Mondotravel

2 dana

20.03.2021.

17.04.2021.

15.05.2021.

18.09.2021.

16.10.2021.

Hundertwasserova kuća u Beču, putovanje u Beč, Advent u Beču, Nova godina u Beču, mondo travel

od 690 kn

O putovanju:

Kada:

20.03.2021. | 17.04.2021. | 15.05.2021. | 18.09.2021. | 16.10.2021.

Koliko:

2 dana

Preuzmi pdf putovanja

Program putovanja:

Beč i Bratislava putovanje autobusom 2 dana

Vrijednost više:

Hotel 4* u Bratislavi

1.dan   ZAGREB - BRATISLAVA  
Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, turistički peroni 502-506. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u središte Bratislave. Razgled grada: Stari grad Bratislavsky Hrad – stara gradska vijećnica - Michalski toranj – Katedrala sv. Martina – Academia Istropolitana - Slovačko narodno kazalište – glavni gradski trg.  Slobodno vrijeme za vlastite programe. Smještaj u hotel. Navečer predlažemo posjet poznatom Slovak pubu ili šetnju gradskim središtem s bogatom ugostiteljskom ponudom. Noćenje.

2.dan   BRATISLAVA - BEČ - ZAGREB
Doručak. Kratka jednosatna vožnja do Beča. Panoramska vožnja autobusom: Karlov trg - Ring - Opera - Hofburg - Parlament - Gradska vijećnica - Prater - UN City. Šetnja gradskim središtem do katedrale sv. Stjepana, Grabena i Hofburga. Slobodno vrijeme za posjete muzejima, posjet Prateru, ručak u tradicionalnom bečkom restoranu, uživanje u nedjeljnom ozračju bečke povijesne jezgre ili osobne programe. Posjet dvorcu Schönbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca. Individualan obilazak dvorca te šetnja velikim parkom. U 17:00 sati polazak za Zagreb. Dolazak na autobusni kolodvor u kasnim satima.


Cijena i način plaćanja.

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

20.03.2021.

FIRST MINUTE

690 kn

prije 750 kn

17.04.2021.

FIRST MINUTE

690 kn

prije 750 kn

15.05.2021.

FIRST MINUTE

690 kn

prije 750 kn

18.09.2021.

FIRST MINUTE

690 kn

prije 750 kn

16.10.2021.

FIRST MINUTE

690 kn

prije 750 kn

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom  prema programu putovanja
 • 1 noćenje s doručkom u hotelu 4* u Bratislavi 
 • turističkog pratitelja tijekom puta
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu : 250 kn
 • Boravišnu pristojbu: 1,70 EUR  po osobi i noćenju, plaćanje na recepciji hotela
 • Ulaznicu za dvorac Schönbrunn, Imperial tura 22 prostorije 18 EUR,  Grand Tour 40 prostorija 22 EUR ( ulaznica uključuje audio slušalice na jednom od stranih jezika ili tekst na hrvatskom jeziku,  mogućnost i vrijeme ulaza u dvorac određeno je ukupnim brojem posjetilaca i sigurnosnim mjerama, cijena ulaznice može biti podložna promjeni). 
 • Informativne cijene ulaznica za muzeje u Beču (mogu biti podložne promjeni): ulaznica za Povijesno-umjetnički muzej KHM 16 EUR , Albertina 16,90 EUR , carske odaje u Hofburgu 15 EUR, Akvarij Haus des Meeres i Aqua Terra Zoo 19,90 EUR, Veliki kotač Riesenrad u Prateru 12 EUR
 • Boravišnu pristojbu u hotelu u Bratislavi 1,70 EUR po osobi i noćenju plaćanje na recepciji (informativni iznos, točna obavijest u završnom pismu)
 • Troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci,  telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja 
   

Doplate i popusti:

Popusti: Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10% popusta.

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
-  sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn
- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi  100 kn

 

Informacije:

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   
Za  državljane Republike Hrvatske  viza za Austriju i Slovačku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Cijene mogućih  ulaznica i fakultativnih sadržaja navedene su uz  pojedine programe  prema informaciji na dan  formiranja programa. Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica i fakultativnih sadržaja do kojih može doći  nakon objave programa. Mogući fakultativni sadržaji plaćaju se na licu mjesta u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu navedeno plaćanje prije puta. Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili  za osobe koje zahtjevaju  upotrebu WC-a u autobusu. Organizator putovanja ne može utjecati na dužinu čekanja na graničnim prijelazima, na prometne prilike kao i  na vrijeme dolaska autobusa u Hrvatsku na povratku s putovanja. 

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Broj putnika:

Minimalni broj: 40
Maksimalni broj: 50

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

 • Mogućnosti plaćanja

Fotografije & video

01


6

Beč, poznata Hunderstwasserova kuća

Hundertwasserova kuća u Beču, putovanje u Beč, Advent u Beču, Nova godina u Beču, mondo travel

Beč, poznata Hunderstwasserova kuća

Bratislava uz Dunav, Bratislava putovanje, Mondo travel, Prijestolnice Dunava

Bratislava, pogled na stari grad

Kotač u Prateru, putovanje u Beč, putovanje autobusom, garantirani polasci

Beč, poznati kotač u Prateru

Bratislavski dvorac uz Dunav, Bratislava putovanje, Mondo travel

Bratislava, pogled na grad sa Dunava

Vrt i palača Belvedere, putovanje u Beč, garantirani polazak

Beč, ljetna palača Belvedere

Kočija u Beču, putovanje u Beč, Mondo travel

Beč - vožnja kočijom centrom grada

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter