Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

7 dana

Preuzmi pdf putovanja

Sastoji se od tri zgrade smještene na obroncima planine Corbier, 100 m od skijališta i 300 m od trgovine. Sadržaji u objektu: vanjski grijani bazen, sauna, mali fitness centar, restoran, bar, spremište za skije, praonica rublja i unutarnje parkiralište. 

Apartmani:                                                    

  • Studio za 2 osobe (20-25 m2) dnevno spavaća soba s ležajem na razvlačenje za dvije osobe, kuhinjska niša (štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa, kuhalo za vodu, aparat za kavu), TWC (u većini apartmana WC i kupaonica su odvojeni), TV, većina sa balkonom.  
  • Studio za 4 osobe (30 m2) dnevno spavaća soba s ležajem na razvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa dva kreveta na kat ili dva odvojena kreveta, kuhinjska niša (štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa, kuhalo za vodu, aparat za kavu), TV, TWC (u većini apartmana WC i kupaonica su odvojeni), većina sa balkonom.    
  • Dvosobni apartman za 4 osobe (29-32 m2)  dnevno spavaća soba s ležajem na razvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa dva kreveta na kat ili bračnim krevetom, kuhinjska niša (štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa, kuhalo za vodu, aparat za kavu), TV, TWC (u većini apartmana WC i kupaonica su odvojeni), većina sa balkonom. 
  • Dvosobni apartman za 4-5 osoba (34-36 m2) dnevno spavaća soba s ležajem na razvlačenje za dvije osobe i dodatnim ležajem, spavaća soba sa dva kreveta na kat ili bračnim krevetom, kuhinjska niša (štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa, kuhalo za vodu, aparat za kavu), TV, TWC (u većini apartmana WC i kupaonica su odvojeni), većina sa balkonom.  
  • Trosobni apartman za 6 osoba (36-41 m2) dnevno spavaća soba s ležajem na razvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom, spavaća soba sa dva kreveta na kat ili dva odvojena kreveta, kuhinjska niša (štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa, kuhalo za vodu, aparat za kavu), TV, TWC (u većini apartmana WC i kupaonica su odvojeni), većina sa balkonom.   
  • Četverosobni apartman za 8 osoba (53-63 m2) dnevno spavaća soba s ležajem na razvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom, spavaća soba sa dva kreveta na kat, spavaća soba sa dva odvojena kreveta, kuhinjska niša (štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa, kuhalo za vodu, aparat za kavu), TV, TWC (u većini apartmana WC i kupaonica su odvojeni), većina sa balkonom. 

Fotografije & video

01


3

Francuska, skijanje, Les Sybelles, Résidence Les Alpages du Corbier

Francuska, skijanje, Les Sybelles, Résidence Les Alpages du Corbier, pogled izvana

Francuska, skijanje, Les Sybelles, Résidence Les Alpages du Corbier

Francuska, skijanje, Les Sybelles, Résidence Les Alpages du Corbier, primjer apartmana

Francuska, skijanje, Les Sybelles, Résidence Les Alpages du Corbier

Francuska, skijanje, Les Sybelles, Résidence Les Alpages du Corbier, bazen

Francuska, skijanje, Les Sybelles, Résidence Les Alpages du Corbier

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Doplate i popusti:

       

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter