Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

2 dana

Preuzmi pdf putovanja

1. dan ZAGREB –BEOGRAD
Polazak autobusa u 05:00 sati s dogovorenog mjesta ( informacija u završnoj obavijesti). Vožnja preko Hrvatske i Srbije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Po dolasku slijedi panoramski razgled Novog Beograda: Vrata Beograda – beogradska Arena – Sava Centar. Po dolasku u centar razgled grada pješice u pratnji vodiča: Trg republike – Terazije – glavna trgovačka i turistička ulica Beograda, ulica Kneza Mihajla – stara beogradska tvrđava Kalemegdan – Zvonik – Stari Bunar – Barokna vrata – Srednjevjekovna kula Nebojša – Crkva Ružica. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Smještaj u hotel. U večernjim satima predlažemo večeru u jednom od restorana na Skadarliji -boemskoj starogradskoj četvrti uz tradicionalne srpske specijalitete i fantastičnu atmosferu. Nakon večere preporučamo odlazak na poznate beogradske splavove gdje možete provjeriti zašto mnogi smatraju kako je noćni život u Beogradu najbolji. Noćenje.

2. dan BEOGRAD – ZAGREB
Doručak i odjava iz hotela. Današnji dan predlažemo da istražite Beograd prema svojim preferencijama.  Predlažemo odlazak do Dedinja  gdje možete vidjeti Titov grob i poznatu „Kuću cvijeća“, posjeite Muzej Nikole Tesle gdje možete saznati brojne zanimljive činjenice o njegovom životu proučavajući povijesne izložbene predmete,  prošetajte Kalemegdanom, uz ušće Save i Dunava, posjetite  zološkom vrtu ili jednostavno upijajte atmosferu uz izvrsnu gastronomsku ponudu koju Beograd nudi.
Odlazak iz Beograda u popodnevnim satima. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 


Fotografije & video

01


6

beograd 2

beograd 2

beograd 2

Beograd

Beograd

grupni polasci, autobusom, garantirani polasci

Beograd, stari dio grada na obalama rijeke Save

Sveti sava, putovanje autobusom, garantirano putovanje, europsko putovanje, Mondo travel

Beograd, Sveti Sava - jedna od najvećih je pravoslavnih crkava u svijetu.

panorama,  putovanje autobusom, garantirano putovanje, europsko putovanje, Mondo travel

Beograd, panoramski pogled

tvrđava Kalemegdana putovanje autobusom, garantirano putovanje, europsko putovanje, Mondo travel

Beograd, Kalemegdan - najveći beogradski park i kulturno-povijesni kompleks

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu
  • sve razglede prema programu
  • smještaj u hotelu Abba 4*  ili sl u dvokrevetnim sobama na bazi noćenja s buffet doručkom
  • licenciranog voditelja putovanja – vodstvo tijekom cijelog putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije i realizacije Putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • oobne troškove, trošak javnog prijevoza i ulaznica u objekte

 

Doplate i popusti:

Doplate i popusti:
    Doplata za jednokrevetnu sobu – 35 EUR 
    Popust u trokrevetnoj sobi 7 EUR 

Obavezna doplata:
Boravišna pristojba i osiguranje  2 € po osobi

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
•    sjedala 3 i 4 u prvom redu,  doplata po osobi 15 EUR
•    sjedala 5,6,7,8 u drugom redu,  doplata po osobi  15 EUR
•    sjedala iza  drugih vrata, doplata po osobi   15 EUR
•    bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 7 EUR
•    prazno sjedalo 350 EUR

 

Informacije:

VAŽNE INFORMACIJE:
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.


UPLATE I REZERVACIJE:
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimun 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 31 dan  prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.  U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili ukoliko Vam je to nezgodno, barem da nas o uplati obavijestite mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena!) Potom 48 sati prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.  


MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
•    gotovina, internet bankarstvo
•    kreditne kartice:  Diners, Maestro, Visa, Mastercard
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator MONDO TRAVEL  d.o.o;  HR-AB-01-080093516. Sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu, Mondo Travel ima kod osiguravajućeg društva UNIQA osiguranje d.d Zagreb, sklopljene ugovore za razdoblje od 14.9.2022. do 14.9.2023.;  broj 45-7002852780 za policu osiguranja jamčevina turističkih paket aranžmana, te policu broj: 11-7002852785  za osiguranje od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket-aranžman.  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. 

 

Broj putnika:

Minimalni broj: 40
Maksimalni broj: 50

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja
  • Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter