Mondotravel

O putovanju:

Kada:

21.11.2022. | 21.11.2022. | 21.11.2022.

Koliko:

9 dana

Preuzmi pdf putovanja

1. DAN- ZAGREB - AMSTERDAM-BARBADOS

Polazak zrakoplova iz zračne luke Franjo Tuđman za Amsterdam na liniji KL 1938 (KLM) u 06:30 h. Molimo da na prijavu za let dođete najmanje dva sata prije polijetanja zrakoplova. Dolazak u Amsterdam u 08:40 h. Nastavak putovanja u 12:50 h na liniji KL781 (KLM). Slijetanje u Bridgetown – glavni i najveći grad na Barbadosu u 16:55 h. Organizirani transfer do odabranog hotela. Prijava i smještaj. Noćenje.

2 - 7. DAN - BARBADOS

Boravak u odabranom hotelu na osnovi 7 noćenja s polupansionom. Slobodno vrijeme za kupanje, sunčanje, opuštanje ili samostalno otkrivanje otoka. Ovaj karipski otok najpoznatiji je po tirkiznom moru, botaničkim vrtovima i više od 100 km bijelih plaža. Ukoliko želite malo bolje upoznati otok preporučamo vam da svakako posjetite jedan od botaničkih vrtova (Hunteove vrtove-jedan od najljepših vrtova u kojem i danas domaćin dočekuje svoje goste, National  Botanical gardens, Tropical Garden, Flover Forest…). Barbados je poznat po proizvodnji ruma pa vam svakako preporučamo posjet destileriji Mount Gay, najstarijoj na svijetu. Najveća tržnica Cheapside public market nalazi se u glavnom gradu Bridgetownu  i na njoj možete pronaći suvenire, odjeću, voće i povrće, začine…Najpoznatije lokalno jelo je svakako pržena riba i morski plodovi  a jedan takav ručak koštat će između 15 i 30 USD.  Od 26. do 27.11. na Barbadosu se održava Barbados Adveture Race, izazovna utrka kojoj se možete pridružiti ukoliko ste ljubitelj sporta i adrenalina.

8. DAN -BARBADOS - AMSTERDAM

Odjava iz hotela te slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Amsterdam na liniji KL (KLM) u 18:00 h.

9. DAN-AMSTERDAM - ZAGREB

Dolazak u Amsterdam predviđen je u 10:30 h. Nastavak leta za Zagreb u 12:45 na liniji KL1943 (KLM). Dolazak u Zagreb predviđen je u 14:35 h.


Fotografije & video

01


5

Barbados, pješčane plaže, palme i atraktivni beach barovi

Barbados, daleka putovanja, egzotične destinacije, mondo travel

Barbados, pješčane plaže, palme i atraktivni beach barovi

Barbados, daleka putovanja, egzotične destinacije, mondo travel

Barbados, Splat, Iguane, egzotične životinje otoka

Barbados, daleka putovanja, egzotične destinacije, mondo travel

Barbados, romantični zalasci sunca na pješčanim plažama

Barbados, daleka putovanja, egzotične destinacije, mondo travel

Barbados, Bridgetown, toranj sa satom iz 19. st

Barbados, daleka putovanja, egzotične destinacije, mondo travel

Barbados, egzotični raj na granici Karipskog mora i Atlantskog oceana

Cijena i način plaćanja.

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

21.11.2022.

9.990 kn

Coconut Court Beach 3+*, soba standard
Obavezne doplate za zrakoplovne pristojbe - 2.990 kn

21.11.2022.

14.190 kn

Radisson Aquatica Resort 4*, soba standard
Obavezne doplate za zrakoplovne pristojbe - 2.990 kn

21.11.2022.

19.590 kn

Hilton Barbados Resort 5*, soba bayview
Obavezne doplate za zrakoplovne pristojbe - 2.990 kn

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa, Air France)
 • transfer od zračne luke do hotela i natrag
 • boravak u odabranom hotelu sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 7 noćenja s polupansionom
 • organizacija putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • obavezna doplata kod prijave: pristojbe zračnih luka cca 2.990 kn (pristojbe su podložne promjenama te se konačan iznos određuje na dan izdavanja avio karte)
 • dodatne usluge, obroke i izlete
 • doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)
 • dodatni ležaj (na upit)

Informacije:

INFORMACIJE O LETU:

KL1938 ZAGAMS   0630 0840  

KL781   AMSBGI    1250 1655  

KL781   BGIAMS    1800 1030+1

KL1943 AMSZAG   1245 1435  

PRIJEVOZNIK: KLM

Dozvoljena težina prtljage 30kg (uključena u cijenu) + 1 komad do 8kg ručne prtljage.

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.) Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

VIZA:
Nije potrebna.

Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od datuma putovanja.

Ulazak (COVID-19): https://mvep.gov.hr/informacije-za-gradjane-244593/konzularne-informacije-22730/preporuke-za-putovanja-22854/upozorenja/245044?country=160

UPLATE I REZERVACIJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.  U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili nas o uplati obavijestite e-mailom kako bismo ju evidentirali te vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, vaša rezervacija nije potvrđena! Završno pismo dobit ćete 48 sati prije putovanja. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika, najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

 • gotovina, internet bankarstvo
 • kreditne kartice: Diners, Maestro, Visa, Mastercard

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Uplatom akontacije/aranžmana pristajete na navede uvjete stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator MONDO TRAVEL d.o.o; HR-AB-01-080093516. Sukladno ZPUT-u Agencija je s osiguravajućim društvom UNIQA osiguranje d.d. Zagreb temeljem Ugovora o osiguranju ugovorila: osiguranje jamčevine za slučaj nesolventnosti koje omogućava Ugovaratelju/Putniku neposredno ostvarivanje prava iz jamčevine od osiguravajućeg društva pod brojem police 11 - 7002783444, te osiguranje od odgovornosti za štetu koju Agencija prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza iz Ugovora pod brojem police 45 – 7002813570 .U slučaju nastanka osiguranog slučaja Ugovaratelj/Putnik je dužan na najbrži način kontaktirati osiguravatelja UNIQA osiguranje d.d. Zagreb. Ovo vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja ili platne nemogućnosti Agencije i osiguranju od odgovornosti za štetu.  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Broj putnika:

Minimalni broj: 15
Maksimalni broj: 20

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Kada moram biti u zrakoplovnoj luci?
 • Rezervacija BEZ finacijskih rizika - COVID 19!
 • Ako za putovanje piše da je garantirano, ide li se bez obzira na COVID situaciju?
 • Kakve su epidemiološke mjere poduzete vezano za autobusna putovanja?
 • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter