Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

6 dana

Preuzmi pdf putovanja

1. DAN ZAGREB - FRANKFURT
Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora u 05:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju , Austriju i Njemačku uz kraća zaustavljanja putem radi odmora Put naz vodi uz dio njemačke doline Dunava pored gradova Passau i Regensburg. Nastavak puta i dolazak u Frankfurt na Majni, poslovno I bankarsko središte Njemačke. Razgled gradskog središta:  trg Römer s povijesnim zgradama – Gradska vijećnica - crkva sv. Pavla - obala Majne. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. DAN   FRANKFURT – GOUDA - ROTTERDAM
Doručak. Odlazak iz hotela u Frankfurtu. Nastavak vožnje kroz Njemačku prema Nizozemskoj uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u srce Nizozemske i posjet slikovitom povijesnom gradiću Gouda (poznatom po siru!). Razgled prekrasne gradske jezgre uz Gradsku vagu, riblju tržnicu, gradsku vijećnicu, i crkvu. St.Jans Kerk. U slobodno vrijeme možete kušati specijalitete od poznatog sira ili možda kekse sa slatkim sirupom. Kratka vožnja prema Rotterdamu, najvećoj europskoj luci. Panoramski razgled grada autobusom: luka – Erasmov i Willemov most – glavna ulica Coolsingel – Gradska vijećnica – muzejski park – Euromast, najviša zgrada Nizozemske. Smještaj u hotel. Noćenje.

3. DAN ROTTERDAM: IZLET AMSTERDAM, JEZERO IJSELMEER I VOLENDAM
Doručak. Vožnja do Amsterdama. Razgled grada autobusom i pješice u pratnji gradskog vodiča (zbog posebnih propisa o vođenju u Amsterdamu uključena je usluga gradskih vodiča): trg Dam – Kraljevska palača – Tržnica cvijeća na Singelu – glavna trgovačka ulica Kalverstraat – Spui - trg Leidseplein. Odlazak na vožnju kanalima (uključena u cijenu) koja će zaokružiti dojam o ovom zanimljivom gradu: kanal Keizergracht s otmjenim palačama - kanal Prinsengracht – luka Amsterdama – željeznička stanica - mostovi na rijeci Amstel. Slobodno vrijeme za osobne programe. Vožnja prema jezeru Ijselmeer sjeverno od Amsterdama, to je područje „idilične Nizozemske“zelenih pašnjaka, poldera, vjetrenjača i tipičnih naselja. Posjet ribarskom i turističkom mjestu Volendam na obali jezera. Na ovom ćete mjestu moći kupiti tipične nizozemske suvenire i uživati u šetnji ljupkim malim ribarskim gradićem. Posjet tradicionalnoj radionici klompi i farmi sira. Povratak u hotel u Rotterdamu. Noćenje.

4. DAN   ROTTERDAM: IZLET NIZOZEMSKA TURA I POLJA TULIPANA (DELFT  -DEN HAAG – SCHEVENINGEN)
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet po Nizozemskoj.Vožnja do svjetski poznate izložbe tulipana Keukenhof (uključena ulaznica). Marljivi Nizozemci su na polderu - zemlji otetoj moru  napravili najljepši proljetni vrt na svijetu. Spektakularne boje cvijeća na 32 hektara, jezerca, paviljoni i fantastična priroda oduševiti će svakog posjetitelja. Vožnja kroz polja tulipana i divne šarene boje cvjetnih nasada na putu prema Den Haagu. Posjet Den Haagu i šetnja do Buitenhofa i unutarnjih dvorišta povijesnog nizozemskog parlamenta. Gradsko središte je otmjeni diplomatski grad sa sjajnom trgovačkom ponudom. Vožnja do obližnjeg ljetovališta Scheveningen gdje ćete imati priliku prošetati dugom pješčanom plažom Sjevernog mora ili možda isprobati riblje specijalitete na nekom od štandova. Posjet Delftu, najljepšem povijesnom gradu i prvoj prijestolnici Nizozemske. Prošetati ćemo do glavnoga trga s Gradskom vijećnicom i Novom crkvom s grobnicama nizozemskih vladara. Razgled grada nastavlja se šetnjom uz romantične kanale, riblju tržnicu, Staru crkvu i Prinsenhof, dvor Vilima Oranskog. Delft je rodni grad velikog slikara Vermeera, autora „Djevojke s bisernom naušnicom“, a brojni su gradski motivi Delfta na njegovim slikama. Slobodno vrijeme za kavu, kušanje nizozemskog specijaliteta poffertjes ili kupovinu predmeta od poznatog delftskog plavog porculana. Povratak u hotelu u Rotterdamu. Noćenje.

5. DAN   ROTTERDAM - BONN -FRANKFURT
Doručak. Odlazak iz hotela u Rotterdamu. Nastavak vožnje prema Njemačkoj uz kraća zaustavljanja putem. Posjet Bonnu, nekad glavnom gradu Zapadne Njemačke smještenom na obali Rajne. Razgled grada:  stara gradska vijećnica – spomenik Beethovenu – elektorska palača – povijesna jezgra. Nastavak puta i dolazak u Frankfurt, Smještaj u hotel. Noćenje.

6. DAN   FRANKFURT – NÜRNBERG -ZAGREB
Doručak. Nastavak vožnje kroz Njemačku. Dolazak u Nürnberg. Razgled grada: Gradska vijećnica - crkva sv. Seebalda - crkva Frauenkirche i glavni gradski trg poznat po božićnom sajmu – Lorenzkirche.  Slobodno vrijeme za ručak ili šetnju. Nastavak puta prema Austriji i Sloveniji uz kraća  zaustavljanja putem. Dolazak u Zagreb u kasnim satima. 

***Važna napomena: redoslijed obilazaka podložan je promjenama ovisno o prometu i procjeni pratitelja putovanja.


Fotografije & video

01


9

Amsterdam, tulipani i vjetrenjača

Amsterdam, tulipani i vjetrenjača

Amsterdam, tulipani i vjetrenjača

Polja tulipana i stare vjetrenjače, putovanje u Amsterdam

Nizozemska, Zaanse Schans-tradicionalne nizozemske vjetrenjače s poljem tulipana

Tulipani i pročelja starih zgrada uz kanal, putovanje u Amsterdam

Proljeće u Amsterdamu, najstariji dio grada uz kanal sa pročeljima zgrada od opeke

Vožnja brodom po amsterdamskom kanalu, putovanje u Amsterdam

Amsterdam, plovidba amsterdamskim kanalima

Rijksmuseum, putovanje u Amsterdam, grupni polasci Amsterdam mondo travel

Amsterdam, Rijksmuseum - jedan od najposjećenih muzeja Europe

gradić Delft, putovanje u Amstedam

Nizozemska, Delft -jedan od najljepših nizozemskih gradića

Zgrada nizozemskog parlamenta u Den Haagu, putovanje u Nizozemsku

Nizozemska, Den Haag - zgrada nizozemskog parlamenta

Žuti tulipani u Den Haagu, putovanje u Amsterdam i mala nizozemska tura

Nizozemska, Den Haag

Rotterdam, putovanje Amsterdam i Velika nizozemska tura, europska putovanja, mondo travel

Nizozemska, Rotterdam - Erazmov most

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu,
 • razglede prema programu
 • smještaj u dvokrevetnim sobama na osnovi 5 noćenja s doručkom u hotelima 3*:
 • 2 noćenja s buffet doručkom u Njemačkoj u Frankfurtu na Majni
 • 3 noćenja s buffet doručkom u Nizozemskoj u Rotterdamu
 • izlet u Amsterdam I Volendam
 • gradskog vodiča u Amsterdamu
 • vožnju brodom po kanalima Amsterdama u trajanju od oko 75 minuta
 • izlet Nizozemska tura
 • ulaznicu I rezervaciju za izložbu tulipana Keukenhof
 • posjet farmi sira i radionici klompi
 • licenciranog turističkog pratitelja s velikim iskustvom vođenja tura u Nizozemskoj– vodstvo tijekom cijelog putovanja
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine,
 • troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu izrijekom navedene kao uključene
 • dodatne sadržaje i  troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode(piće, dodatni obroci,telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • putno osiguranje

Doplate i popusti:

Doplata:

 • doplata za jednokrevetnu sobu: 280 EUR

Trokrevetne sobe:

 • Na ovom program nema mogućnosti smještaja u trokrevetnim sobama.

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):

 • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi 30 EUR
 • sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi  30  EUR
 • bilo koje drugo sjedalo po odabiru  20  EUR
 • sjedala 3 i 4 nisu u prodaji

Informacije:

Preporuka putovanja:

Ovo putovanje uključuje niz dodatnih usluga u cijeni programa koje ne trebate dodatno nadoplaćivati na licu mjesta:  izlet u Amsterdam i Volendam, izlet Nizozemska tura, gradskog vodiča u Amsterdamu, plovidbu kanalima Amsterdama, ulaznicu za izložbu tulipana Keukenhof… Udoban program bez noćnih vožnji svaku noć noćite u hotelima. U Nizozemskoj ste 3 noći u istom hotelu u centru Rotterdama,te se iz hotela vozite na izlete. Putovanje u najljepše doba godine za Nizozemsku uz doživljaj prekrasnih polja tulipana!

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica navedenih u programu na dan formiranja programa. Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtjevaju upotrebu WC-a u autobusu. Organizator putovanja ne može utjecati na dužinu čekanja na graničnim prijelazima, na prometne prilike kao i  na vrijeme dolaska autobusa u Hrvatsku na povratku s putovanja. Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za ovo putovanje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

UPLATE I REZERVACIJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimun 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 31 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.  U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili ukoliko Vam je to nezgodno, barem da nas o uplati obavijestite mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena! Potom 48 sati prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 20 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja. 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

 • gotovina, internet bankarstvo
 • kreditne kartice: Diners, Maestro, Visa, Mastercard

 Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Sukladno ZPUT-u Agencija je s osiguravajućim društvom UNIQA osiguranje d.d. Zagreb temeljem Ugovora o osiguranju od dana 14.09.2023. ugovorila: osiguranje jamčevine za slučaj nesolventnosti koje omogućava Ugovaratelju/Putniku neposredno ostvarivanje prava iz jamčevine od osiguravajućeg društva pod brojem police 45 - 7002936394 te osiguranje od odgovornosti za štetu koju Agencija prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza iz Ugovora pod brojem police 11 - 7002936569. U slučaju nastanka osiguranog slučaja Ugovaratelj/ Putnik je dužan na najbrži način kontaktirati osiguravatelja UNIQA osiguranje d.d. Zagreb. Ovo vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja ili platne nemogućnosti Agencije i osiguranju od odgovornosti za štetu. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Broj putnika:

Minimalni broj: 35
Maksimalni broj: 40

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Mogućnosti plaćanja
 • Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter