Mondotravel

HOTEL KRISTAL 4*

Sadržaji: restoran, vanjska terasa, povezan je s hotelom Balnea 4* Superior, koji je udaljen samo 5 metara

Sobe: jednokrevetne i dvokrevetne sobe i apartmani; kupaonica, sat TV, telefon, radio, sušilo za kosu, mini bar

Prehrana: buffet doručak, ručak i večera, izbor između 3 ili 4 menija, mogućnost dijetne prehrane, salatni bar. Zdrava i ukusna prehrana temelji na lokalnim namirnicama.

U hotelu su dozvoljeni kućni ljubimci.

 

WELLNESS CENTAR BALNEA

Zauzima 9200m², podijeljenih u 3 cjeline pod nazivom Laguna, Oaza i Aura. U sklopu Balnea centra nalazi se i restoran.

LAGUNA: unutarnji i vanjski bazeni s brojnim vodenim i zračnim masažama, vodenim slapovima, zavjesama i gejzirima, sjedalima i ležajevima. Za djecu unutarnji termalni bazen i vanjski termalni bazen sa gusarskim brodom. U svim bazenima je jedinstvena termalna voda temperature od 27C° (vanjski bazen) do 32C° (unutarnji bazen).

OAZA: Svijet sauna - klasična finska, sanarium (biosauna), turska parna kupelj, biljna kupelj, whirlpool, koliba od stare smrekovine, japanska kupka Japanese, sauna na otvorenom, terasa za nudiste.

AURA: raznolika ponuda masaža te centar za njegu lica i tijela, sa programima za opuštanje i maženje.

Zdravlje: vrhunski centar za medicinsku rehabilitaciju - liječenje reumatskih oboljenja lokomotornog sustava, liječenje stanja nakon ozljeda i operativnih zahvata na lokomotornom sustavu (problemi s kralježnicom i sl.), liječenje stanja nakon operativnih zahvata zbog ginekoloških i onkološkh oboljenja, suvremeni dijagnostički centar (specijalističke ambulante: fizijatrijska, ortopedska, neurokirurška i reumatološka ambulanta, ambulanta za sportske ozljede, osteoporozu te za pretrage perifernog živčanog sustava i mišića).

NOVO - Balnea Fun u Termama Dolenjske Toplice

Na ljetnom kupalištu Wellness centra Balnea u Termama Dolenjske Toplice rastu novi tobogani, a uz njih novi bazen s termalnom vodom.

Ljubitelje adrenalina i vodenih avantura će prilikom otvaranja ovogodišnje ljetne sezone kupanja 2019., koja se očekuje krajem svibnja, razveseliti četiri različita tobogana:

  • Zvjezdana staza (Star Track) je vodeni tobogan, koji pruža dugu i dinamičnu avanturu u mraku, s efektima zvjezdanog neba i ugrađenim panoramskim prozorom.
  • Kamikaza je strma i brza staza s ugrađenim grebenom, za ljubitelje brzine i vjetra u kosi.
  • Grom (Thunder) je brzi vodeni tobogan zatvorenog tipa, koji završava veličanstvenim skokom u termalni bazen.
  • Tvister (Twister) je širi vodeni tobogan s mekanom kliznom površinom, po kojoj se možete spustiti na splavi – sami ili udvoje. Uzbudljivo, zavojito putovanje u nepoznato završava usisavanjem u lijevak i slijetanjem u termalni bazen.

Tobogani su namijenjeni djeci višoj od 1,30 metra. Predškolska djeca će uživati na obližnjem već dobro poznatom Gusarskom brodu, u unutarnjem bazenu smo za njih na novo uredili i zid za penjanje.

BALNEA FUN

  • NOVO: 4 vodena tobogana i slijetni termalni bazen za školarce i roditelje
  • Gusarski brod za mlađu djecu
  • Dječji bazen za najmlađe u unutarnjem bazenu
  • NOVO: Zid za penjanje

Dječje igraonice na kupalištu i u parku

Igre i avanture s Medom Tedom

NOVO: Igraonica u hotelu Balnea

Tobogani i slijetni bazen odvojeni su od glavnog bazena i diskretno povučeni u zelenilo iza restorana kupališta. Veseli žamor na taj način ne ometa kupače u ljetnom termalnom bazenu, koji mogu i dalje uživati u kupanju i loviti sunčeve zrake na ležaljkama. Na kupalištu Wellness centra Balnea gostima su dostupni unutarnji termalni bazen i dva vanjska, s vodenim i zračnim masažama, whirlpoolima, gejzirima i vodenim slapovima. Mirnim kutovima pobrinuli smo se za privatnost, odmor i sigurno sunčanje. Čistoća, uređenost i kvalitetna termalna voda odlike su kupališta u Termama Dolenjske Toplice.

 

Preporučamo posjetiti: Dvorac grad Otočec na rijeci Krki, Novo Mesto, 8 km; Bela krajina sa rijekom Kupom; Dolina dvorca uz rijeku Krku, staze za pješaćenje i bicikliste.


Fotografije & video

01


3

Dolenjske Toplice

Dolenjske Toplice

Dolenjske Toplice

Dolenjske Toplice, Hotel Kristal

Dolenjske Toplice, Hotel Kristal

Dolenjske Toplice

Dolenjske Toplice

Za rezervaciju smještaja pošaljite upit na info@mondotravel.hr

 

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter