Mondotravel

O putovanju:

Kada:

13.08.2024.

Koliko:

4 dana

Preuzmi pdf putovanja

1. DAN   ZAGREB – BERLIN 

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci u Zagrebu kod šaltera informacija u 16.00 sati. Prijava na let Croatia airlinesa do Berlina  s polaskom u 18.05 sati. Dolazak u zračnu luku Berlin Brandenburg  u 19.35 sati. Transfer do hotela Titanic Comfort Kurfürstendam  3*. Hotel  se nalazi u centru zapadnog Berlina u blizini Crkve sjećanja i glavne trgovačke ulice Kürfurstendam I slavne robne kuće KaDeWe. Smještaj u sobe i prva orijentacijska šetnja s voditeljem putovanja. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN BERLIN

Doručak. Cjelodnevni razgled grada javnim prijevozom  i pješice:  Alexanderplatz - East Side Gallery s ostacima berlinskog zida - Checkpoint Charlie - Brandenburška vrata – Reichstag - bulevar Unter den Linden: katolička katedrala sv. Hedvige - Protestanska katedrala - Bebelplatz - Opera - Berlinski dvorac - Humboldtovo sveučilište - spomenik poginulima u ratovima Neue Wache-trg Gendarmenmarkt. Šetnja do najstarijeg dijela Berlina, četvrti Nikolaiviertel. Slobodno vrijeme za ručak, posjete brojnim muzejima I osobne programe. Predlažemo i odlazak na vožnju brodom ispod mostova i kanala središta Berlina koji daje jednu drugu perspektivu i doživljaj ovog dinamičnog grada! Noćenje. 

3. DAN   BERLIN 

Doručak. Nastavak razgleda Berlina javnim prijevozom i pješice: Potsdamer Platz - „Berlin budućnosti" - s vrlo impresivnim primjerima moderne arhitekture. Slobodno vrijeme za šetnju i kavu ispod kupole Sony centra, odličan shopping ili osobne programe. Predlažemo da iskoristite poslije podne za posjete muzejima ili dobar shopping na Kurfürstendamu. Berlin ima odličnu i veliku ponudu muzeja od kojih ističemo:  Stari i Novi muzej, Galeriju starih majstora, Povijesni muzej Njemačke, muzej DDR, muzej u dvorcu Charlottenburg, muzej berlinskog zida uz Checkpoint Charlie itd.  Noćenje.

4. DAN   BERLIN - ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe do odlaska transfera za zračnu luku. Moguć odlazak javnim prijevozom s voditeljem putovanja do obližnjeg  Potsdama (za najmanje 15 zainteresiranih putnika), grada dvoraca i parkova iz zlatnog doba Prusije i velikog vladara Friedricha II ili preporučujemo posjet atraktivnom berlinskom zoološkom vrtu koji je nedaleko hotela ili dodatne posjete muzejima .Zanimljiv je i uspon liftom na TV toranj na Alexanderplatzu s kojeg se pogled na Berlin pruža kao na dlanu. Odlazak transfera do zračne luku Berlin Brandenburg . Prijava na let Croatia airlinesa za Zagreb.  Odlazak aviona  u 20.20 sati. Dolazak u zračnu luku Zagreb u 21.45 sati.

***Važna napomena: redoslijed obilazaka podložan je promjenama ovisno o prometu i procjeni pratitelja putovanja.


Fotografije & video

01


11

Berlin, pogled na grad

Berlin, prekrasan pogled na grad, putovanje autobusom, Mondo travel

Berlin, pogled na grad

Berlinska katedrala, najveća gradska crkva i sjedište protestantske crkve u Njemačkoj, putovanje

Berlin, Berlinska katedrala, najveća gradska crkva i sjedište protestantske crkve u Njemačkoj

Berlin, Brandenburška vrata, simbol grada, putovanje autobusom, putovanje zrakoplovom, Mondo travel

Berlin, Brandenburška vrata, simbol grada

Berlin

Berlin

Berlin,zološki vrt, garantirani polasci, vođene ture, putovanja sa pratiteljem

Berlin, zološki vrt - Bijeli medvjed

Berlin, palača Charlottenburg, garantirani polasci, vođene ture, putovanja sa pratiteljem

Berlin, palača Charlottenburg, barokna palača izgrađena u 17-om stoljeću

Chekpoint Charlie na putovanju u Berlin, Mondo travel, garantirano putovanje

Berlin, Checkpoint Charlie-simbol nekadašnje podjele Berlina

Brandenburška vrata, simbol grada, putovanje autobusom, putovanje zrakoplovom

Berlin, Brandenburška vrata, simbol grada

Berlin, Reichstag, Putovanje u Berlin, Mondo travel

Berlin, Reichstag -sjedište jednog od dvaju domova njemačkog parlamenta - Bundestag

Berlin U-Bahn žute boje, putovanje autobusom, Mondo travel

Berlin, U-Bahn i pogled na grad

Berlin, most Oberbaum-važan simbol jedinstva Berlina

Berlin, most Oberbaum-važan simbol jedinstva Berlina

Cijena i način plaćanja.

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

13.08.2024.

Garantirano

FIRST MINUTE

595 €

645 €

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom Croatia airlinesa na liniji Zagreb – Berlin – Zagreb   s uključenim pristojbama zračnih luka
 • transfer autobusom od zračne luke Berlin Brandenburg do hotela i natrag
 • sve razglede pješice i javnim prijevozom prema programu putovanja
 • smještaj u hotelu Titanic Comfort Kurfürstendam 3 * u Berllinu u  dvokrevetnim sobama na osnovi 3 noćenja s  buffet doručkom
 • boravišnu pristojbu u hotelu
 • licenciranog voditelja putovanja
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
 • troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 • cijene ulaznica za muzeje i znamenitosti u Berlinu koje možete posjetiti u slobodno vrijeme (cijene ulaznica su informativne i mogu biti podložne promjeni): Novi muzej s egipatskom zbirkom 14 EUR,  zbirna ulaznica za Museuminsel 24 EUR. Stari muzej 12 EUR, zbirka slika Gemaldegallerie 12 EUR, Protestantska katedrala 10 EUR, TV toranj  22,50 EUR, Njemački povijesni muzej 7 EUR, muzej DDR-a 13,50 EUR, Zoološki vrt 20 EUR. Popusti za mlade i djecu u svim muzejima.
 • karte javnog prijevoza u Berlinu: pojedinačna karta od 3,50 EUR,karta 24 sata od 9,90 EUR
 • vožnju brodom po kanalima i rijekama Berlina: od 21,50 EUR po osobi
 • dodatne sadržaje I troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode(piće, dodatni obroci,telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • putno osiguranje

Doplate i popusti:

Doplata:

 • Doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi:  125 EUR

Trokrevetne sobe:

 • Na ovom program moguć je smještaj u trokrevetnoj sobi (dvokrevetna soba s pomoćnim ležajem)  bez popusta za treću osobu.

 

Informacije:

Preporuka putovanja:

 • Ovo vas putovanje vodi u dinamičnu njemačku prijestolnicu. 3 noćenja u Berlinu u hotelu na centralnom položaju. velika ponuda muzeja, odlične mogućnosti shoppinga, zanimljivi primjeri suvremene arhitekture-sve ćete to doživjeti na ovom putovanju !

Informacije o letu:

Prijevoznik: Croatia airlines

OU 4408

Zagreb

18:05

Berlin

19:35

OU 4409

Berlin

20:20

Zagreb

21:45

Težina prtljage: po osobi dozvoljen je 1 komad prtljage koja se predaje na šalteru maksimalne težine do 23 kg. Ručna prtljaga podložna je pregledu,unošenje tekućina u zrakoplov je ograničeno. Dozvoljen je jedan komad ručne prtljage po osobi maksimalne težine do 8 kg.

Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta

MOGUĆNOST DOPLATE ZA VEZANI LET IZ SPLITA. DUBROVNIKA, ZADRA ILI PULE (raspoloživost i potvrda letova na upit )

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa. Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću. Organizator putovanja ne može utjecati na dužinu čekanja u zračnim lukama , na prometne prilike na licu mjesta, kao I na promjene u rasporedu reda letenja. Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za ovo putovanje  nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje Preporučujemo osiguranje  od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

UPLATE I REZERVACIJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimun 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 31 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.  U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili ukoliko Vam je to nezgodno, barem da nas o uplati obavijestite mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena! Potom 48 sati prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 20 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja. 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

 • gotovina, internet bankarstvo
 • kreditne kartice: Diners, Maestro, Visa, Mastercard

 Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Sukladno ZPUT-u Agencija je s osiguravajućim društvom UNIQA osiguranje d.d. Zagreb temeljem Ugovora o osiguranju od dana 14.09.2023. ugovorila: osiguranje jamčevine za slučaj nesolventnosti koje omogućava Ugovaratelju/Putniku neposredno ostvarivanje prava iz jamčevine od osiguravajućeg društva pod brojem police 45 - 7002936394 te osiguranje od odgovornosti za štetu koju Agencija prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza iz Ugovora pod brojem police 11 - 7002936569. U slučaju nastanka osiguranog slučaja Ugovaratelj/ Putnik je dužan na najbrži način kontaktirati osiguravatelja UNIQA osiguranje d.d. Zagreb. Ovo vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja ili platne nemogućnosti Agencije i osiguranju od odgovornosti za štetu. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Rok za prijavu: do 45  dana prije puta   

Broj putnika:

Minimalni broj: 20
Maksimalni broj: 24

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Kada moram biti u zrakoplovnoj luci?
 • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter