Mondotravel

4 dana

10.09.2020.

08.10.2020.

Crna Gora - Sv. Stefan

od 1.190 kn

O putovanju:

Kada:

10.09.2020. | 08.10.2020.

Koliko:

4 dana

Preuzmi pdf putovanja

Program putovanja:

1. dan ZAGREB – HERCEG NOVI – BUDVA

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb u 05:00h. Vožnja preko Karlovca i Splita (moguć ukrcaj putnika uz prethodnu najavu u agenciji) do Crne Gore, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Nakon obavljanja graničnih formalnosti vožnja prema Herceg Novom, rodnom gradu sv. Leopolda Bogdana Mandića gdje ćemo vidjeti župnu crkvu sv. Jeronima i svetište sv. Leopolda u kojem se nalazi njegova relikvija. Nakon kraćeg razgleda polazak prema Budvi. Smještaj u hotel. Šetnja s pratiteljem putovanja do centra grada. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan fakultaivni izlet MONTENEGRO TOUR (CETINJE – NP LOVĆEN – NJEGUŠI – KOTOR), uz doplatu ili SLOBODAN DAN U BUDVI

Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet koji će nam dati uvid u tradiciju, kulturu, povijest i spektakularne pejzaže Crne Gore. Već je sama vožnja serpentinama kroz predivne predjele netaknute prirode do nekadašnje crnogorske prijestolnice oduševljavajuća. Cetinje – grad muzej neće nikoga ostaviti ravnodušnim svojom autentičnom arhitekturom, velikim brojem povijesnih građevina, relikvija i samostana... Uz šetnju gradom, posjet Muzeju kralja Nikole smještenom u rezidenciji posljednjeg crnogorskog vladara Nikole I Petrovića Njegoša, u kojem su izloženi najznačajniji eksponati iz crnogorske političke, vojne i kulturne povijesti.
U nastavku izleta posjetit ćemo Nacionalni park Lovćen koji se nalazi na teritoriji cetinjske općine. U nastavku posjećujemo selo Njeguši, kolijevku vladara iz dinastije Petrović. Preporučamo kušanje poznatog njeguškog sira s domaćim kruhom, kao i domaće vino ili medovaču. U nastavku posjećujemo Kotor čiji je Stari grad pod zaštitom UNESCO-a. Grad je opasan starim, preko 4 km dugim zidinama koje skrivaju palače plemićkih obitelji, bogato dekorirane crkve te jednu od najstarijih katedrala u Europi – katedralu sv. Tripuna. Povratak u hotel je u večernjim satima. Za sve koji ostaju u Budvi predlažemo uživanje na plaži. Noćenje.

3. dan  fakultativni izlet SKADARSKO JEZERO I PANORAMA SV. STEFAN, uz doplatu ILI  SLOBODAN DAN U BUDVI

Doručak. Odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Nacionalni park Skadarsko jezero koje je najveće jezero Balkana, a ujedno i najveći nacionalni park ovog dijela Europe kojim dominiraju vodeni i močvarni ekosustavi. Prvo odlazimo do vidikovca s kojeg možete uživati u pogledu na jedinstven dragulj crnogorskog primorja. Pauza za fotografiranje. Nastavljamo vožnju do Skadarskog jezera koje ima bogatu povijest i kulturu o čemu svjedoče brojni arheološki lokaliteti, srednjovjekovni manastiri i utvrde te arhitektura koja obiluje ribarskim selima, starim mostovima, mlinovima i bunarima. Vožnja do gradića Virpazar, privlačnog ribarskog mjestašca na obali jezera. Ukrcaj na brod i plovidba jezerom s uključenim ručkom tijekom koje ćemo ući unutar granica samog nacionalnog parka te ćete imati priliku vidjeti poznate kudrave pelikane koji su zaštitni znak Skadarskog jezera. Povratak u Budvu. Za sve koji ostaju u Budvi predlažemo uživanje na plaži.  Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje

4. dan BUDVA – TIVAT – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Na putu prema Perastu predviđena je pauza za kavu u Tivtu i šetnja kroz luksuznu luku Porto Montenegro, u kojoj su usidrene najluksuznije jahte na Jadranu. Dolazak u Perast, barokni gradić kojeg krase autentične kamene kuće. Slijedi vožnja brodićem do umjetnog otočića Gospa od Škrpjela, na kojem se nalazi istoimena crkva iz 17. stoljeća, zaštitnica pomoraca i ribara. U crkvi ćete, između ostalog, imati priliku vidjeti i nesvakidašnju tapiseriju koju je tijekom 25 godina izrađivala supruga mornara čekajući da se vrati. Nastavak putovanja autobusom, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.


Cijena i način plaćanja.

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

10.09.2020.

FIRST MINUTE

1.190 kn

prije 1.290 kn

08.10.2020.

FIRST MINUTE

1.190 kn

prije 1.290 kn

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • Povratni autobusni prijevoz modernim turističkim autobusom
 • 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* u Budvi/Bečići
 • Pratitelja putovanja iz Zagreba
 • Sve transfere i razglede prema programu
 • Sve pristojbe za ulaze u gradove
 • Organizaciju putovanja i jamčevinu

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • Boravišna pristojba i osiguranje 1,50€ po osobi/danu (obavezna doplata)
 • fakultativne izlete
 • doplatu za jednokrevetnu sobu od 550 kn
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje

 

Doplate i popusti:

Fakultativna ponuda:

 • Izlet Montenegro tour: uključuje ulaznicu za NP Lovćen, razgled Cetinja i razgled Kotora s lokalnim vodičem, ulaznica za Njegošev mauzolej (min 25 putnika) – 15€
 • izlet brodom po Skadarskom jezeru uključuje ulaznicu u NP Skadarsko jezero s krstarenjem brodom po jezeru uz aperitiv i ručak (minimalno 20 putnika)– 35 €
 • brodić i ulaznica za otok Gospe od Škrpjela – oko 5 €

 

Informacije:

Popusti:

 • Djeca na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe 200 kn
 • Odrasla osoba na pomoćnom ležaju NEMA POPUSTA

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Mogućnosti plaćanja
 • Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:

Photo & Video

01


4

Crna Gora - Sv. Stefan

Crna Gora - Sv. Stefan

Crna Gora - Sv. Stefan

Crna gora

Crna gora

Crna gora - St. George

Crna gora - St. George

kotor crna gora

kotor crna gora

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter