Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

7 dana

Preuzmi pdf putovanja

Prestige Residence l'Eclose*** nalazi se neposredno uz prve sjedežnice u Eclose području Alpe d'Hueza sa jednostavnim i brzim pristupom skijaškim stazama. Supermarketi, restorani, trgovine i svi potrebni sadržaji nalaze se 400-tinjak m od zgrade u dijelu les Bergers.  Također, u prizemlju kompleksa nalazi se mini-market i dobar restoran, a nasuprot Residence l'Eclose je veliki sportski centar Palais des sports s  unutarnjim, grijanim bazenom, teniskim i squash terenima, zidom za penjanje…
Također, u prizemlju kompleksa nalazi se mini-market i dobar restoran, a nasuprot Residence l'Eclose je veliki sportski centar Palais des sports s  unutarnjim, grijanim bazenom, teniskim i squash terenima, zidom za penjanje…
            
Apartmani:           

 • dvosobni za 4 (31 m2)    dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom, kompletno opremljena kuhinjska niša (pećnica, el. Štednjak, hladnjak, mikrovalna, perilica posuđa)kupaonica/WC.       
 • dvosobni/trosobni za 6 (39 m2)    dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom, prostor sa dva kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (pećnica, el. Štednjak, hladnjak, mikrovalna, perilica posuđa)kupaonica/WC, balkon.       
 • trosobni za 6 (45 m2)    dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom, kompletno opremljena kuhinjska niša (pećnica, el. Štednjak, hladnjak, mikrovalna, perilica posuđa)kupaonica/WC, balkon.       
 • trosobni/četverosobni za 8 (48 m2)    dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom, prostor sa dva kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (pećnica, el. Štednjak, hladnjak, mikrovalna, perilica posuđa)kupaonica sa tušem, kupaonica sa kadom/WC, balkon.       
 • četverosobni za 8 (60 m2)    dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom, dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, kompletno opremljena kuhinjska niša (pećnica, el. Štednjak, hladnjak, mikrovalna, perilica posuđa)kupaonica/WC, balkon.       
 • četverosobni/peterosobni za 10 (66 m2)    dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom, dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, prostor sa dva kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (pećnica, el. Štednjak, hladnjak, mikrovalna, perilica posuđa)kupaonica sa tušem, kupaonica sa kadom, dva WC-a, balkon.       
 • petersosobni za 10 (70 m2)    dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom, dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, kompletno opremljena kuhinjska niša (pećnica, el. Štednjak, hladnjak, mikrovalna, perilica posuđa)kupaonica sa tušem, kupaonica sa kadom, dva WC-a, balkon.        

Fotografije & video

01


6

Alpe d'Huez, Hotel Residence L'Eclose, bazen

skijanje francuska, Alpe d'Huez

Alpe d'Huez, Hotel Residence L'Eclose, bazen

skijanje francuska, Alpe d'Huez

Alpe d'Huez, Hotel Residence L'Eclose, dnevna soba

ski francuska

Alpe d'Huez, Hotel Residence L'Eclose, kuhinja

francuska Alpe d'Huez

Alpe d'Huez, Hotel Residence L'Eclose, kupaona

skijanje Alpe d'Huez

Alpe d'Huez, Hotel Residence L'Eclose, soba

Alpe d'Huez skijanje

Alpe d'Huez, Hotel Residence L'Eclose, recepcija

na upit

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

najam posteljine, ručnika, Wi Fi i TV

Doplate i popusti:

DOPLATE:   

 • depozit za apartman    500 €
 • kućni ljubimci (7 dana)    70€
 • dječji krevetić    35€
 • sauna (po terminu)    9€

Informacije:

*ski pass vrijedi samoza skijalište 2 Alpe (03.12., 08.04. i 15.04.)

Djeca do 5 g. GRATIS skipass, seniori 72 g. i stariji poseban skipass - (ski passevi se podižu osobno na skilift office uz predočenje putovnice ili osobne iskaznice)

NAPOMENA: Navedene cijene paketa uključuju Key card i važeće su za uplate izvršene najkasnije 10 dana prije putovanja. Za sve kasnije uplate obračunavaju se cijene skipassa prema regularnom cjeniku na skijalištu. 

Cijena 6-dnevnog skipassa Grand Galaxie uključuje: skijanje 2 dana Alpe d'Huez (osim u terminu Tommorowland festivala 18.-25.03.2023.), 1 dan Serre Chevalier, Puy St Vincent, Montgenèvre/Voie Lactée/Sestrière (ovisno o otvorenju i potvrdi partnerskih skijališta)

Tečaj konverzije 1 EUR= 7,53450 kn

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter