Mondotravel

O putovanju:

Kada:

30.12.2024.

Koliko:

5 dana

Preuzmi pdf putovanja

1.dan  ZAGREB – LONDON ( 30.12. )

Sastanak putnika u zračnoj luci Franjo Tuđman u 12:30h kod šaltera informacija u 2 katu na odlaznom terminalu te prijava za let. Polijetanje za London u 14:45. Po slijetanju u London u 16:05 slijedi transfer do hotela uz panoramski razgled grada. Smještaj u hotel. Nakon kraćeg predaha odlazak sa pratiteljem putovanja pokraj British museuma do šarmantnog Covent Gardena, Leicester  Squerea, Picadilly circusa te do West Enda, centra večernjeg života Londona. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan  LONDON - GREENWICH ( 31.12. )

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet brodom po rijeci Temzi do Greenwicha. Tijekom vožnje vidjet ćete mnoge znamenitosti Londona: St Paul katedralu, Milenijski most, Tate Modern galeriju, Shakespearovo kazališta The Globe, Tower Bridge i mnoge druge. Na Greenwichu se nalazi opservatorij kojim prolazi nulti meridijan i najveći pomorski muzej u svijetu. Na poznatom Greenwich marketu možete probati razne svjetske kuhinje I kupiti originalne proizvode lokalnih umjetnika. Predlažemo posjet londonskoj kuli HM Tower of London, najstarijoj kraljevskoj rezidenciji iz 11. stoljeća, u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji. U blizini se nalazi i St. Paul katedrala remek djelo 17. stoljeća. Pripreme za najluđu noć u godini.  Predlažemo zajednički odlazak na novogodišnju večeru u tipičan londonski pub uz tradicionalne engleske specijalitete. Uz otkucavanje ponoći sa Big Bena počinje nezaboravni vatromet uz rijeku Temzu. Sretna Nova godina!!

3.dan  LONDON ( 01.01. )

Doručak. Razgled grada pješice i javnim gradskim prijevozom. Prošetat ćemo po Whitehallu, gdje su smještena vladina ministarstva, vidjeti Parlament i satnu kulu Big Ben, Downing street gdje se nalazi službena rezidencija britanskog premijera, slikati se uz nepomičnu kraljičinu stražu na Horse Guard Parade, prošetati St. James parkom do kraljevske rezidencije Buckingham Palace. Posjetit ćemo najveći londonski trg Trafalgar Square na kojem se nalazi Nacionalna galerija sa svjetski poznatim majstorima likovne umjetnosti. Napravite vožnju na poznatom kotaču London Eye i doživite London sa 137m visine. U podne počinje i poznata Novogodišnja parada, na ulicama centra grada. Poslijepodne predlažemo odlazak u čuveni muzej voštanih figura – Madame Tussauds, najstariji muzej voštanih figura na svijetu. Predvečer predlažemo odlazak do najvećeg parka Londona, Hyde park gdje se održava Winter Wonderland, novogodišnji sajam na otvorenom. Osim fantastične gastro ponude i odličnog piva možete klizati, posjetiti cirkus, zabavni park, obići sajam i kupiti delicije i suvenire za svoje najdraže. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan  LONDON –WINDSOR ( 02.01. )                                                           

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet u kraljevski Windsor gdje se nalazi službena kraljevska rezidencija, dvoraz nastanjen od 11. stoljeća, mjesto vječnog počivališta kraljice Elizabete II i mnogih članova kraljevske obitelji. Windsor odiše atmosferom pravog engleskog gradića, pubovima uz rijeku Temzu, malim zavijenim ulicama, punim restorana, mjesta za kupovinu i opuštanje. Preko mosta rijeke Temze nalazi se Eton, gradić često zvan “kolijevka engleskih državnika “. Tu je svjetski poznata engleska privatna škola za mladiće osnovana 1440. godine koja je iznjedrila 18 bivših britanskih premijera. Povratak u London i slobodno vrijeme. Prošetajte najpoznatijom europskom shopping ulicom Oxford Street, posjetite robne kuće Selfridges i Primark, a svakako preporučamo i šetnju raskošnom Regent ulicom u kojoj se nalazi i Hamleys – jedna od najvećih prodavaonica dječjih igračaka u svijetu na čak 7 katova.  Noćenje.

5.dan  LONDON – ZAGREB  ( 03.01. )                                                           

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje do transfera prema zračnoj luci. Za ljubitelje muzeja predlažemo poznati British Museum, muzej povijesti koji se nalazi u blizini našeg hotela ili posjetite muzeje u četvrti Kensington, prema vlastitim afinitetima koji se nalaze jedan do drugog: Prirodoslovni muzej, Victoria i Albert muzej te Muzej znanosti (ulaz besplatan. Prijava za direktan let za Zagreb, polijetanje u 16:50. Slijetanje u Zagreb u 20:00. Kraj programa.

Raspored obilaska podložan je promjenama s obzirom da u trenutku izdavanja programa putovanja nije definirano blagdansko radno vrijeme pojedinih lokaliteta. Točan raspored po danima dobiti ćete u završnoj obavijesti prije putovanja.


Fotografije & video

01


7

Nova godina u Londonu, vatromet nad Themsom i Tower Bridge

Nova godina u Londonu, vatromet iznad Tower bridgea

Nova godina u Londonu, vatromet nad Themsom i Tower Bridge

Vožnja rijekom Themsom na putovanju u London

London, kotač London Eye i rijeka Themza

Vatromet nad Tower Bridge, Nova godina u Londonu

Nova godina u Londonu sa pogledom na Tower bridge

Putovanje u London, Westminster most sa parlamentom i Big Benom

London, Westminster most sa parlamentom i Big Benom

Noćna panorama na putovanju London

London, panorama Londona sa pogledom na rijeku Themsu i Tower bridge

London putovanje za Advent, okićene ulice Londona

London, Oxford street -glavna shopping ulica u Londonu

Advent u Londonu, klizalište

London, tradicionalni adventski sajam i klizalište Winter Wonderland, Hyde Park

Cijena i način plaćanja.

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

30.12.2024.

Garantirano

FIRST MINUTE

880 €

920 €

 

 

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

•    prijevoz zrakoplovom prema programu
•    zrakoplovne pristojbe 
•    transfere autobusom
•    zračna luka London Heathrow-hotel-zračna luka Heathrow London
•    smještaj u hotel President 4* u centru grada na osnovi 4 noćenja s engleskim doručkom u dvokrevetnoj sobi
•    svi razgledi prema programu
•    voditelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja
•    organizaciju i pripremu putovanja
•    osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu 320 EUR 
 • ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana, fakultativne izlete, obroke koji nisu uključeni u cijenu

Doplate i popusti:

Eventualne doplate: (okvirne cijene, točne cijene dobit ćete u završnoj obavijesti)

 • vožnja na panoramskom kotaču London Eye – cca 34 GBP/ 28 GBP djeca do 16 godina
 • muzej voštanih figura Madame Tussaud`s+ 4D Marvel 4 + Screen - 35 GBP/ 30 GBP djeca do 16 godina
 • Tower of London cca 35 GBP / 28 GBP djeca do 16 godina
 • Izlet brodom do Greenwicha uz razgled – cca  24 GBP
 • poludnevni izlet u Windsor i Eton sa ulaznicom cca 65 GBP ( potrebno min 15 putnika )

**Nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Victoria & Albert Museum, Science Museum, Natural History Museum i sl.)

Popusti i doplate:

 • Dijete do 15 godina na pomoćnom ležaju u pratnji 2 odraslih  popust 200 EUR 
 • Mogućnost smještaja u obiteljskim sobama za 2 odraslih + 2 djece do 14 godina na upit uz popust 40 Eur po djetetu 
 • Doplata za jednokrevetnu sobi - 320  EUR 

 

Informacije:

Informacije o letu:

RED LETENJA na CROATIA AIRLIENS

OU 490

Zagreb 

14:45

London, Heathrow

16:05

OU 491

London, Heathrow

16:50

Zagreb 

20:00

 PRIJEVOZNIK: Croatia Airlines

U cijenu je uključena predana prtljaga do 23kg i 1 kom ručne prtljage do 8 kg.

Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta

MOGUĆNOST DOPLATE ZA VEZANI LET NA CROATIA AIRLIENSU IZ DUBROVNIKA, SPLIT, ZADRA ILI PULE –  60 EUR  (raspoloživost i potvrda letova na upit)

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo Vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.). Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa. Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:

Za državljane RH viza za putovanje u Englesku nije potrebna, za putovanje je potrebna važeća putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

UPLATE I REZERVACIJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili da nas o uplati obavijestite e-mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena! Za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%. 48 sati prije putovanja dobit ćete završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

·         gotovina, internet bankarstvo

·         kreditne kartice: Diners, Maestro, Visa, Mastercard

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Sukladno ZPUT-u Agencija je s osiguravajućim društvom UNIQA osiguranje d.d. Zagreb temeljem Ugovora o osiguranju od dana 14.09.2023. ugovorila: osiguranje jamčevine za slučaj nesolventnosti koje omogućava Ugovaratelju/Putniku neposredno ostvarivanje prava iz jamčevine od osiguravajućeg društva pod brojem police 45 - 7002936394 te osiguranje od odgovornosti za štetu koju Agencija prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza iz Ugovora pod brojem police 11 - 7002936569.. U slučaju nastanka osiguranog slučaja Ugovaratelj/Putnik je dužan na najbrži način kontaktirati osiguravatelja UNIQA osiguranje d.d. Zagreb. Ovo vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja ili platne nemogućnosti Agencije i osiguranju od odgovornosti za štetu.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Broj putnika:

Minimalni broj: 20
Maksimalni broj: 30

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter