Mondotravel

O putovanju:

Kada:

07.10.2021.

Koliko:

4 dana

Preuzmi pdf putovanja

Program putovanja:

Crna gora putovanje. Autobusom iz Zagreba, Karlovca i Splita. Vodimo Vas u obilazak magične Crne Gore i njezinih dragulja. Doživite najljepše krajolike, obiđite sa nama najznačajnije prirodne i kulturne znamenitosti. Autentičnost ovog kraja će Vas zasigurno oduševiti!

Vrijednost više:

 • BOGAT PROGRAM
 • UKLJUČEN IZLET U KOTOR

1. dan ZAGREB – HERCEG NOVI – BUDVA
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb u 05:00h. Vožnja preko Karlovca i Splita (moguć ukrcaj putnika uz prethodnu najavu u agenciji) do Crne Gore, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Nakon obavljanja graničnih formalnosti vožnja prema Herceg Novom, rodnom gradu sv. Leopolda Bogdana Mandića gdje ćemo vidjeti župnu crkvu sv. Jeronima i svetište sv. Leopolda u kojem se nalazi njegova relikvija. Nakon kraćeg razgleda polazak prema Budvi. Smještaj u hotel. Šetnja s pratiteljem putovanja do centra grada. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan fakultaivni izlet MONTENEGRO TOUR (CETINJE – NP LOVĆEN – NJEGUŠI – KOTOR), uz doplatu ili SLOBODAN DAN U BUDVI 
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet koji će nam dati uvid u tradiciju, kulturu, povijest i spektakularne pejzaže Crne Gore. Već je sama vožnja serpentinama kroz predivne predjele netaknute prirode do nekadašnje crnogorske prijestolnice oduševljavajuća. Cetinje – grad muzej neće nikoga ostaviti ravnodušnim svojom autentičnom arhitekturom, velikim brojem povijesnih građevina, relikvija i samostana... Uz šetnju gradom, posjet Muzeju kralja Nikole smještenom u rezidenciji posljednjeg crnogorskog vladara Nikole I Petrovića Njegoša, u kojem su izloženi najznačajniji eksponati iz crnogorske političke, vojne i kulturne povijesti.
U nastavku izleta posjetit ćemo Nacionalni park Lovćen koji se nalazi na teritoriji cetinjske općine. U nastavku posjećujemo selo Njeguši, kolijevku vladara iz dinastije Petrović. Preporučamo kušanje poznatog njeguškog sira s domaćim kruhom, kao i domaće vino ili medovaču. U nastavku posjećujemo Kotor čiji je Stari grad pod zaštitom UNESCO-a. Grad je opasan starim, preko 4 km dugim zidinama koje skrivaju palače plemićkih obitelji, bogato dekorirane crkve te jednu od najstarijih katedrala u Europi – katedralu sv. Tripuna. Povratak u hotel je u večernjim satima. Za sve koji ostaju u Budvi predlažemo uživanje na plaži. Noćenje.

3. dan  fakultativni izlet SKADARSKO JEZERO I PANORAMA SV. STEFAN, uz doplatu ILI  SLOBODAN DAN U BUDVI
Doručak. Odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Nacionalni park Skadarsko jezero koje je najveće jezero Balkana, a ujedno i najveći nacionalni park ovog dijela Europe kojim dominiraju vodeni i močvarni ekosustavi. Prvo odlazimo do vidikovca s kojeg možete uživati u pogledu na jedinstven dragulj crnogorskog primorja. Pauza za fotografiranje. Nastavljamo vožnju do Skadarskog jezera koje ima bogatu povijest i kulturu o čemu svjedoče brojni arheološki lokaliteti, srednjovjekovni manastiri i utvrde te arhitektura koja obiluje ribarskim selima, starim mostovima, mlinovima i bunarima. Vožnja do gradića Virpazar, privlačnog ribarskog mjestašca na obali jezera. Ukrcaj na brod i plovidba jezerom s uključenim ručkom tijekom koje ćemo ući unutar granica samog nacionalnog parka te ćete imati priliku vidjeti poznate kudrave pelikane koji su zaštitni znak Skadarskog jezera. Povratak u Budvu. Za sve koji ostaju u Budvi predlažemo uživanje na plaži.  Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje

4. dan BUDVA – TIVAT – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA – ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela. Na putu prema Perastu predviđena je pauza za kavu u Tivtu i šetnja kroz luksuznu luku Porto Montenegro, u kojoj su usidrene najluksuznije jahte na Jadranu. Dolazak u Perast, barokni gradić kojeg krase autentične kamene kuće. Slijedi vožnja brodićem do umjetnog otočića Gospa od Škrpjela ( uz doplatu), na kojem se nalazi istoimena crkva iz 17. stoljeća, zaštitnica pomoraca i ribara. U crkvi ćete, između ostalog, imati priliku vidjeti i nesvakidašnju tapiseriju koju je tijekom 25 godina izrađivala supruga mornara čekajući da se vrati. Nastavak putovanja autobusom, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.


Cijena i način plaćanja.

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

07.10.2021.

FIRST MINUTE

1.190 kn

prije 1.290 kn

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • Povratni autobusni prijevoz modernim turističkim autobusom
 • 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* u Budvi/Bečići
 • Pratitelja putovanja iz Zagreba
 • Sve transfere i razglede prema programu
 • Sve pristojbe za ulaze u gradove
 • Organizaciju putovanja i jamčevinu

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • Boravišna pristojba i osiguranje 1,50€ po osobi/danu (obavezna doplata)
 • fakultativne izlete
 • brodsku vožnju Perast – Gospa od Škrpjela (cca 5 €, točna informacija u završnoj obavijesti)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu od 550 kn
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje

Doplate i popusti:

Fakultativna ponuda:

 • Izlet Montenegro tour: uključuje ulaznicu za NP Lovćen, razgled Cetinja i razgled Kotora s lokalnim vodičem, ulaznica za Njegošev mauzolej (min 25 putnika) – 20€
 • izlet brodom po Skadarskom jezeru uključuje ulaznicu u NP Skadarsko jezero s krstarenjem brodom po jezeru uz aperitiv i ručak (minimalno 20 putnika)– 35 €
 • brodić i ulaznica za otok Gospe od Škrpjela – oko 5 €

Popusti:

 • Djeca na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe 200 kn
 • Odrasla osoba na pomoćnom ležaju NEMA POPUSTA

Informacije:

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Crnu Goru nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa. S obzirom na stalne izmjene vezano za epidemiološke mjere i u Hrvatskoj i u inozemstvu, zadržavamo pravo otkaza aranžmana ukoliko će epidemiološka situacija to zahtijevati ili promjene programa na koje putnici ne moraju pristati ukoliko ne žele!

Broj putnika:

Minimalni broj: 35
Maksimalni broj: 45

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Rezervacija BEZ finacijskih rizika - COVID 19!
 • Ako za putovanje piše da je garantirano, ide li se bez obzira na COVID situaciju?
 • Kakve su epidemiološke mjere poduzete vezano za autobusna putovanja?
 • Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
 • Mogućnosti plaćanja

Fotografije & video

01


4

Crna Gora, otok Sv. Stefan

otok Sv. Stefan, putovanje Crna Gora, putovanje avionon, garantirani polazak

Crna Gora, otok Sv. Stefan

skadarsko jezero, Crna Gora, putovanje autobusom

Crna gora, Skadarsko jezero

crna gora autobusno putovanje, mondo travel

Crna gora, otok sv. Juraj

Kotor-stari primorski grad i pitoreskna mediteranska luka, putovanje autobusom, Mondo travel

Crna Gora, Kotor-stari primorski grad i pitoreskna mediteranska luka

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter