Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

7 dana

Preuzmi pdf putovanja

Odabrani privatni apartmani na odličnoj lokaciji, 100 m udaljeni od ski liftova, u neposrednoj blizini centra Val Thorensa i apres-ski sadržaja na području Caron, Soleil, Peclet, Slalom, Arolles. Svi apartmani su dobro uređeni, lijepo namješteni i vrlo dobro opremljeni:kuhinja sa el.pločom za kuhanje, pećnicom, hladnjakom i perilicom posuđa (osim u st2 i st3 ), kupaonica sa tušem ili kadom, većina apartmana sa balkonom ili verandom.

Apartmani:    

 • Studio za 2 ** (18-22 m2)    dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, kuhinjska niša (pećnica, štednjak, hladnjak), TWC, sa ili bez balkona.
 • Studio za 3 ** (21-24 m2)    dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, ležaj za jednu osobu u predsoblju, kuhinjska niša (pećnica, štednjak, hladnjak), kupaonica ili TWC, sa ili bez balkona.
 • Studio za 4 ** (24-26 m2)    dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dva kreveta na kat u predsoblju, kuhinjska niša (pećnica, štednjak, hladnjak), kupaonica sa kadom ili tušem, WC najčešće odvojeno, sa ili bez balkona.
 • Studio cabine tip A za 4 ** (24-31m2)    dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, prostor odvojen pregradom sa 2 kreveta na kat/bračnim ležajem/2 odvojena ležaja, kuhinjska niša (pećnica, štednjak, hladnjak, perilica posuđa), kupaonica sa kadom ili tušem, WC najčešće odvojeno, sa ili bez balkona.
 • Dvosobni  tip B za 4 ** (28-35 m2)    dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim ležajem/2 kreveta na kat /2 odvojena ležaja, kuhinjska niša (pećnica, štednjak, hladnjak, perilica posuđa, aparat za kavu), kupaonica sa kadom ili tušem, WC najčešće odvojeno, s a ili bez balkona.
 • Dvosobni  tip A za 5 ** (29-43 m2)    spavaća soba za 2 osobe i dnevno spavaća soba s ležajevima za 3 osobe ili, spavaća soba sa 3 odvojena ležaja i dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe ili, spavaća soba za 2 osobe, spavaći prostor odvojen pregradom sa ležajem za 1 osobu i dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe; kuhinjska niša (perilica posuđa, pećnica ,štednjak, hladnjak, aparat za kavu), kupaonica sa kadom ili tušem, WC odvojeno, sa ili bez balkona.
 • Dvosobni  TIP A za 6 ** (35-42 m2)    spavaća soba s ležajevima za 4 osobe i dnevno spavaća soba sa ležajevima za 2 osobe ili, spavaća soba za 2 osobe, spavaći prostor odvojen pregradom sa dva kreveta na kat i dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe; kuhinjska niša (perilica posuđa, štednjak, hladnjak, aparat za kavu), kupaonica sa kadom ili tušem, WC odvojeno, sa ili bez balkona.
 • Dvosobni  TIP B za 6 ** (40-47 m2)    spavaća soba sa bračnim ležajem, spavaći prostor odvojen pregradom ili predsoblje sa 2 kreveta na kat i dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe; kuhinjska niša (perilica posuđa, štednjak, hladnjak, aparat za kavu), kupaonica sa kadom ili tušem, WC odvojeno, sa ili bez balkona.
 • Trosobni  TIP A za 6 *** (49-56 m2)    dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta ili 2 kreveta na kat i dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe; kuhinjska niša (perilica posuđa, štednjak, hladnjak, aparat za kavu), kupaonica sa kadom ili tušem, WC odvojeno, sa ili bez balkona. Neki apartmani imaju dvije kupaonice.
 • Trosobni  TIP B za 6 *** (49-56 m2)    dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, soba sa bračnim krevetom, cabine sa krevetom za jednu osobu i mezzanine sa krevetom za jednu osobu; kuhinjska niša (perilica posuđa, štednjak, hladnjak), kupaonica sa kadom ili tušem, WC odvojeno, balkon.
 • Trosobni  TIP B za 8 *** (49-56 m2)    soba sa bračnim krevetom, soba sa dva odvojena kreveta, soba sa krevetom za jednu osobu, krevetom na kat i ležajem na izvlačenje; dnevna soba; kuhinjska niša (perilica posuđa, štednjak, hladnjak), dvije kupaonice sa kadom ili tušem, WC odvojeno.
 • Dvosobni  tip A za B ** (35-45 m2)    spavaća soba za 2 osobe i dnevno spavaća soba s ležajevima za 3 osobe ili, spavaća soba sa 3 odvojena ležaja i dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe ili, spavaća soba za 2 osobe, spavaći prostor odvojen pregradom sa ležajem za 1 osobu i dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe; kuhinjska niša (perilica posuđa, pećnica ,štednjak, hladnjak, aparat za kavu), kupaonica sa kadom ili tušem, WC odvojeno, sa ili bez balkona.

Fotografije & video

01


10

Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort

Skijanje u Francuskoj, Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort

Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort

Skijanje Francuska, Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort

Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort

Skijanje u Francuskoj, Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort, izvana apartmani.

Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort

Skijanje u Francuskoj, Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort, apartmani izvana

Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort

Skijanje Francuska, Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort, kuhinja.

Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort

Skijanje u Francuskoj, Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort, pogled na zgradu.

Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort

Skijanje u Francuskoj, Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort, kuhinja.

Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort

Skijanje u Francuskoj, Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort, dnevni boravak.

Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort

Skijanje u Francuskoj, Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort, dnevna soba.

Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort

Skijanje u Francuskoj, Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort, blagavaona.

Val Thorens, Apartmani Val Thorens Comfort

na upit

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Doplate i popusti:

DOPLATE:   

 • depozit (isključivo Mastercard i Visa kreditna kartica):   350-800€
 • završno čišćenje (ukoliko ne očistite sami, ne uključuje čišćenje kuhinje): (studio 2,3,4) 50 €, (studio cabine, dvosobni za 4/5 osoba) 60 €, (dvosobni i trosobni za 6 osoba) 70 €, (trosobni za 8 osoba) 110-170€
 • boravišna pristojba (18+)  8 €
 • najam posteljine  12€ (single ležaj)-14€(bračni krevet)
 • najam ručnika   12 €
 • dječji krevetić i sjedalica   40 €
 • kućni ljubimci  40 €

Informacije:

Tečaj konverzije 1 EUR= 7,53450 kn

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter