Mondotravel

4 dana

19.06.2021. Garantirano

Kapellbrucke je simbol Luzerna, putovanje Švicarska, putovanje autobusom, mondo travel

od 2.690 kn

Garantirano

O putovanju:

Kada:

19.06.2021.

Koliko:

4 dana

Preuzmi pdf putovanja

Program putovanja:

Putovanje u Švicarsku, obilazak Švicarskih jezera, putovanje autobusom 4 dana. Izlet u Luzern i Jezero Vierwaldstättersee, posjet jezeru Brienzer i Thunersee. Posjet Luganu i Jezeru Lago Di Lugano, smještaj u hotelu 4* na švicarskom jezeru


Vrijednost više:

Hotel 4* na švicarskom jezeru

1.dan    ZAGREB /RIJEKA - JEZERO VIERWALDSTÄTTERSEE - BRUNNEN
Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora peroni 502-506 u 04:00 sata, polazak iz Karlovca s benzinske crpke Petrol kod naplatnih kućica u 04:45 sati ( okvirno vrijeme, obavezna prijava kod rezervacije), te polazak sa sjevernog stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 06:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju  Italiju prema Švicarskoj uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Prekrasni alpski krajolici, ljupka  mala sela i izuzetne prirodne ljepote otvaraju se pred putnicima već u graničnom području Italije prema Švicarskoj. Dolazak na područje jezera Vierwaldstättersee. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za šetnju uz obalu jezera, uživanje u pogledu na alpske vrhunce i prekrasne  krajolike koji su inspirirali slavne slikare. Noćenje. 

2.dan    IZLET LUZERN I JEZERO VIERWALDSTÄTTERSEE „KOLIJEVKA ŠVICARSKE“
Doručak. Izlet kroz najljepše krajolike centralne Švicarske oko jezera Vierwaldstättersee. Posjetiti ćemo: Meggen s jedinstvenom Mramornom crkvom, Weggis s bogatom suptropskom vegetacijom palmi zahvaljujući zaštićenom položaju na jezeru i tradicionalno selo Vitznau, polazište zupčane željeznice. Vožnja do najljepšeg švicarskog grada Luzerna. Luzern je grad koji je inspirirao umjetnike, a otmjena promenada uz jezero okružena je velikim hotelima - palačama u art noveau stilu, a danas više od pet milijuna posjetilaca godišnje dolazi u ovaj jedan od najljepših gradova Europe. Rijeka Reuss teče kroz grad  uz srednjevjekovne trgove i kuće fasada oslikanih freskama. Razgled starog grada uz obalu jezera – poznati zatvoreni most – trg Hirschenplatz. Slobodno vrijeme za šetnju, kupovinu i osobne programe. Moguća vožnja brodom po jezeru uz prekrasne krajolike, zaljeve i mala mjesta kao i vožnja prvom zupčanom željeznicom Europe Rigi (doplate na licu mjesta). Planina visine 1.798 metara je od vremena prvih posjetilaca poznata kao jedno od najljepših mjesta s panoramskim pogledom u Švicarskoj. Različite vrste cvijeća daju ljeti fantastičnu sliku cvjetnih sagova. Pisce i umjetnike privlačila je ljepota planinskih vrhunaca i prvi turisti dolaze na Riggi već u 19.stoljeću da bi se divili pogledu na jezera i planinske vrhunce. Uživajte u alpskim pejzažima Švicarske! Nastavak vožnje autobusom oko jezera. Ovo je područje „srca Švicarske“ i posebno kanton Uri vezano uz priču o Wilhelmu Tellu, švicarskom nacionalnom junaku. U Altdorfu moći ćete se fotografirati uz poznati Tellov spomenik. Povratak u hotel u Brunnenu. Noćenje.

3.dan  IZLET INTERLAKEN – BERN – JEZERA BRIENZER I THUNERSEE
Doručak. Vožnja uz jezera Brienzer i Thuner See do tradicionalnog švicarskog turističkog središta Interlakena ispod planinskog masiva Jungfraujoch. Prvi hoteli ovdje su izgrađeni u 19. stoljeću i tu je dolazila europska aristokracija. Šetnja ovim otmjenim mjestom približiti će Vam tradiciju plemićkih putovanja 19. stoljeća! Put se nastavlja prema glavnom gradu Švicarske Bernu. Stari je grad pod zaštitom UNESCO-a i smješten na poluotoku uz rijeku Aare, razgled grada: kuća Alberta Einsteina - katedrala - gradska vijećnica - toranj sa satom Zytglogge, simbol grada - srednjovjekovna   Krammgasse s arkadama - brojne ukrasne fontane - most Nydegg – Bundeshaus, zgrada švicarskog parlamenta. Slobodno vrijeme. Posjet gradiću Brienz na obali jezera Brienzersee s ljupkom promenadom uz obalu jezera. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan    BRUNNEN – LUGANO I JEZERO LAGO DI LUGANO – RIJEKA - ZAGREB
Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja prema jugu Švicarske i posjet Luganu, gradu okruženom bujnom suptropskom vegetacijom i palmama. Mješavina mediteranskog i alpskog utjecaja dajem Luganu poseban šarm i ugođaj. Razgled grada: veliki gradski park, jedan od najljepših u Švicarskoj – stari grad s palačama – promenada uz jezero. Kraće slobodno vrijeme i nastavak puta kroz Italiju I Sloveniju   uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Hrvatsku u kasnim satima.


Cijena i način plaćanja.

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

19.06.2021.

Garantirano

FIRST MINUTE

2.690 kn

prije 2.790 kn

First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu,
 • smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu  City Hotel Brunnen 4*  na jezeru Vierwaldstättersee na osnovi 3 noćenja s  doručkom
 • razgledavanja prema programu
 • pratitelja tijekom putovanja
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • doplata za jednokrevetnu sobu: 590 kn
 • ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.).
 • doplatu za vožnju brodom po jezeru Vierwaldstaettersee (uplata na licu mjesta, minimum 25 osoba, informativna cijena): 20 EUR po osobi
 • doplatu za vožnju zupčanom željeznicom na Rigi (uplata na licu mjesta, minimum 25 osoba, informativna cijena): povratna karta 55 CHF 
 • Putno osiguranje 

Doplate i popusti:

TROKREVETNE SOBE: na ovom programu moguća je rezervacija dvokrevetnih soba s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.

Informacije:

PRAKTIČNE NAPOMENE:
Valuta u Švicarskoj je švicarski franak CHF. Moguća je nabavka valute u Hrvatskoj prije početka putovanja ili zamjena na licu mjesta. Ponegdje u suvenirnicama i na turističkim mjestima moguće je plaćanje i u eurima. Preporučujemo nabavku švicarskih franaka prije početka putovanja obzirom da mjenjačnica nema u svakom mjestu tijekom putovanja.

Granične i vizne formalnosti:
Za putovanje u Švicarsku državljanima Republike Hrvatske nije potrebna viza, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Cijene mogućih  ulaznica i fakultativnih sadržaja navedene su uz  pojedine programe  prema informaciji na dan  formiranja programa. Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica i fakultativnih sadržaja do kojih može doći  nakon objave programa. Mogući fakultativni sadržaji plaćaju se na licu mjesta u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu navedeno plaćanje prije puta. Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili  za osobe koje zahtjevaju  upotrebu WC-a u autobusu. Organizator putovanja ne može utjecati na dužinu čekanja na graničnim prijelazima, na prometne prilike kao i  na vrijeme dolaska autobusa u Hrvatsku na povratku s putovanja. 

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Broj putnika:

Minimalni broj: 40

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Mogućnosti plaćanja

Fotografije & video

01


7

Švicarska - Lucerne, Kapellbrucke- najstariji drveni natkriveni most u Europi

Kapellbrucke je simbol Luzerna, putovanje Švicarska, putovanje autobusom, mondo travel

Švicarska - Lucerne, Kapellbrucke- najstariji drveni natkriveni most u Europi

Lugano, putovanje u Švicarku, Švicarska tura, mondo travel

Švicarska, Lugano na istoimenom jezeru u švicarskom kantonu Ticino

Luzern, putovanje švicarska tura, garantirani polasci

Švicarska, Luzern

Švicarske alpe i švicarska zastava, putovanje u Švicarsku, garantirani polasci

Švicarska, švicarske alpe

Lugano, putovanje u Švicarku, Švicarska tura, mondo travel

Švicarska, Lugano

Bern, švicarska tura, garantirani polasci

Švicarska, Bern

Luzern, putovanje švicarska tura, garantirani polasci

Švicarska, Lucerne- jedan od najljepših Švicarskih gradova

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter