Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

7 dana

Preuzmi pdf putovanja

Apartmanska zgrada nalazi se 500 m od centra mjesta i u neposrednoj blizini skijališta (50 m). Sadržaji u zgradi: restoran, longe bar, tri vrste saune, unutarnji grijani bazen, teretana, ski shop, spremište za skije sa grijačima za pancerice i rukavice. Ski - in, ski - out s direktnim pristupom Plein Sud stazi.

Apartmani:    

  • Trosobni apartman za 4  (duplex) (45 m2)     spavaća soba s bračnim krevetom, spavaća soba sa dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa kaučem, naslonjačem i flat screen TV, blagovaonica, potpuno opremljena kuhinja (pećnica, mikrovalna pećnica, hladnjak sa zamrzivačem, 4 vitro-keramičke ploče, napa, perilica za posuđe, kuhalo za vodu, aparat za kavu i toster), sef, dvije kupaonice s kadom ili tušem (s ručnikom i sušila za kosu) i dva WC-a, balkon.
  • Trosobni apartman za 4  (pogled jug) (duplex) (45 m2)     spavaća soba s bračnim krevetom, spavaća soba sa dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa kaučem, naslonjačem i flat screen TV, blagovaonica, potpuno opremljena kuhinja (pećnica, mikrovalna pećnica, hladnjak sa zamrzivačem, 4 vitro-keramičke ploče, napa, perilica za posuđe, kuhalo za vodu, aparat za kavu i toster), sef, dvije kupaonice s kadom ili tušem (s ručnikom i sušila za kosu) i dva WC-a, balkon.
  • Trosobni apartman za 4 (superior) (50 m2)    spavaća soba s bračnim krevetom, spavaća soba sa dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa kaučem, naslonjačem i flat screen TV, blagovaonica, potpuno opremljena kuhinja (pećnica, mikrovalna pećnica, hladnjak sa zamrzivačem, 4 vitro-keramičke ploče, napa, perilica za posuđe, kuhalo za vodu, aparat za kavu i toster), sef, dvije kupaonice s kadom ili tušem (s ručnikom i sušila za kosu) i dva WC-a, balkon.
  • Trosobni apartman za 4-6  (50 m2)     spavaća soba s bračnim krevetom, spavaća soba sa dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa kaučem na izvlačenje za dvije osobe, naslonjačem i flat screen TV, blagovaonica, potpuno opremljena kuhinja (pećnica, mikrovalna pećnica, hladnjak sa zamrzivačem, 4 vitro-keramičke ploče, napa, perilica za posuđe, kuhalo za vodu, aparat za kavu i toster), sef, tri kupaonice s kadom ili tušem (s ručnikom i sušila za kosu) i tri WC-a, balkon.
  • Četverosobni apartman za 6  (duplex) (65 m2)     spavaća soba s bračnim krevetom, dvije spavaće sobe sa dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa kaučem, naslonjačem i flat screen TV, blagovaonica, potpuno opremljena kuhinja (pećnica, mikrovalna pećnica, hladnjak sa zamrzivačem, 4 vitro-keramičke ploče, napa, perilica za posuđe, kuhalo za vodu, aparat za kavu i toster), sef, dvije kupaonice s kadom ili tušem (s ručnikom i sušila za kosu) i dva WC-a, balkon.
  • Peterosobni apartman za 8  (104 m2)      dvije spavaće sobe s bračnim krevetom, dvije spavaće sobe sa dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa kaučem, naslonjačem i flat screen TV, blagovaonica, potpuno opremljena kuhinja (pećnica, mikrovalna pećnica, hladnjak sa zamrzivačem, 4 vitro-keramičke ploče, napa, perilica za posuđe, kuhalo za vodu, aparat za kavu i toster), sef, četri kupaonice s kadom ili tušem (s ručnikom i sušila za kosu) i četri WC-a, privatna sauna, balkon.

Fotografije & video

01


12

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir

Skijanje, Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir predvorje

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir predvorje

Skijanje, Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir spavaća soba

Skijanje Francuska, Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir soba

Skijanje u Francuskoj, Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir, soba u apartmanu

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir soba u apartmanu

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir kupaonica

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir kupaonica

Residence Le Hameau du Kashmir, apartman s prekrasnim pogledom na planine

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir apartman2

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir noću

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir noc

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir sauna

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir sauna

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir bazen

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir bazen

Skijanje u Francuskoj, Val Thorens, Residence Hameau du Kashmir

Val Thorens Residence Hameau du Kashmir

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir apartman

Val Thorens Residence Le Hameau du Kashmir apartman

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter