Mondotravel

9 dana

MSC Fantasia

MSC Fantasia, Krstarenje Katar, 4.4.

od 2.735 kn

O putovanju:

Koliko:

9 dana

Preuzmi pdf putovanja

Program putovanja:

Arapski poluotok nalazi se u jugozapadnoj Aziji između Crvenog i Arapskog mora te Perzijskog, Omanskog i Adenskog zaljeva. Kroz osmodnevno krstarenje uživat ćete u jednostavnosti pustinjskih zemalja a istovremeno ćete doživjeti ekstravagantnu raskoš koja se nudi u jednoj od najvažnijih destinacija modernog putnika. Posjetite najvišu zgradu na svijetu ili doživite atmosferu tisuću i jedne noći.

TERMIN: 04.04.2021.
Polazak: ABU DHABI,U.ARAB EMIRATES

DAN / LUKA / DOLAZAK / POLAZAK

1. ABU DHABI, UAE  -  21:00
2. SIR BANI YAS IS, UAE  08:00  17:00
3. Plovidba  -  -
4. BAHREIN, BAHREIN  08:00  18:00
5. P.HAMAD - DOHA, QATAR  07:00  16:00
6. DUBAI, UAE  09:00  -
7. DUBAI, UAE  -  -
8. DUBAI, UAE   -  17:00
9. ABU DHABI, UAE  06:00  -

Brodar zadržava pravo o promjeni programa krstarenja bez prethodne obavijesti. 


TERMIN 4.4.2021.:

  • Unutarnja kabina od 2.735 kn  po osobi
  • Vanjska kabina od 3.415 kn  po osobi
  • Kabina s balkonom od 4.500 kn  po osobi
  • Suite od 7.520 kn  po osobi

Sve cijene su informativnog značenja, što znači da mogu, obzirom na popunjenost kapaciteta i termin polaska, odstupati od trenutno raspoloživih cijena! Molimo kontaktirajte nas za trenutno aktualne cijene i raspoloživost kabina.
 
Pristojbe nisu uključene u gornje cijene i iznose: 1.220 kn po osobi

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

krstarenje prema programu, smještaj u odabranoj dvokrevetnoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV, minibar), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina, večera, ponoćni buffet), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaz u casino, discoteku, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice, ukrcaj i iskrcaj prtljage, organizacija i priprema putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje:

napojnice za osoblje broda, fakultativne izlete, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage i osobnu potrošnju na brodu (troškovi pića u barovima i restoranima, izleti, usluge frizerskog salona, masaže, igre na sreću u brodskom casinu, usluge brodskog liječnika i ostalo).

Informacije:

MSC FANTASIA

Elegantna i ekološka MSC Fantasia

MSC Fantasia je elegantna i ekološki osviještena, topla i udobna uz mediteranski ugođaj u skladu s vrhunskim dizajnom. 

U samom središtu nalazi se piazza od pravog kamena zajedno s espresso barom koji poslužuje svježe pečena peciva i autentičan sladoled – savršeno mjesto za odmor od traženja povoljnih ponuda u chic trgovinama i duty-free dućanu koji se nalazi u neposrednoj blizini. 
Uživajte u svjetskoj atmosferi naših dizajnerskih lounge barova s gurmanskim specijalitetima i raznolikom zabavom, uključujući piano bar, jazz bar i sportski bar s video igrama i zaslonima s događajima uživo. Restorani nude nezaboravan doživljaj prehrane od velikog Il Cerchio d’Oro i intimnog Red Velvet sa svijećnjacima od pravog Murano stakla do El Sombrero’s Tex-Mex i koktela. 

Postoji i velik broj sportskih sadržaja, od tenisa, košarke, mini-golfa, staze za trčanje i dvorane do Aqua parka, uzbudljivog simulatora Formula 1 i 4D kina. 

MSC Fantasia također nudi Top 18 sunčalište, ugodan MSC Aurea Spa centar i fantastična područja i kubove osmišljene samo za djecu i tinejdžere.  

Ekskluzivni MSC Yacht Club odlikuje se vrhunskim luksuzom, jedinstveni brod unutar broda s vlastitom recepcijom, batlerskom uslugom 24 sata dnevno, privatnim Lounge barom i palubom s bazenom. 

No, to nije sve. Na elegantnom brodu MSC Fantasia uvijek postoji još nešto za otkriti.

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

Fotografije & video

01


1

MSC Fantasia

MSC Fantasia

MSC Fantasia

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter