Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

7 dana

Preuzmi pdf putovanja

Moderni chaleti sa apartmanima za 4-10 osoba sa velikim balkonima, u neposrednoj blizini ski liftova i skijaških staza (150 m), 800 m od centra mjesta Bois Mean i francuske škole skijanja. Za opuštanje i relaksaciju na upotrebi su Vam zatvoreni grijani bazen, sauna, parna kupelj i whirlpool. U ponudi mjesta su brojni sadržaji i aktivnosti prilagođene obiteljima sa djecom (dječji vrtić, dječje igralište, klub Juni’Orres). 

Apartmani:    

 • Dvosobni za 4 osobe (27 - 33 m2):    dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim ležajem, kompletno opremljena kuhinjska niša (električna ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica/grill, hladnjak, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu ), TV (uz doplatu), kupaonica i WC, balkon ili terasa.
 • Dvosobni cabine za 6 osoba (34 - 37m2):    dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim ležajem, spavaći prostor cabine sa 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električna ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica/grill, hladnjak, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu ), TV (uz doplatu), kupaonica sa WC-om, balkon.
 • Trosobni za 6 osoba (37 - 44 m2):    dvije spavaće sobe svaka sa dva single ležaja ili bračnim krevetom, dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe ili spavaći prostor cabine sa 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električna ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica/grill, hladnjak, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu ), TV (uz doplatu), kupaonica i WC odvojeno, balkon. Ovaj tip apartmana može biti i duplex.
 • Trosobni za 8 osoba cabine (44 - 58 m2):    dvije spavaće sobe sa bračnim ležajem ili svaka spavaća soba sa dva single ležaja, spavaći prostor cabine sa 2 kreveta na kat, dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša (električna ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica/grill, hladnjak, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu ), TV (uz doplatu), 1 kupaonica sa WC –om, 1 kupaonica, balkon.
 • Trosobni duplex cabine za 10 osoba (55 -63 m2):    dvije spavaće sobe sa bračnim ležajem ili svaka spavaća soba sa dva single ležaja, 2 spavaća prostora cabine svaki sa 2 kreveta na kat, dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša (električna ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica/grill, hladnjak, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu ), TV (uz doplatu), 1 kupaonica i WC odvojeno, 1 kupaonica, 2 balkona.

Fotografije & video

01


8

Les Orres, Les Chalets de Bois Méan

Skijanje u Francuskoj, Les Orres, Les Chalets de Bois Mean, izvana.

Les Orres, Les Chalets de Bois Méan

Skijanje Francuska, Less Orres, Les Chalets de Bois Mean, dnevni boravak.

Les Orres, Les Chalets de Bois Méan

Skijanje u Francuskoj, Less Orres, Les Chalets de Bois Mean, spavaća soba.

Les Orres, Les Chalets de Bois Méan

Skijanje Francuska, Less Orres, Les Chalets de Bois Mean.

Les Orres, Les Chalets de Bois Méan

Skijanje u Francuskoj, Less Orres, Les Chalets de Bois Mean.

Les Orres, Les Chalets de Bois Méan

Skijanje Francuska, Less Orres.

Les Orres, Les Chalets de Bois Méan

Skijanje u Francuskoj, Less Orres.

Les Orres, Les Chalets de Bois Méan

Skijanje u Francuskoj, Less Orres, Les Chalets de Bois Mean, whirpool.

Les Orres, Les Chalets de Bois Méan

na upit

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Doplate i popusti:

DOPLATE:    

 • boravišna pristojba (18+)   
 • depozit za apartman    300 €
 • najam posteljine / po osobi     8 €
 • najam ručnika / po osobi     8 €
 • kućni ljubimci / tjedno     55 €
 • Sauna/Hammam (30 min po osobi)    6 €
 • Završno čišćenje osim kuhinje (ako apartman ne očistite sami)     39-118€

Informacije:

Tečaj konverzije 1 EUR= 7,53450 kn

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter