Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

7 dana

Preuzmi pdf putovanja

1.dan ZAGREB – ISTANBUL – BAKU
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci minimalno dva sata prije predviđenog polijetanja zrakoplova. Podjela putne dokumentacije od strane pratitelja putovanja te prijava na let za Istanbul na liniji TK 1054 (Turkish Airlines) i polijetanje zrakoplova u 08:55 sati. Dolazak u Istanbul predviđen je u 12:10 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Baku na liniji TK334 (Turkish Airlines) u 17:25 sati. Predviđeni dolazak u zračnu luku Baku u 21:05 sati po lokalnom vremenu. Obavljanje pograničnih i viznih formalnosti. Organizirani transfer do hotela te prijava i smještaj u hotel. za one koji žele, orijentacijska šetnja centrom Bakua, te moguća večera u nekom od lokalnih restorana. Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan BAKU
Doručak. Danas je dan za razgled prijestolnice Azerbajdžana, Baku. Grad od gotovo 2,5 milijuna ljudi, prepun modernih zgrada koje se savršeno stapaju sa spomenicima perioda socijalizma, te otomanske vladavine ovim područjem. Slijedi organizirani odlazak u razgled Bakua s našim vodičem. Vidjeti ćemo Glavni gradski trg Fəvvarələr meydanı, poznatiji i kao Trg Fontana. U blizini se nalazi muzej Literature nazvan po Nizamiju Ganjaviju, jednom od najpoznatijih perzijskih pjesnika. Sami muzej gleda na monumentalni kip samog Ganjavija, te je priča o lokaciji fascinantna, a mi ćemo je svakako čuti prilikom razgleda. Potom idemo prema starom gradu, poznatijem pod imenom Icheri Sherer. Ući ćemo kroz najpoznatija gradska vrata, koja se danas nazivaju vratima blizancima. Slijedi šetnja uskim uličicama starog grada prepunog restorana i suvenirnica. Vidjeti ćemo Karavansaraj Bukhara iz 16. stoljeća – Toranj Djeva za koji još uvijek ne postoji dokazan datum izgradnje, ali se pretpostavlja da potječe iz 12. stoljeća. Čuti ćemo sve mitove i legende vezane uz sami toranj. Proći ćemo kroz nekoliko mjesta sa kojih se pruža odličan pogled na Baku Flame Towers, moderne zgrade visoke 182 metra koje su simbol novog Bakua. Slijedi nastavak razgleda: Muhammedova Džamija, jedna od najstarijih u Azerjbedžanu – Palača Shirvanshahs, najstariji spomenik u Baku koji je od 2000. godine pod zaštitom UNESCA ( Izvana ) – Ostaci Hammama. Putem ćemo posjetiti Muzej minijaturnih knjiga koji čuva najmanju knjigu na svijetu, koju ćete imati prilike i vidjeti. Potom ćemo se prošetati jednom od najpoznatijih gradskih avenija Istiglaliyyat nazad do trga Fontana. Usput ćemo vidjeti poznatu svadbenu kapelicu Saadet – Ekonomsko sveučilište – Palaču Ismailiyya – Muzej Husseina Javida. Slobodno vrijeme za ručak te poslijepodne za vlastito istraživanje Bakua. Svakako preporučamo šetnju crnomorskom obalom, te posjet Little Venice, kompleksu restorana te umjetnih jezera na samoj obali gdje se možete provozati gondolama. U blizini se nalazi i Muzej Tepiha, u kojem se možete upoznati sa azerbajdžanskom proizvodnjom tepiha, koji je sam po sebi zaštićen kao kulturno dobro. Daljnjom šetnjom uz obalu doći ćete do poznatog Baku Eye, čijom kratkom vožnjom možete doživjeti prekrasan pogled na cijeli Baku. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan BAKU – ABSHERON TURA: BIBY HEYBAT – BLATNI VULKAN – GOBUSTAN – YANNAR DAG – ATESGAH – HEYDAR ALIEV CENTAR – BAKU
Doručak. Danas odlazimo na izlet poluotokom Absherom. Izlet počinjemo kod Džamije Biby Heybat, danas rekonstrukciju jedne od prvih Džamija na ovom području, sagrađene još u 13. stoljeću a koju su u potpunosti uništili Boljševici za vremena vladavine Sovjetskog Saveza. Slijedi kraća vožnja prema poznatim blatnim vulkanima ( Uključena ulaznica za lokalitet ). Izlazimo iz komfora autobusa,te se ukrcavamo u stare Lade s kojima se vozimo pustinjskim krajolikom skroz do mjesta gdje se nalaze blatni vulkani. Ovo je idealno mjesta za slikanje te upoznavanje sa ovim prirodnim fenomenom. Potom odlazimo u nacionalni park Gobustan, mjesto koje je muzej na otvorenom, a ujedno se nalazi i na UNESCO-vom popisu svjetske baštine ( Uključena ulaznica za lokalitet ). Lokalitet je poznat po oslikanim stijenama nastalim u razdoblju od Kamenog doba pa do konca Srednjeg vijeka. Nakon razgleda lokaliteta odlazimo na ručak u jedan od lokalnih restorana gdje ćemo se odmoriti i probati lokalnu kuhinju. Nakon ručka, slijedi posjet Ateshgahu ( Uključena ulaznica za lokalitet ) - zoroastrijanskom hramu vatre koji je izgrađen na mjestu gdje prirodni plinovi izbijaju iz zemlje i u doticaju s kisikom svijetle. Zatim slijedi odlazak na Yannar Dag ( Uključena ulaznica za lokalitet ). Mjesto vječnog plamena, padina planine, sva u vatri koju je nemoguće ugasiti ni kišom, niti zasipanjem pijeskom, i tako već nekoliko tisuća godina. Naučiti ćemo nešto o ovom lokalitetu te se vraćamo u Baku. Putem ćemo stati pokraj centra Heydar Aliyev, čiji je izgled osmislila poznata arhitektica Zaha Hadid. Jedna od glavnih značajki izložbe je ta što predstavlja sva razdoblja povijesti Azerbejdžana. Samo zgrada je futurističko zdanje ispred kojeg se nalazi poznati I Love Baku znak. Vidjeti ćemo zgradu izvana, te se vraćamo u hotel. Noćenje.

4.dan BAKU - KAVKAZ TURA: DIRI BABA MAUZOLEJ – SHAMAKHI – LAHIJ – UDIN – SHEKHI 
Doručak. Odjava iz hotela u Bakuu, te polazak u avanturu u sjeverni dio Azerbajdžana. Put na kojem ćemo doživjeti prekrasne kavkaške prizore. Prva postaja današnjeg dijela puta nam je mauzolej Diri-Babe iz 14. stoljeća koji se nalazi nasuprot starog groblja u naselju Maraza. Za hrabrije, moguć uspon u mauzolej uz prekrasan pogled na Kavkaz. Nastavljamo putovanje prema gradiću Shamakhi u kojem ćemo vidjeti velebnu Džamiju Jummah, jednu od najljepših u zemlji. Potom idemo prema takozvanim "7 grobnica " Yeddi Gumbeza. Ovo je zapravo groblje iz 18. stoljeća na kojem se nalaze prekrasni mauzoleji, od kojih su tri sačuvana dok su ostali uništeni. Potom odlazimo do mjesta gdje ćemo se ukrcati u minibuseve te idemo prema selu Lahij, zanatskom selu smještenom na brdima Velikog Kavkaza. Ovo selo se nalazi u regiji Ismayilli, koja je jedna od najljepših u Azerbejdžanu, a leži u podnožju Velikih Kavkaskih planina - zemlje rijeka, jezera i vodopada. U ovoj regiji istovremeno su zastupljene tri klimatske zone, od snježnih planina do vrućih ravnica. Ovo selo poznato po svojim vještim majstorima u izradi stvari od bakra. Selo naseljavaju nasljedni mangali, kožari, graveri, lončari i kovači, rezbari metala i drva. Tijekom izleta vidjet ćemo most koji povezuje dva sela, kameni vodovod iz 16. stoljeća, te primjerke nastambi iz 19. stoljeća sa zidnim slikama. Također će nas dočekati domaćini koji će nam pokazati na koji načim se prozvode lokalni proizvodi, tako da ćemo se iz prve ruke družiti sa majstorima zanatlijama ovog kraja.  Nastavak vožnje u smjeru Gabale, najstarijeg grada Azerbajdžana. Gabala je u 4. st. pr. Kr. bila glavni grad nekadašnje Kavkaske Albanije. Putem ćemo stati na neku od lokacija na kojoj možemo imati ručak. U blizini grada nalazi se selo Nidzh, poznato je po jedinstvenom arhitektonskom spomeniku Kavkaske Albanije - Udinskom hramu. Udini su posebna etnička skupina koja se smatra potomcima Kavkaških Albanaca (ostalo ih je samo 10.000). Do sada su uspjeli sačuvati svoju tradiciju, jezik, materijalnu i duhovnu kulturu. Nedavno je hram obnovljen, a danas je otvoren za posjetitelje kršćanske zajednice Udin i turiste koji žele svjedočiti jednoj od najstarijih znamenitosti Azerbajdžana. Obnovljeni hram sagrađen je u 17. - 18. stoljeću na mjestu drevne albanske crkve koja je sagrađena po volji Svetog Elizeja - kršćanskog crkvenjaka i prosvjetitelja cijenjenog u Kavkaskoj Albaniji. Današnji hram je dobio ime po njemu. Nakon razgleda hrama polazak prema gradu Shekhi, jednom od najljepših i svakako najautentičnijih gradova Azerbejdžana. Po dolasku u Shekhi prijava u hotel te zajednički odlazak na večeru za one koji žele. Noćenje.

5.dan SHEKHI - KISH - ILISU - GANJA
Doručak. Odjava iz hotela. Danas idemo u razgled najpoznatijih lokaliteta u i oko Shekhija. Prvo ćemo posjetiti dvorac Sheki ili Šhakikanovs palača koja je nastala u 18. stoljeću. Ova prekrasna građevina sagrađena je na jedinstven način, bez upotrebe ljepila ili čavla. Poznata je po prekrasnim vitražima. Mi ćemo vidjeti palaču uz pratnju loklanog vodiča koji će nam ispričati priču o samoj palači. Potom ćemo posjetiti i Karavan Saraj u Shekhiju, te se prošetati pitoresknim uličicama mjesta. Zatim idemo u jednu od lokalnih slastičarnica, gdje ćemo biti u mogućnosti probati lokalne slastice, te ćemo otići do mjesta gdje će nam lokalno stanovništvo pokazati način izrade istih. Potom idemo u Kuću Svile u Shekhiju gdje će nam domaćini pokazati na koji način se rade tepisi od svile. Kraće slobodno vrijeme za kupnju slastica, šetnju gradom ili kupnju neka od poznatih Kavkaških vina u obližnjim vinarijama. Nakon razgleda Shekhija, sjesti ćemo u taksije ( Ponovo Lada Niva ili neko od lokalnih voznih sredstava) te idemo u posjet albanskoj crkvi u selu Kish. Ovo selo nalazi se desetak kilometara od Shekhija te do njega ne možemo doći busom. Danas je albanska crkva pretvorena u muzej  ( Uključena ulaznica za lokalitet ), te prikazuje život Kavkaskih Albanaca, kršćanske nacije koja je živjela u sjevernom Azerbajdžanu. Potom nam slijedi obilazak sela Ilisu u Gakhu. Malo, kameno selo Ilisu smješteno je u prekrasnoj dolini Qaracay, nazvanoj Qaxova 'mini-Švicarska'. Nalazi se usred guste šume u podnožju planina Kavkaza, ispod planine Ahvay, nedaleko od granice s Dagestanom (Ruska Federacija). Sama cesta koja vodi prema selu je vrlo slikovita. Selo je fascinantno mjesto za lutanje i odlična je baza za šetnje prema obližnjim planinama i vodopadima rezervata prirode Ilisu. Stare kamene kuće izdržale su test vremena i među njima je lijepo šetati. Mi ćemo razgledati selo te vidjeti lokalnu Džamiju i ruševine tvrđava Syangar Gala i Sumug Gala. Potom se vraćamo prema Shekiju na lokaciju gdje ćemo imati slobodno vrijeme za ručak.  U popodnevnim satima polazak prema Ganji, drugom najvećem gradu Azerbajdžana. Po dolasku u Ganju stati ćemo kod Nizami mauzoleja posvećenog Nizamiju Ganjaviju, jednom od najpoznatijih azerskih pjesnika. Ovaj mauzolej je obnovljen 1947 u sovjetskom stilu gradnje, iako se ovdje nalazi od 1300. godine te se od tada stalno obnavlja. Nakon kraće foto pauze odlazak prema hotelu. Prijava u hotel. Slobodna večer u Ganji. Noćenje.

6.dan GANJA - HELENDORF - BAKU
Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela. Staviti ćemo stvari u bus te idemo razgledati najljepše dijelove Ganje. Prema arapskim vjerovanjima, Ganja je osnovana još 859-te godine. Naša prva točka dana će biti Imamzadeh, sveto mjesto muslimana šijta, koje bi u prijevodu značilo " Sinovi proroka " s obzirom da se referira na mjesto ukopa proroka Alija. Ovo je mauzolej koji ovdje stoji od 14. stoljeća, a sa stoji se od džamije sa prekrasnom plavom kupolom te ukopnih mjesta. Svakako jedan od ljepših lokaliteta muslimanskog svijeta. Nakon razgleda, idemo do parka Heydar Aliev, pandana onome u Bakuu. Ovaj u Ganji je još veći i monumentalniji sa 2km dugom avenijom te trijumfalnim lukom koji podsjeća na puno poznatiji u Parizu i drugim europskim gradovima. Potom se vraćamo u centar te idemo u pješački razgled. Idemo u razgled najpoznatijih znamenitosti gada pješke uz pratnju lokalnog vodiča te našeg pratitelja: Cavad Xan Türbəsi, mauzolej Javada Khana, jednog od posljednjih careva khanata Ganja koji poginuo boreći se protiv Rusa - Džamija Juma ( Džamija Shah Abbas ) centralna gradska džamija iz 17. stoljeća - Trg Heydar Alieva na kojem se nalazi velebna zgrada gradske viječnice, reprezentativni primjer socijalističke arhitekture Azerbajdžana za vremena Staljinizma - Heydar Alijev muzej ( Izvana )  - Chokak hammam, ostatci turske kupelji - Crkva Aleksandra Nevskog - Kuća boca, ponos svih stanovnika Ganje. Ovu kuću je lokalni umjetnik Ibrahim Jaffarov ukrasio sa preko 50,000 boca - Shah Abbas Karavansaraj. Slobodno vrijeme za ručak. Slijedi polazak u obližnje selo Helendorf, za koje prema samom nazivu vidimo da potiče od njemačkog jezika. Selo su osnovali njemački kolonisti početkom 19. stoljeća nakon što ih je ovdje pozvao ruski car. Kolonisti su naselili idilično postavljeno, ali neodržavano pašnjačko područje koje su nazvali Helenendorf (danas Xanlar). Sadili su usjeve i vinograde, ali 1826. godine, prije nego što je razvoj stigao daleko, grad su spalili Perzijanci. Unatoč tome, otporno stanovništvo obnovilo je ono što je brzo izraslo u jezgru azerbajdžanske vinske tvrtke Concordia. Gradsko bogatstvo propalo je 1941. kada je još uvijek pretežno njemačko stanovništvo masovno deportirano u središnju Aziju. Zanimljivost ovog njemačkog mjesta je i pravilni raspored ulica, koji nemaju klasične nazive već su nazivi ulica prema brojevima. Mi ćemo imati kraću šetnju mjestom gdje ćemo vidjeti atipičnu arhitekturu za ovu regiju. Slijedi polazak i vožnja prema Baku. Dolazak u Baku u večernjim satima. Prijava u hotel. Slobodna večer u Bakuu kao pozdrav Azerbajdžanu. Noćenje

7.dan BAKU – ISTANBUL - ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela i odlazak prema zračnoj luci Baku. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Istanbulu u 11.45 sati na liniji TK 333. Dolazak u Istanbul predviđen je u 13.55 sati. Prijava na let za Zagreb na liniji Turkish Airlinesa TK 1055 u 18.20 po lokalnom vremenu, uz dolazak u Zagreb u 19.25h. Kraj programa.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.


Fotografije & video

01


3

Azerbajdžan,Baku

Mondo travel,putovanje u Azerbejdžan

Azerbajdžan,Baku

Azerbajdžan,Gabala

Azerbajdžan,Gabala

Azerbajdžan

Azerbajdžan

03.09. – 09.09.2023.

HOTELI 4/5*

EUR

HRK

FIRST MINUTE CIJENA

1.250

9.418,13

REDOVNA CIJENA

1.350

10.171,58

ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

185

1.393,88

UKUPNO
(FM CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)

1.435

10.812,01

NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)

290

2.185,01

29.09. – 05.10.2023.

HOTELI 4/5*

EUR

HRK

FIRST MINUTE CIJENA

1.190

8.966,06

REDOVNA CIJENA

1.290

9.719,51

ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

185

1.393,88

UKUPNO
(FM CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)

1.375

10.359,94

NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)

290

2.185,01

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • Prijevoz zrakoplovom prema programu
 • Transfere autobusom zračna luka – hotel – zračna luka
 • Sve transfere turističkim autobusom između gradova prema programu
 • Težina prtljage: 1 komad prtljage do 23 kg koji se predaje i 1 komad ručne prtljage koji možete sa sobom ponijeti u putničku kabinu, maksimalne težine 8 kg i zbroja dimenzija do 115 cm (55x40x20)
 • 4 noćenja s doručkom u hotelu 4* u Bakuu
 • 1 noćenje s doručkom u hotelu 4* u Sheki
 • 1 noćenje s doručkom u hotelu 4* u Ganji
 • Pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom cijelog putovanja
 • Lokalnog vodiča na engleskom jeziku tokom cijelog putovanju te prilikom razgleda lokaliteta
 • Transfer Minibusom do mjesta Lahij
 • Master class izrade proizvoda od bakra u Lahiju
 • starim Ladama ili sličnim vozilima do blatnih vulkana
 • Transfer starim Ladama ili sličnim vozilima do sela Kish
 • Degustaciju lokalnih slastica u Shekiju
 • Posjet kući svile u Shekiu te prezentaciju izrade tepiha
 • Ulaznicu za nacionalni park Gobustan
 • Ulaznicu za Yanar Dag
 • Ulaznicu za Hram Ateshgah
 • Ulaznicu za Shakikhanovu Palaču u Sheki uz vodiča na engleskom
 • Ulaznica za Albansku crkvu u selu Kish
 • Sve razglede prema programu
 • Jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • Pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte 185 € / 1.393,88 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu 290 € / 2.185,01 kn (plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)
 • Obroke koji nisu uključeni u cijenu
 • Doplata za 6 večera: 100 € / 753,45 kn
 • Viza za Azerbajdžan: 23 USD
 • Posredovanje vize u agenciji: 50 € / 376,73 kn
 • Ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana
 • Sve što nije navedeno pod cijena uključuje
 • Fakultativne izlete
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

Doplate i popusti:

INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA    CIJENA PO OSOBI

 • Heydar Aliev Centar    15 azn
 • Muzej Tepiha    10 azn

VAŽNA NAPOMENA

•    Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni,
•    Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte,
•    U slučaju izvanrednih (charter) letova, red letenja je podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put,
•    Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom vremenu polaska (leta), kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
•    Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
•    Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
•    Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Informacije:

RED LETENJA - podložan promjeni

VRIJEME LETA

TK1054 ZAG - IST

08:55

12:10

TK 334 IST - GYD

17:25

21:05

TK 333 GYD - IST

11:45

13:55

TK1055 IST - ZAG

18:20

19:25

 

 • Iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica
 • Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • Rok prijave za putovanje: 21 dan prije polaska ili do popunjenja kapaciteta
 • Potrebno je minimalno 20 putnika kako bi se putovanje održalo
 • Avioprijevoznik: Turkish Airlines
 • Za Azerbajdžan viza je potrebna. Zahtjev za vizu može se podnijeti putem elektronskog sustava ASAN. Naplata vizne pristojbe je također online i iznosi 23 USD. E-vize za jedan ulazak i boravak do 30 dana se izdaju u obliku pojedinačnih viza, obiteljskih viza (2-10 osoba) i grupnih viza (10 do 300 osoba). Nakon podnesenog zahtjeva elektronskim putem, viza se izdaje putem elektronske pošte u roku 3 radna dana od podnesenog zahtjeva. Za ulazak u Republiku Azerbajdžan putnici moraju uz sebe imati primjerak ispisane E-vize. Agencija može posredovati pri izradi vize za Azerbajdžan uz naknadu od 50 €  / 376,73 kn po vizi.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr

HOTELI KOJE KORISTIMO NA OVO PUTOVANJU:
SHEKHI
HOTEL RUMA QALA 4* - BOOKING OCJENA 9,2!
Hotel Ruma Qala u Šekiju ima vrt i terasu. Sadržaji ovog objekta uključuju restoran, recepciju koja radi 24 sata dnevno, poslugu u sobu, kao i besplatan WiFi u cijelom objektu.
Sobe u hotelu opremljene su kuhalom za vodu. Sobe imaju klima-uređaj, sef i TV ravnog ekrana, a neke sobe u hotelu Ruma Qala imaju popločani dio dvorišta. Kontinentalni doručak i doručak na bazi švedskog stola dostupni su svakog jutra u smještaju.
GANJA
HOTEL BAKU 4* - BOOKING OCJENA 8,8!
Hotel Baku Ganja smješten je u Ganji, nudi bar i zajednički salon. Sadržaji ovog objekta uključuju restoran, recepciju koja radi 24 sata dnevno, poslugu u sobu, kao i besplatan WiFi u cijelom objektu.U hotelu svaka soba ima balkon. U hotelu Baku Ganja sve sobe imaju klima-uređaj i TV ravnog ekrana.
BAKU
HOTEL PROMENADE 5* - BOOKING OCJENA 9,1!
Hotel Promenade Baku nalazi se u Bakuu, na 800 metara od Djevojačke kule, a nudi bar, zajednički salon i pogled na grad. Sadržaji ovog objekta uključuju restoran, recepciju koja radi 24 sata dnevno, poslugu u sobu i besplatan WiFi. Hotel će gostima pružiti klimatizirane sobe sa radnim stolom, kuhalom za vodu, sefom, TV-om ravnog ekrana i vlastitom kupaonicom s tušem. Sobe u hotelu Promenade Baku opremljene su posteljinom i ručnicima. Popularne zanimljivosti u blizini hotela uključuju palaču Širvanšaha, Upland Park i Vatrene kule.

Tečaj konverzije 1 EUR= 7,53450 kn

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter