnoj tarifi od 10€ na prodajnom mjestu u La Plagne uz obvezan identifikacijski dokument. 

NAPOMENA: Navedene cijene skipassa važeće su za uplate  izvršene najkasnije 10 dana prije putovanja. Za SVE  kasnije uplate obračunavaju se cijene skipassa prema regularnom cjeniku na skijalištu.   

Tečaj konverzije 1 EUR= 7,53450 kn

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter