Mondotravel

6 dana

MSC Orchestra

MSC Orchestra, krstarenje Južna Afrika, Namibija

od 2.885 kn

O putovanju:

Koliko:

6 dana

Preuzmi pdf putovanja

Program putovanja:

Skrivene ljepote Afrike itekako će očarati i iskusnog putnika. Posjetite Aleksandriju, drugi najveći egipatski grad i otkrijte antičke ostatke slavne egipatske povijesti. Ili se uputite na krstarenje na kojem ćete vidjeti obale sjeverne, zapadne i južne Afrike, sve od Cape Towna. Sada imate mogućnost posjetiti prekrasnu Afriku, koja će Vas oduševiti plavetnilom mora i bijelim pješčanim plažama. 

ITINERER KRSTARENJA
DAN  /  LUKA  /  DOLAZAK  /  POLAZAK

1. CAPE TOWN, JUŽNOAFRIČKA REPUBLIKA  -  18:00
2. Plovidba  -  -
3. WALVIS BAY, NAMIBIJA  09:00  16:00
4. LUDERITZ, NAMIBIJA  09:00  18:00
5. Plovidba  -  -
6. CAPE TOWN, JUŽNOAFRIČKA REPUBLIKA  -  -

Brodar zadržava pravo o promjeni programa krstarenja bez prethodne obavijesti. 


Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

krstarenje prema programu, smještaj u odabranoj dvokrevetnoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV, minibar), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina, večera, ponoćni buffet), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaz u casino, discoteku, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice, ukrcaj i iskrcaj prtljage, organizacija i priprema putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje:

napojnice za osoblje broda, fakultativne izlete, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage i osobnu potrošnju na brodu (troškovi pića u barovima i restoranima, izleti, usluge frizerskog salona, masaže, igre na sreću u brodskom casinu, usluge brodskog liječnika i ostalo).

Informacije:

MSC ORCHESTRA

MSC Orchestra nudi savršenu mješavinu dizajna, udobnosti i sigurnosti. Dragulj MSC flote na 18 prostranih paluba nudi: wellness i fitness centar, stazu za trčanje, saune, bazene, jacuzzi, restorane, pizzerije, kazališta, noćne klubove, shopping centar i Mini Klub za djecu - ukratko, puno prostora i aktivnosti za realizaciju svih Vaše želja. Zaista izvanredan brod, istovremeno moderan i pun karaktera.

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

Fotografije & video

01


1

MSC Orchestra

MSC Orchestra

MSC Orchestra

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter