Mondotravel

O putovanju:

Kada:

27.04.2024.

Koliko:

8 dana

Preuzmi pdf putovanja

PROGRAM PUTOVANJA/KRSTARENJA:

Vaše putovanje započinje u prelijepom talijanskom gradu Veneciji, koji je poznat po svojim kanalima, palačama i romantičnom šarmu.  Sljedeća stanica na vašem putovanju je Kotor, grad smješten u Crnoj Gori duž obale Jadranskog mora. Kotor je poznat po svojoj dobro očuvanoj srednjovjekovnoj arhitekturi i spektakularnom fjordu Boka Kotorska. Posjetite Stari grad Kotor, koji je pod zaštitom UNESCO-a, i uživajte u šetnji uskim kaldrmama i upijanju zapanjujućeg prirodnog okruženja. Nakon Kotora, sljedeći korak je grčki otok Mykonos, poznato po svojim prelijepim plažama, živahnom noćnom životu i karakterističnim bijelim kućama s plavim prozorima. Na Mykonosu možete istražiti slikoviti grad Hora, posjetiti plaže poput Paradise i Super Paradise, i uživati u bogatom noćnom životu. Santorini je još jedan čarobni grčki otok koji je poznat po svojim prelijepim zalascima sunca, bijelim kućama i plavim kupolama. Otok ima spektakularne klifove i vulkanske plaže. Posjetite gradove Fira i Oia, okupajte se na crnim pjeskovitim plažama i probajte lokalnu kuhinju. Vaše putovanje se završava u Anconi, talijanskom gradu na obali Jadranskog mora. Ancona je poznata po svojoj povijesti, a možete posjetiti brojne arheološke i povijesne znamenitosti kao što su Rimski lukovi i Katedrala svetog Ciriaka. Također, Ancona je važna luka koja povezuje Italiju sa drugim mediteranskim destinacijama.

Ova ruta nudi bogato iskustvo putovanja kroz različite kulture, pejzaže i atrakcije. Svaka destinacija ima svoj jedinstveni šarm i ponudu, bilo da se radi o povijesti, prirodnim ljepotama ili gastronomiji.

 

DAN

LUKA

DOLAZAK

POLAZAK

1.

Venecija - Marghera, Italija

-

16:00

2.

Kotor, Crna Gora

14:00

20:00

3.

Dan na moru

-

-

4.

Mykonos, Grčka

09:00

02:00

5.

Santorini, Grčka

07:00

18:00

6.

Dan na moru

-

-

7.

Ancona (Urbino), Italija

13:00

20:00

8.

Venecija - Marghera, Italija

07:00

-

 
Fotografije & video

01


3

MSC Lirica

MSC Lirica

MSC Lirica

MSC Lirica

MSC Lirica

MSC Lirica

MSC Lirica

Cijena i način plaćanja.

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

27.04.2024.

530 €

Unutarnja kabina bez prozora
lučke pristojbe po osobi - 160 €

                      

TIP KABINE

REDOVNA CIJENA

3. i 4. LEŽAJ

  ODRASLI (FM I RC)

Unutarnja kabina bez prozora

GUARANTEED* CABIN INTERIOR, CATEGORY IB

FANTASTICA, DECK 5-14

530,00 € / 3993,29 KN

-

Unutarnja kabina bez prozora

JUNIOR INTERIOR, CATEGORY IM1

FANTASTICA, DECK 7-8

 560,00 € / 4219,32 KN

280,00 € / 2109,66 KN

Unutarnja kabina bez prozora

JUNIOR INTERIOR, CATEGORY IM2

FANTASTICA, DECK 9-10

 

  595,00 € / 4483,03 KN

 

330,00 € / 2486,39 KN

Vanjska kabina s prozorom

GUARANTEED* CABIN OCEAN VIEW

CATEGORY OB, BELLA

 

  665,00 € / 5010,44 KN

 

-

Vanjska kabina s prozorom

JUNIOR OCEAN VIEW DECK

CATEGORY OM1 FANTASTICA, DECK  7-8

 

  725,00 € / 5462,51 KN

 

360,00 € / 2712,42 KN

Vanjska kabina s prozorom

JUNIOR OCEAN VIEW DECK

CATEGORY OM2 FANTASTICA, DECK 9-10

 

  750,00 € / 5650,88 KN

 

380,00 € / 2863,11 KN

Vanjska kabina s balkonom

JUNIOR BALCONY

CATEGORY BM1, FANTASTICA, DECK 9-10

 

  1000,00 € / 7534,50 KN

 

495,00 € / 3729,58 KN

Cijene vrijede isključivo za smještaj u dvokrevetnim kabinama i po osobi. Cijena za jednokrevetnu kabinu je na upit. Guaranteed*- lokaciju, broj kabine, sjedenje za večerom nije moguće birati.

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

CIJENA UKLJUČUJE: smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), 8-dnevno krstarenje prema programu, prošireni puni pansion na brodu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom          glazbom, predstave u kazalištu, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice, ukrcaj i iskrcaj prtljage, pratnja Globtour Event pratitelja putovanja (za minimalno 30 rezerviranih putnika na transferu), trošak organizacije i jamčevinu.

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

CIJENA NE UKLJUČUJE: Lučke pristojbe (160,00 € / 1.205,52 kn), napojnice (Hotel Service Charge, koje su obavezna doplata na brodu ili uz rezervaciju, 12,00 € po osobi i danu), transfer autobusom iz Zagreba do Genove (via Vrata Jadrana/Rijeka) i natrag, troškove pića u barovima i restoranima, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, osiguranje    od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje, putno osiguranje (osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti), osobne troškove tijekom krstarenja te sve što nije navedeno u programu.

Doplate i popusti:

Lučke pristojbe (160,00 € / 1.205,52 kn), napojnice (Hotel Service Charge, koje su obavezna doplata na brodu ili uz rezervaciju, 12,00 € po osobi i danu)

Moguće doplate za:

•    parking u luci Venecija 115,00 € / 866,47 kn - trenutno informativna cijena za 2023.g. (za registraciju parkinga potrebna je registracijska oznaka i marka vozila)
•    transfer autobusom iz Zagreba do Venecije (via Vrata Jadrana/Rijeka) i natrag po osobi 140,00 € / 1.054,83 pri minimum 30 plaćenih osoba

 

Informacije:

Napomene:
•    PRATITELJ putovanja će biti cijelo vrijeme s grupom, ali ne vodi putnike u lukama na izlete osim pri minimum 30 prijavljenih putnika na izletu


Venecija je grad u Italiji i jedan od najljepših kulturno-povijesnih cjelina na jadranskoj obali i cijelom Mediteranu. Grad duge i vrijedne povijesti nalazi se na sjeveroistoku Italije i centar je regije Veneto i provincije Venecija. Venecija spada među najljepše turističke ciljeve u cijeloj Europi, a poznata je po svom tradicionalnom Karnevalu. Venecija se nalazi na sjevernoj obali Jadranskog mora. Umjesto ulica grad presijeca 150 kanala preko kojih je izgrađeno mnoštvo malih mostova. Promet obavljaju brodovi, čamci i gondole.
Ancona (staro hrv. ime Jakin), grad i luka na talijanskoj obali Jadrana u središnjem dijelu Italije; glavni grad istoimene provincije u regiji Marche. Važna je luka s prekojadranskim vezama s hrvatskom obalom (Zadar i Split). Ima jako razvijeno ribarstvo, rafineriju, brodogradnju, strojarsku, kemijsku i prehrambenu industrija.
Kotor je stari primorski grad i pitoreskna mediteranska luka u zaljevu Boka Kotorska. Glavni je i najznačajniji grad Boke. Stara mediteranska kotorska luka, okružena gradskim zidinama, je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESCO-a, kao svjetska kulturna baština.
Mykonos (grčki: Μύκονος) je grčki otok, znano turističko odredište, danas vrlo popularno kod mlađih ljudi zbog burnog noćnog života. Otok je dio otočne skupine Cikladi, smješten je između otoka Tinosa, Sirosa, Parosa i Naksosa. Otok ima oko 105,2 km², najviša točka na otoku visoka je 341 m. Otok je dobio ime po lokalnom heroju, za kojeg se drži da je jedan od potomaka boga Apolona i koji je bio dio lokalnog štovanja.
Santorini (grč:Σαντορίνη), poznat kao Tira i Tera, jedan je od najljepših grčkih otoka, a smješten je u južnom Egejskom moru, 200 km jugoistočno od grčkog kopna te pripada skupini Ciklada. Otok, koji je praktički kaldera, današnji izgled duguje erupciji vulkana. Druge legende pak govore da je na području današnjeg Santorinija bila možda čak i drevna (ali nikad dokazana) Atlantida. Kako opisuje starogrčki filozof Platon, Atlantida je uništena i potopljena, te neki vjeruju kako je Atlantidu izbrisala upravo ova vulkanska erupcija.

Tečaj konverzije 1 EUR= 7,53450 kn

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter