Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

12 dana

Preuzmi pdf putovanja

Krstarenje norveškim fjordovima, po mnogima jedno je od najljepših krstarenja na svijetu. To je destinacija koja je teško dostupna kopnenim putem te pruža iskustvo koje ne smijete propustiti. Norveški fjordovi su dostupni i zanimljivi u svim godišnjim dobima, ali većina krstarenja je u razdoblju od kasnog proljeća do kraja ljeta. Krajolik nudi izniman kontrast jedinstvenih umjetnička djela prirode, impresivne vodopade, raznoliku mješavinu životinjskih prebivališta i mnogih ptica. Rijetka su mjesta na svijetu gdje su boje tako žive a priroda tako spokojna i u isto vrijeme tako snažna. Plovidba fjordovima je čaroban doživljaj, bilo da idete s prijateljima ili na romantično putovanje u dvoje. U jednom tjednu možete obići najpoznatije norveške fjordove, ako imate više dana na raspolaganju možete zaploviti i do najsjevernije točke Europe - Nordkapa.

Od Britanskih otoka do Skandinavije, preko baltičkih država i Rusije, čeka vas nevjerojatno putovanje do nekih od najudaljenijih i najočuvanijih područja planeta gdje priroda pokazuje svu svoju raskoš. Od polarne svjetlosti do spektakularnih prizora poput norveških fjordova, krstarenje postaje jedinstveno iskustvo​ uz plovidbu pored čarobnih škotskih  dvoraca i ledenjaka ispod ponoćnog sunca, između jednih od najfascinantnijih gradova na svijetu te malenih, pitoresknih zaselaka pa sve do mitskog Nordkappa​ kojeg od Sjevernog pola dijeli samo otočje Svalbard na Arktičkom oceanu. 


ITINERER KRSTARENJA
DAN  /   LUKA  /  DOLAZAK  /  POLAZAK

1. KIEL, NJEMAČKA  -  18:00
2. COPENHAGEN, DANSKA  07:00  15:00
3. Plovidba  -  -
4. SOUTHAMPTON, UJEDINJENO KRALJEVSTVO  09:00  21:00
5. Plovidba  -  -
6. FERROL, SPAIN  09:00  19:00
7. Plovidba  -  -
8. LISABON, PORTUGAL  07:00  16:00
9. CADIZ, ŠPANJOLSKA  09:00  19:00
10. MALAGA, ŠPANJOLSKA  07:00  16:00
11. Plovidba  -  -
12. BARCELONA, ŠPANJOLSKA  07:00  -

Brodar zadržava pravo o promjeni programa krstarenja bez prethodne obavijesti. 


Fotografije & video

01


5

MSC Grandiosa

MSC Grandiosa krstarenje, krstarenje zapadni Mediteran grupni polasci

MSC Grandiosa

Malaga, Costa del Sol, putovanje Andaluzija, vođene ture, putovanje avionom, mondo travel

Andaluzija, Malaga - drugi najveći grad Andaluzije i glavni grad Coste del Sol

Bijeli spomenik Otkrićima, putovanje Lisabon

Lisabon, Spomenik Otkrićima

Kopenhagen, prekrasna panorama

Kopenhagen, panorama

Kopenhagen, šarene zgrade i stari jedrenjaci, putovanje zrakoplovom

Kopenhagen, šarene zgrade i stari jedrenjaci

TERMINI
10.09.2022.KIEL,GERMANY

CIJENE U HRK PO OSOBI:

  • Unutarnja kabina od 4.305 kn  po osobi
  • Vanjska kabina od 5.615 kn  po osobi
  • Kabina s balkonom od 7.000 kn  po osobi
  • Suite od 10.700 kn  po osobi


Sve cijene su informativnog značenja, što znači da mogu, obzirom na popunjenost kapaciteta i termin polaska, odstupati od trenutno raspoloživih cijena! Molimo kontaktirajte nas za trenutno aktualne cijene i raspoloživost kabina.
 
Pristojbe nisu uključene u gornje cijene i iznose: 1.310 kn po osobi

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

krstarenje prema programu, smještaj u odabranoj dvokrevetnoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV, minibar), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina, večera, ponoćni buffet), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaz u casino, discoteku, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice, ukrcaj i iskrcaj prtljage, organizacija i priprema putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje:

napojnice za osoblje broda, fakultativne izlete, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage i osobnu potrošnju na brodu (troškovi pića u barovima i restoranima, izleti, usluge frizerskog salona, masaže, igre na sreću u brodskom casinu, usluge brodskog liječnika i ostalo).

Informacije:

MSC GRANDIOSA

MSC Grandiosa će krajem 2019. predstaviti raznolikost inovacija kako bi osigurala izvrstan doživljaj krstarenja u svim sezonama.

Ljubitelji spektakularne zabave će moći uživati u dvije potpuno nove Cirque du Soleil at Sea predstave, Aurea gosti doživjet će nezaboravno iskustvo objedovanja, dok se oni koji traže ekskluzivnost mogu opustiti u najvećem MSC Yacht Clubu.

Unutarnja centralna šetnica putnicima nudi mnoštvo specijaliziranih trgovina, restorana i mjesta za kupovinu, objed i opuštanje, kao i druženje. Uvečer se pretvara u mjesto žive glazbe, proslava i zabave. Na ovoj šetnici održavat će se razne izvedbe i tematske zabave, a tu su i projekcije na LED kupoli od 98,5 metara.

Prostor bazena na MSC Grandiosi bit će jedan od najvećih na moru.

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter