Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

10 dana

Preuzmi pdf putovanja

1. DAN: ZAGREB - DOHA

Polazak zrakoplova iz zračne luke Franjo Tuđman za Dubai na liniji QR (Qatar) u 16:30 h. Molimo da na prijavu za let dođete najmanje dva sata prije polijetanja zrakoplova. Dolazak u Dohu u 22:50 h.

2. DAN: DOHA – MAHE/SEJŠELI

Nastavak putovanja u 02:00 h na liniji QR678 (Qatar). Slijetanje na otok Mahe - glavnu zračnu luka na Sejšelima u 08:15 h. Organizirani transfer do odabranog hotela. Prijava i smještaj. Noćenje.

3. - 8. DAN - SEJŠELI

Boravak u odabranom hotelu na osnovi 7 noćenja s polupansionom. Slobodno vrijeme za kupanje, sunčanje, opuštanje ili samostalno otkrivanje otoka. Hoteli u našoj ponudi nalaze se na glavnom i najvećem otoku Mahe. Uz njega su najpoznatiji otoci Praslin i La Digue koje možete posjetiti „cat cocosom“ u sklopu jednodnevnih izleta (ca 1 h do Praslina i ca 15 min od Praslina do La Digue). Na Sejšele se može putovati tokom cijele godine no kako se nalaze u tropima padaline se mogu očekivati tokom cijele godine. Glavni grad Sejšela je Victoria u kojem se nalazi Nacionalni muzej,  „Clock Tower“ i gradska tržnica na kojoj možete osjetiti život lokalnog stanovništva koje je izuzetno prijateljski nastrojeno. U svim hotelima dostupni su specijaliteti od plodova mora i ribe, vino te kokteli na bazi ruma. Sejšeli imaju vlastitu proizvodnju ruma. Na otoku Mahe nalazi se destilerija njihovog najpzonatijeg ruma Takamaka koji je obavezan suvenir po povratku kući.

9. DAN – MAHE/SEJŠELI - DOHA

Odjava iz hotela te slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku Mahe. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Dohu na liniji QR (Qatar) u 23:55.

10. DAN DOHA - ZAGREB

Dolazak u Dohu predviđen je u 03:55 h. Nastavak leta za Zagreb u 08:30 na liniji QR217 (Qatar). Dolazak u Zagreb predviđen je u 13:20 h.


Fotografije & video

01


10

Sejšeli

Sejšeli

Sejšeli

Sejšeli

Sejšeli

Sejšeli

Sejšeli

Sejšeli, putovanja iz snova, mondo travel

Sejšeli, bogato podmorje privlači ronioce iz cijelog svijeta

Sejšeli, vjenčanja, mondo travel

Sejšeli - destinacija iz snova za organizaciju vjenčanja

morski kokos, plaže Sejšeli, daleka putovanja, garantirani polasci

Sejšeli, poznati morski kokos na plaži

Sejšeli, Argh Bačve od ruma

Sejšeli, Argh Bačve od ruma

grupna putovanja, individualna putovanja, mondo travel

Sejšeli, panorama otoka

grupna putovanja, individualna putovanja, bračna putovanja

Sejšeli, divovska kornjača, endemska vrsta otočja

grupna putovanja, individualna putovanja, bračna putovanja

Sejšeli, hinduistički hram u Viktoriji

HOTEL

TIP SOBE

18.6.-25.6.

16.7.-23.7.

15.8.-22.8.

8.10.-15.10.

Berjaya Beau Vallon Bay Beach 3+*

1/2 standard

8.990 kn

8.990 kn

9.990 kn

8.490 kn

Hilton Double Tree Allamanda  4*

1/2 garden deluxe ocean view

15.790 kn

16.790 kn

16.790 kn

15.690 kn

Savoy Seychelles Resort & Spa 5*

1/2 standard

15.190 kn

15.490 kn

16.690 kn

16.290 kn

Kempinski Resort Seychelles 5*

 

1/2 hill view

15.490 kn

16.690 kn

16.590 kn

16.190 kn

- obavezna doplata kod prijave: pristojbe zračnih luka cca 2.990 kn po osobi (pristojbe su podložne promjenama te se konačan iznos određuje na dan izdavanja avio karte)

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa, Qatar)
 • transfer od zračne luke do hotela i natrag
 • boravak u odabranom hotelu sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 7 noćenja s polupansionom
 • organizacija putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • obavezna doplata kod prijave: pristojbe zračnih luka cca 2.990 kn (pristojbe su podložne promjenama te se konačan iznos određuje na dan izdavanja avio karte)
 • dodatne usluge, obroke i izlete
 • doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)
 • dodatni ležaj (na upit)
 • moguća kombinacija otoka Mahe-Praslin-La Digue (na upit )

Informacije:

INFORMACIJE O LETU:

QR 218 ZAGDOH   1630 2250  

QR 678 DOHSEZ      0200 0815  

QR 679 SEZDOH      2355 0355+1

QR 217 DOHZAG    0830 1320  

PRIJEVOZNIK: Qatar

Dozvoljena težina prtljage 30kg (uključena u cijenu) + 1 komad do 8kg ručne prtljage.

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska. Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

VIZA:
Nije potrebna.

Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od datuma putovanja.

Ulazak (COVID-19): https://mvep.gov.hr/informacije-za-gradjane-244593/konzularne-informacije-22730/preporuke-za-putovanja-22854/upozorenja/245044?country=115 

UPLATE I REZERVACIJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije 31 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.  U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili nas o uplati obavijestite e-mailom kako bismo ju evidentirali te vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, vaša rezervacija nije potvrđena! Završno pismo dobit ćete 48 sati prije putovanja. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika, najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

 • gotovina, internet bankarstvo
 • kreditne kartice: Diners, Maestro, Visa, Mastercard

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Uplatom akontacije/aranžmana pristajete na navede uvjete stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator MONDO TRAVEL d.o.o; HR-AB-01-080093516. Sukladno ZPUT-u Agencija je s osiguravajućim društvom UNIQA osiguranje d.d. Zagreb temeljem Ugovora o osiguranju ugovorila: osiguranje jamčevine za slučaj nesolventnosti koje omogućava Ugovaratelju/Putniku neposredno ostvarivanje prava iz jamčevine od osiguravajućeg društva pod brojem police 11 - 7002783444, te osiguranje od odgovornosti za štetu koju Agencija prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza iz Ugovora pod brojem police 45 – 7002813570 .U slučaju nastanka osiguranog slučaja Ugovaratelj/Putnik je dužan na najbrži način kontaktirati osiguravatelja UNIQA osiguranje d.d. Zagreb. Ovo vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja ili platne nemogućnosti Agencije i osiguranju od odgovornosti za štetu.  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Broj putnika:

Minimalni broj: 15
Maksimalni broj: 20

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Kada moram biti u zrakoplovnoj luci?
 • Rezervacija BEZ finacijskih rizika - COVID 19!
 • Ako za putovanje piše da je garantirano, ide li se bez obzira na COVID situaciju?
 • Kakve su epidemiološke mjere poduzete vezano za autobusna putovanja?
 • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter