Mondotravel

12 dana

Pješčana plaža na otoku Sentosa, putovanje Singapur, daleka putovanja

O putovanju:

Koliko:

12 dana

Preuzmi pdf putovanja

Program putovanja:

Putovanje koje ćete pamtiti čitav život!

12 DANA / 9 NOĆENJA

1. DAN

ZAGREB – DOHA

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja, radi preuzimanja putne dokumentacije u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska zrakoplova. Polazak zrakoplova predviđen je u 09:45, a dolazak u zračnu luku Doha u 16:05 po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja prema Singapuru je u 20:05 sati na liniji.


2. DAN

SINGAPUR

Dolazak u zračnu luku Singapur predviđen je u 09:05 po lokalnom vremenu. Organizirani transfer do hotela i smještaj u sobe (check in u sobe je od 14.00 sati). Slobodno vrijeme. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na fakultativni izlet Gardens by the Bay, famozne vrtove koji se nalaze u samom srcu Singapura. Fantastični, spektakularni, izvan ovog svijeta - samo su neki od epiteta Vrtova pokraj zaljeva, botaničke prijestolnice svijeta koja se nalazi u milijunskom azijskom megapolisu. Ekološki projekt kojim se želi promjeniti izgled grada kojim dominiraju vizure staklenih poslovnih nebodera, vrijedan je čak milijardu američkih dolara. Južni vrtovi najveći su dio parka gdje se nalaze posebna stabla, umjetne konstrukcije prekrivene s dvjestotinjak biljnih vrsta. U južnim vrtovima smještena su i dva staklena kompleksa, Cloud Forest i Flower Dome, koji prikazuju sve bogatstvo mediteranske i tropske flore. Povratak u hotel. Noćenje.


3. DAN

SINGAPUR

Doručak. Odlazak u poludnevno istraživanje povijest malene nacije Singapura koju nazivaju još i „Malenom crvenom točkicom“ i kako se od uspavanog ribarskog sela pretvorila u metropolitenski grad. Avantura će započeti vožnjom na tradicionalnom čamcu te ćete imati priliku vidjeti Merlion Park, dom veličanstvenog kipa i fontane u obliku mitskog stvorenja. Doživite prekrasan pogled na Marina Bay i uslikajte nekoliko fotografija ikonske statue, Merliona, prije nego što se uputite prema Civic Districtu. Panoramska vožnja gradom niz Orchard Road, šik trgovačku aveniju koja je srce trgovine Singapura. Odlazak do obližnjeg Nacionalnog vrta orhideja gdje se možete diviti kolekciji biljaka i orhideja kojih ima preko 60.000. Slobodno poslijepodne. Povratak u hotel. Noćenje.


4. DAN

SINGAPUR – KUALA LUMPUR

Doručak i odjava iz hotela. Vožnja prema Kuala Lumpuru. Po dolasku slijedi prijava u hotel. Preporučujemo odlazak na fakultativni izlet: večernje boje Kuala Lumpura. Panoramska vožnja započinje odlaskom do hrama Sri Maha Mariamman te posjetom noćnom bazaru na otvorenom u kineskoj četvrti gdje ćete imati priliku kupovati i „cjenkati“ se s lokalnim trgovcima. Večera u lokalnom restoranu u ugodnoj malezijskoj atmosferi. Povratak u hotel. Noćenje.


5. DAN

KUALA LUMPUR

Doručak. Odlazak u poludnevni razgled. Uronite u raznoliku vjersku baštinu Malezije, razne stilove rukotvorina i prirodnih čuda te izvan impozantnog Kuala Lumpura i upoznajte predgrađe i selo. Odlazak prema Royal Selangor, najvećoj svjetskoj tvornici kista. Promatrajte čekiranje, urezivanje i poliranje sirovih metala u profinjenim vjerskim ceremonijalnim predmetima i priborom za jelo te posjetite radionicu Batik gdje se svilena tkanina boji. Zaokružite svoje putovanje posjetom tajanstvenim i vapnenačkim špiljama Batu i usponom od 272 stepenice do hrama pećina pored vrhunskog zlatnog hinduističkog božanstva Murugah. Povratak u hotel. Slobodno poslijepodne. Noćenje.


6. DAN

KUALA LUMPUR – BALI (UBUD)

Doručak. Organizirani transfer do zračne luke u Kuala Lumpuru i polijetanje zrakoplova prema Denpasaru. Po dolasku organizirani transfer do hotela koji se nalazi na području Ubuda, u samom srcu Balija. Smještaj i prijava u hotel. Slobodno poslijepodne za odmor ili šetnju Ubudom. Noćenje.


7. DAN

BALI (UBUD)

Doručak. Odlazak u razgled Balija. Bali je poznat po Batiku, a naše prvo stajalište, Tohpati, je mjesto na kojem se ručno stvaraju izrađuju batičke tkanine. Zatim slijedi stajanje u Celuku, gdje se mogu naći razne vrste nakita. Posjet Baliju ne bi bio potpun da ne posjetite polja riže na Tegalalangu koja su zapanjujuća. Ručak u lokalnom restoranu. Zatim slijedi odlazak do šume u kojoj obitavaju velik broj makaki majmuna. Skupine ovih fascinantnih malih majmuna žive u prekrasnoj šumi, gdje se slobodno šeću, a često se spuštaju pozdraviti ljude koji dođu u posjet. Posljednja stanica današnje turneje je tržnica Ubud, gdje možete kupiti i svašta pronaći, od odjeće do nakita i do prekrasnih umjetničkih djela te suvenira. Povratak u hotel. Noćenje.


8. DAN

BALI (UBUD – SANUR)

Doručak. Odlazak iz središnjeg dijela Balija prema obalnom području Sanura. Po dolasku u hotel, prijava i smještaj. Uživanje i odmor na plaži. U večernjim satima preporučujemo fakultativni odlazak do hrama Uluwatu, koji se nalazi na samom rubu litice, na Kecak show i kasnije na večeru u lokalnom restoranu. Povratak u hotel. Noćenje.


9. DAN

BALI (SANUR)

Doručak. Slobodan dan za odmor. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet na poznati otok Nusa Penidu. Odlazak gliserom do poznatog otoka Nusa Penida. Započnite razgled posjetom Goa Giri Putri, kolosalnom podzemnom hramu koji oduzima dah i kojem se može pristupiti samo kroz malu pukotinu u stijeni. Sljedeća stanica je uspavano, netaknuto selo Semaya, šarmantnoj zajednici u kojoj se lokalno stanovništvo bavi uzgojerm algi. Ovisno o plimi, pokušajte s presađivanjem i uzgojem morskih algi u moru. Zatim slijedi odlazak na zapanjujuće lijepu plažu Atuh do koje se može doći kamenim stepenicama, ovu osamljenu uvalu krasi besprijekoran bijeli pijesak i kristalno čista voda. Očekujte drevne podzemne hramove, prekrasno uređene pejzaže i idilične dijelove pješčane plaže. Ručak u lokalnom restoranu. Slobodno vrijeme i polazak prema hotelu. Noćenje.


10. DAN

BALI (SANUR)

Doručak. Slobodan dan za odmor. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet: Taman Ayun, Rumah Desa i Tanah Lot. Odlazak na sunčanu obalu Legije i u unutrašnjost regije Tabanan, jedno od najvažnijih povijesnih područja Balija. Prvo zaustavljanje je u Kraljevskom hramu Taman Ayun, jednom od najljepših hramova na Baliju izgrađen 1634. g. za kraljevsku obitelj. Odlazak prema Rumah Desa, gdje ćete imati prilike doživjeti pravi spoj tradicionalne indonezijske kulture poput izrađivanja poklona za hinduističke bogove, pripremanja lokalne hrane, itd. Posjet hramu Tanah Lot, izgrađen zajedno sa ostalih 6 hramova kojima se odaje počast duhovima poznatima kao „čuvarima mora“. Povratak u hotel. Noćenje.


11. DAN

BALI – DOHA

Doručak i odjava iz hotela. U poslijepodnevnim satima organizirani transfer u zračnu luku. Prijava na let i polijetanje zrakoplova na liniji QR963 u 18:45. dolazak u Dohu predviđen je u 23:20 sati.


12. DAN

DOHA –  ZAGREB

Nastavak putovanja prema Zagrebu u 02:00 sati na liniji QR215. predviđen dolazak u Zagreb je u 07:00 sati.


FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA MJESTA.

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Doha – Singapur i Denpasar – Doha – Zagreb
 • unutarnji let Kuala Lumpur – Denpasar
 • zrakoplovne pristojbe
 • smještaj u hotelima 3* u Singapuru i u Kuala Lumpuru i 4* na Baliju u dvokrevetnim standard sobama: 2 noćenja u Singapuru, 2 noćenja u Kuala Lumpuru, 5 noćenja na Baliju
 • razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu putovanja
 • lokalnog vodiča
 • pratitelja putovanja
 • prijevoz modernim klimatiziranim autobusom
 • trošak organizacije i prodaje putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • dodatne obroke
 • fakultativne izlete
 • prijenos prtljage
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • napojnice vodiču i vozaču na putu (preporuka 6 eura po osobi po danu)
 • zdravstveno osiguranje
 • osiguranje od otkaza putovanja

Doplate i popusti:

Doplata za jednokrevetnu sobu 3.190 kn

Zrakoplovne pristojbe (2.490 kn) uključene su u cijenu paket aranžmana.


Fakultativni izleti:

 • Gardens by the Bay 370 kn
 • Večernje boje Kuala Lumpura 190 kn
 • Predgrađe i Batu pećina 410 kn
 • Kecak show i večera 290 kn
 • Nusa Penida 440 kn
 • Minimalan broj putnika prijavljenih za izlete: 10

Informacije:

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može kombinirati sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.


KORISNE INFORMACIJE O SINGAPURU

VAŽEĆI ZAKONI U SINGAPURU: ne smiju se u zemlju unositi cigarete, e-cigarete, e-lule kao ni njihova punjenja, kažnjivo je pljuvanje, bacanje papirića i opuška, konzumiranje hrane ili pića u javnom prijevozu, hranjenje golubova, pijanstvo na javnom mjestu, boravak u privatnom domu neodjeven/a (vidljivo izvana), unos u zemlju, prodaja ili posjedovanje žvakaće gume, i dr. Pušenje je zakonom dozvoljeno samo na označenim mjestima.


Broj putnika:

Minimalni broj: 10
Maksimalni broj: 25
Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Kada moram biti u zrakoplovnoj luci?
 • Rezervacija BEZ finacijskih rizika - COVID 19!
 • Ako za putovanje piše da je garantirano, ide li se bez obzira na COVID situaciju?
 • Kakve su epidemiološke mjere poduzete vezano za autobusna putovanja?
 • Mogućnosti plaćanja

Fotografije & video

01


3

Singapur, obližnji Sentosa otok

Pješčana plaža na otoku Sentosa, putovanje Singapur, daleka putovanja

Singapur, obližnji Sentosa otok

plaža i hram, Mondo travel, daleka putovanja, garantirani polazak

Bali, plaža i hram na otočiću

Malezija

Malezija

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter