Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

1 dana

Preuzmi pdf putovanja

Ponuda hotela sastoji se od 27 smještajnih jedinica: 13 dvokrevetnih superior soba, 3 dvokrevetne deluxe sobe, 2 standardne dvokrevetne sobe, 3 obiteljska superior apartmana (2 * bračni krevet), 5 apartmana (3 superior i 2 standardna, u tim apartmanima postoje jedna dvokrevetna soba i dnevni boravak s kaučem na razvlačenje). Hotel također nudi jednu dvokrevetnu superior sobu u prizemlju, posebno prilagođenu  za osobe s invaliditetom. Uključen WIFI internet.

Ostale usluge hotela: bazen i jacuzzi koji se nalazi na vrhu zgrade, wellness i spa oazu, dvoranu koja je pogodna za kongrese, konferencije, industrijske prezentacije, predavanja, izložbe, radionice, seminare, poslovne sastanke, večere i bankete.

Prehrana: noćenje s doručkom, a obroci (večera i ručak) poslužuju se restoranu Scala koji se nalazi na samoj obali mora, nekoliko minuta udaljen od hotela (300 m).

Sobe:: 
    * Standardna dvokrevetna soba - soba s pogledom na vrt i okolicu koja se sastoji od bračnog kreveta ili dva odvojena kreveta. Soba je opremljena pisaćim stolom, privatnim sefom, telefonom, mini barom,  tv-om, kupaonicom s tušem, sušilom za kosu, besplatnom kozmetikom (sapuni i šamponi).
     * Superior dvokrevetna soba - udobna soba s balkonom i pogledom na more ili susjedstvo, koja se sastoji od bračnog kreveta ili dva odvojena kreveta. Soba je opremljena pisaćim stolom, privatnim sefom, telefonom, mini barom, tv-om, kupaonicom s tušem, sušilom za kosu, besplatnom kozmetikom (sapunima i šamponima).
    *Deluxe dvokrevetna soba - udobna soba s balkonom s pogledom na more ili susjedstvo koja se sastoji od bračnog kreveta ili dva odvojena kreveta. Soba je opremljena pisaćim stolom, privatnim sefom, telefonom, mini barom, tv-om, kupaonicom s tušem i kadom, sušilom za kosu, besplatnom kozmetikom (sapunima i šamponima).
    * Standardni apartman - komforan apartman sa spavaćom sobom s bračnim krevetom i  dnevnim boravkom sa kaučem na razvlačenje. Soba je opremljena pisaćim stolom, privatnim sefom, telefonom, mini barom, tv-om, kupaonicom s tušem, sušilom za kosu, besplatnom kozmetikom (sapunima i šamponima).

    * Superior apartman: komforan apartman sa spavaćom sobom sa bračnim krevetom, dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje i balkonom. Soba je opremljena pisaćim stolom, privatnim sefom, telefonom, mini barom, plosnatim TV-om, kupaonicom s tušem, sušilom za kosu, besplatnom kozmetikom (sapunima i šamponima).
    *Četverokrevetna soba / obiteljska soba: komforna dvokrevetna soba s balkonom i pogledom na more ili susjedstvo. Glavna spavaća soba je s bračnim krevetom, a pomoćna soba s dva odvojena kreveta. Soba je opremljena pisaćim stolom, privatnim sefom, telefonom, mini barom, tv-om, kupaonicom s tušem, sušilom za kosu, besplatnom kozmetikom (sapunima i šamponima).


Fotografije & video

01


8

Hotel Scala, bazen

Hotel Scala, bazen

Hotel Scala, bazen

Hotel Scala

Hotel Scala

Restoran Scala, uz more

Restoran Scala, uz more

Restoran Scala

Restoran Scala

Vodice,hotel Scala-standard dvokrevetna, pogled more

Vodice,hotel Scala-standard dvokrevetna, pogled more

Vodice,hotel Scala-standard soba sa pogledom na park

Vodice,hotel Scala-standard soba sa pogledom na park

Vodice,hotel Scala-superior dvokrevetna soba, balkon, pogled more

Vodice,hotel Scala-superior dvokrevetna soba, balkon, pogled more

Vodice,hotel Scala-superior obiteljska soba, balkon, pogled na more

Vodice,hotel Scala-superior obiteljska soba, balkon, pogled na more

Ponuda trenutno nije aktivan. Za rezervaciju nekog drugog smještaja pošaljite upit na info@mondotravel.hr

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter