Mondotravel

Šri Lanka, Negombo, Heritance Negombo*****

Heritance Negombo ŠRI LANKA  Heritance Negombo ŠRI LANKA 2  Heritance Negombo ŠRI LANKA 3  Heritance Negombo ŠRI LANKA 4  Heritance Negombo ŠRI LANKA 5  Heritance Negombo ŠRI LANKA 6

Elegantan resort otvoren u travnju 2016. godine. Uživajte u stilski uređenom ambijentu i njegovom modernom dizajnu.

POLOŽAJ Na širokoj pješčanoj plaži Negomba, nedaleko od brojnih dučana i mogućnosti za zabavu. Oko 13 km od aerodroma Colombo.

HOTEL Moderan, ekskluzivan rizort, na odličnom položaju, okružen lepim vrtom.

U sastavu hotela se nalaze glavni restoran „Blue Tan“ sa ponudom internacionalnih jela, a-la-carte restoran „Big Fish“ sa morskim specijalitetima i „The Banyan“. Pool bar, cafe „Swiss Bakery & Caffe“, lounge, bazen i besplatan Wi-Fi, upotpunjuju ponudu.

SOBE 139

Deluxe: oko 40 m² (64), u prizemlju ili na 1. spratu, lepo uređene. Kupatilo sa tušem, WC, bade-mantil, fen, telefon, TV, mini-bar, sef, klima, plafonski ventilator, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa sa pogledom na more ili vrt. Superior Deluxe: oko 40 m² (48), kao Deluxe, na 3. ili 4. spratu.

Premium: oko 40 m² (22), kao Superior Deluxe, kvalitetnije i romantičnije uređene sobe. Na primer, krevet je u sredini sobe, okrenut prema velikom prozoru i direktno gleda na Indijski okean.

PREHRANA Bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervacije polupansiona dodatno večera, kod rezervacije punog pansiona uračunati su dodatno ručak i večera u formi švedskog stola ili meni u „Blue Tan“.

SPORT Uračunato: fitnes centar.

WELLNESS Spa centar se nalazi na najvišem spratu, tako da svih 6 soba za tretmane imaju prelep pogled na Indijski okean.

ZABAVA Večernja zabava povremeno sa muzikom uživo.

SPECIJAL
Popust 60 plus Gosti stariji od 60 godina (navesti godine prilikom rezervacije) ostvaruju popust od 5% na hotelsku cenu po osobi.

MORE INCLUSIVE

 • Dobivate kategoriju Superior Deluxe po cijeni kategorije Deluxe. Minimalan boravak od 5 noćenja. Molimo rezervišite višu kategoriju. Vrijedi od 1.5.- 31.10.
 • naši gosti dobivaju prvu ponudu u mini baru besplatno (odabrani sokovi, pivo i užina).

HONEYMOON
Honeymoon specijal
Putnici na medenom mjesecu po dolasku dobivaju cvijeće, košaru sa voćem, flašu vina u sobi i upgrade u sljedeću višu kategoriju sobe (prema raspoloživosti na dolasku). Pri minimalnom boravku od 4 noći dobiva se romantična večera uz svijeće sa morskim specijalitetima, kao i 30-minutni spa tretman. Navesti pri rezervaciji.

Godišnjica braka
Gosti koji slave godišnjicu braka dobijaju pri dolasku u hotel cvijeće, košaru sa voćem, flašu vina i upgrade u sljedeću višu kategoriju sobe (prema raspoloživosti na dolasku), kao i romantičnu večeru uz svijeće sa morskim specijalitetima. Minimalan boravak 4 noćenja. Molimo navesti prilikom rezervacije.


SEZONA 2019./20.

 • Termini od 31.10.2019.-1.11.2020.
 • Cijena po osobi/noćenju u HRK / Noćenje s doručkom: od 510 kn
  *u dvokrevetnoj sobi

 

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link!

ŠIFRA: Heritance Negombo  ŠRI LANKA 2019062