Mondotravel

Položaj: Hotel Alba kod Zadra udaljen je svega 100 m od mora odnosno plaže, 300 m od središta mjesta sv. Filip i Jakov nedaleko Zadra, okružen je zelenilom mediteranskog bilja. Smješten je u krugu apartmanskog naselja Croatia u Sv. Filipu i Jakovu. Hotel je idealan kako za ljetni odmor tako i za prolazne grupe tjekom proljeća i jeseni.

Smještaj: Hotel ima tri etaže opremljene kako slijedi - prizemlje gdje se nalaze recepcija, aperitiv bar, restoran, terasa; lift, 41 dvokrevetnih studia (mogućnost trećeg ležaja) tipa A2 - spavaća soba sa kutom za kuhanje, 34 hotelske sobe - dvokrevetne ili trokrevetne, dijelom okrenute moru, a dijelom dvorištu, kupaonica s kadom i WC-om, balkon opremljen garniturom za sjedenje. U sobi telefon s direktnim biranjem, TV sa SAT priključkom, sef.

U hotelsu sobu 1/2+1 ( tri kreveta) moguće je smjestiti najviše 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe s 1 dijetom do 12 g. i 1 dijetetom do 5 godina

Restoran ima 120 sjedećih mjesta. Hotel je od mora udaljen cca 100 m. U restoranu se pruža usluga doručka i večere - buffet.
Recepcija, aperitiv bar i restoran su klimatizirani.

Prehrana: buffet doručak i večera

Plaža: šljunčana, betonirana, bez prirodne hladovine, opremljena stalcima za suncobrane. Mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana.

Besplatni parking u sklopu naselja.

Check in: od 16 sati

Check out: do 9 sati


Fotografije & video

01


4

Hotel Alba i app Croatia

Hotel Alba i app Croatia

Hotel Alba i app Croatia

Hotel Alba, Sv. Filip i Jakov

Hotel Alba, Sv. Filip i Jakov

Hotel Alba, restoran

Hotel Alba, restoran

Hotel Alba

Hotel Alba

Za sve ostale rezervacije pošaljite mail na info@mondotravel.hr

Predviđeno otvaranje, srpanj 2024.

Slike ex hotel Alba i apartmani.

 

 

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter