SAD, sunčana Florida i Bahami

bahamas  orlando  miami south miami beach

Termin putovanja:  21.6., 22.9., 27.10., 22.11.2020.
ZRAKOPLOVOM IZ ZAGREBA ILI OBLIŽNJIH ZRAČNIH LUKA

Upoznajte sjevernu Ameriku i njene raznolike kulture, prostrane krajolike i milijunske gradove. Posjetite neke od najpopularnijih američkih gradova - Miami i mondeni South Beach. Doživite noćni život Miamija, razgledajte Napels, jedan od najbogatijih američkih gradova, a zatim se zabavite u zabavnom parku Walt Disney World koji mnogima predstavlja ostvarenje snova. Bahame čini 700 otoka od kojih je naseljeno svega 30, a 15 otvoreno za turiste. Uživajte na bijelim, pješčanim plažama dok vam pogled počiva na tirkizno-plavim bojama mora. More, sunce i užitak!

Program putovanja:

1. dan: ZAGREB/LJUBLJANA – EUROPSKA ZRAČNA LUKA – MIAMI

Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Ljubljana, Venecija uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske zračne luke u Miami. Po dolasku, prijevoz do hotela i smještaj. Po želji, odlazak u šetnju. Miami je atrakcija za sva generacije! South Beach i Miami Beach nisu samo plaže, već predstavljaju način života! Miami je šarolik i živahan što pokazuje i tijekom noćnih sati kada imate bezbroj mogućnosti za doživljaj dobre zabave. Ovo je grad u kojem riječ „dosada“ ne postoji. Noćenje.

2. dan: MIAMI – NAPELS – FORT MAYERS – ORLANDO

Vožnja na zapadnu obalu Floride i mjesta Napels, jednog od najbogatijih američkih gradova. Nekoć ribarsko naselje, danas je mjesto u kojem žive pretežito dobrostojeće obitelji. U Napelsu se kuće prodaju za 40 i više milijuna dolara. Kraće zaustavljanje i nastavak vožnje kroz Fort Mayers preko Winter Havena u Orlando, grad tematskih i zabavnih parkova. Smještaj u hotel. Noćenje.

3. dan: ORLANDO

Zabavni park Walt Disney World mnogima predstavlja ostvarenje snova. U parku se nalazi čak 8 zabavnih parkova od kojih je najpoznatiji Magic Kingdom – zemlja avantura. Osim njega, uživati ćete i u Epcot centru – svijetu budućnosti, mašte i fantazije. Na raspolaganju vam je i Disney Hollywood studio Universal Studios, u kojem ćete doživjeti svijet filma, kaskadera i fascinantnih filmskih trikova. Šteta bi bilo ne posjetiti i SeaWorld s delfinima, pingvinima, kitovima, morskim lavovima i kornjačama. Očekuje vas cjelodnevna zabava! Noćenje.

4. dan: ORLANDO – CAPE CANEVERAL – KRSTARENJE PO BAHAMIMA

Rani odlazak do Kennedy svemirskog centra, gdje vas očekuje poučna i nezaboravna pustolovina koja se može doživjeti samo na Floridi. Upoznati ćete astronaute koji su bili u svemiru, čuti njihove priče i saznati nešto više o najnovijoj svemirskoj tehnici kao i o povijesti svemira te najnovijim spoznajama. Nakon razgleda slijedi vožnja u Miami i poslijepodnevni ukrcaj na brod. Miami je luka velikih pomorskih brodova od kuda kreću luksuzna krstarenja po Karibima i Bahamima. Smještaj u unutarnjim kabinama i početak morske bajke prema otočju Bahami, poželjnom turističkom odredištu. Večera i noćenje.

5. dan: KRSTARENJE (NASSAU)

Doručak. Jutarnji pristanak broda na najvećem otoku New Providence i odlazak u Nassau, glavni i najveći grad države Bahami. Nassau je jedna od najposjećenijih turističkih destinacija. Glavni grad je prepun zanimljivih ljudi, okusa i nevjerojatne kolonijalne arhitekture.
Mogućnost odlaska na fakultativni izlet po otoku koji će započeti obilaskom poznatog hotela Atlantis, koji izgleda kao u bajci: okružuju ga tri rajske pješčane plaže, zaljev delfina, aqua park, brojne lagune... Nassau ima i jedinstven, vrlo zanimljiv Muzej gusara u kojem ćemo čuti zanimljive priče o slavnim gusarima. Kasno navečer, nastavak noćne plovidbe. Večera i noćenje.

6. dan: KRSTARENJE (OTOČIĆ COCO CAY)

Doručak. Otočje Bahami čini 700 otoka od kojih je naseljeno samo 30 otoka, od kojih je 15 u potpunosti otvoreno za turiste. Gosti ih rado posjećuju zbog tirkizno – plavog mora i bijelih pješčanih plaža i idealno je mjesto za ljubitelje sportskih aktivnosti kao što su surfanje, kajtanje i jedrenje. Vrlo je popularan i među roniocima zbog kristalno čistog mora. Brod će se usidriti na otočiću Coco Bay. Očarati će vas plavo more, bijele pješčane plaže, palme i dobra atmosfera. Poslijepodnevni nastavak plovidbe. Večera i noćenje.

7. dan: KRSTARENJE (KEY WEST)

Doručak. Nakon noćne plovidbe, jutro ćemo dočekati u simpatičnom Key Westu. Južno od otoka Miami beach, nalazi se skupina Florida Keys koju čini više od tisuću otoka. Oni su kao biseri koji se nižu u tirkiznom moru i protežu od istočne obale južne Floride do Meksičkog zaljeva. Key West je u prošlosti bio jedan od najbogatijih američkih gradova. Danas je živahan i arhitekturno bogat karipski otok s vrlo ljubaznim domaćinima. Otok je od Kube udaljen svega 145 km, a nekoć je pružao dom slavnom piscu Ernestu Hemingwayu kao i mnogim drugim slavnim ličnostima. Poseban doživljaj predstavlja šetnja glavnom ulicom Duval koju sa obje strane okružuju živopisne drvene kuće, palme i bujno raslinje. Osim zanimljivih manjih trgovina, barova i restorana, zanimljivost otoka je pješčana plaža na južnoj strani. Jedinstvenost Key Westa se najviše osjeti u avanturističnom duhu lokalnog stanovništva, u izvanrednoj klimi i toplom moru. Poslijepodnevna plovidba u Miami. Večera i noćenje. 21 Važno: Palma d.o.o. zadržava pravo izmjene redoslijeda itinerera putovanja, vremena polaska zrakoplova te luke ukrcaja, ali garantira da će program izvesti u cijelosti.

8. dan: MIAMI

Doručak. Dolazak u Miami u ranim jutarnjim satima. Odlazak u četvrt Little Havana u kojoj se osjeća kubanska atmosfera, nakon čega slijedi razgled Miami Downtown-a, financijskog i gospodarskog središta Floride kao i zaljeva Biscayne, unutar kojeg se nalazi nekoliko stotina prirodnih i umjetno izgrađenih otoka. Vožnja znamenitom ulicom Collins Avenue do legendarne plaže Miami Beach koja se nalazi svega 6 km od centra grada. Očekuju nas arhitekturno zanimljivi povijesni hoteli i zgrade, kao i živopisni restorani i koktel barovi. Najveća zabava nas očekuje na ulici Ocean Drive, koja izgleda kao u američkim serijama i filmovima. Poslijepodnevni smještaj u hotel. Noćenje.

9. dan: MIAMI – EUROPSKA ZRAČNA LUKA

Slobodno vrijeme do polaska transfera u zračnu luku. Prijava na let prema jednoj od europskih zračnih luka.

10. dan: EUROPSKA ZRAČNA LUKA – LJUBLJANA/ ZAGREB

Po dolasku u europsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija - uz mogućnost organiziranog transfera do Zagreba).
  


 

FIRST MINUTE CIJENA PO OSOBI: od 12.590 kn
CIJENA PO OSOBI: od 12.990 kn

***Ovo putovanje možete platiti na više obroka ili jednokratno, virmanskom uplatom, gotovinski, dolaskom u poslovnicu ili večinom kreditnih ili debitnih kartica. Za obročno plaćanje obračunava se naknada od 3,60%

Obvezna doplata za pristojbe zračnih luka: 3.570 kn

Cijena uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi
 • smještaj u hotelu 3* na bazi 4 noćenja na Floridi
 • krstarenje prema programu (4 noćenja na bazi punog pansiona)
 • lučke pristojbe
 • prošireni puni pansion tijekom plovidbe
 • kapetanovu večeru
 • predstave i animaciju
 • sportske aktivnosti
 • korištenje bazena
 • autobusne prijevoze prema programu bez ulaznica
 • pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku
 • troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu i kabinu 5.390 kn

fakultativne izlete:

 • Everglades 610 kn
 • izlete na licu mjesta: ulaznica u razne tematske parkove u Orlandu od 50 $/park (mogućnost kombiniranih ulaznica)
 • ulaznica u Kennedy Space center: 50 $
 • Muzej Dali: 24 $
 • ostali muzeji od 18-25 $
 • dodatni izleti na brodu
 • napojnice (odrasli i djeca)
 • dodatne usluge i obroke
 • sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“
 • napojnice za vodiče/vozače
 • vizu (obavezna samostalno ishođenje u američkoj ambasadi)
 • osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje
 • povratni transfer do obližnje/dolazne zračne luke.

Popusti: 3. ili 4. osoba na dodatnom krevetu: djeca do 12 godina 1.540 kn, odrasli 1160 kn.

Napomena: Cijena američke vize je 160 USD (ne posredujemo u pribavljanju američke vize, za hrvatske državljane Veleposlanstvo SAD se nalazi u Zagrebu, potreban je dolazak osobno). Sve informacije vezano za vizranje dostupne su na https://hr.usembassy.gov/hr/

 • Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
 • U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
 • Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da cijene provjeravate s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na ovakvim putovanjima/projektima, postoji mogućnost raspisivanja većeg broja programa i samim time i autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu.  Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
 • Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama.

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link!

ŠIFRA: SAD, sunčana Florida i Bahami 2019 011

Pošalji na Facebook

Ponuda

Info telefon

icon-phoneProdaja:
+385 1 7777 980

+385 1 4832 141

Avio odio:
+385 1 4832 143

+385 91 4832141

faceNOVO

 LUNA

putno-osiguranje

korisne-informacije

poklon-bon

mozaik knjiga top 10 2

 HOTELI

Aktualni programi

20.06.  Istra
20.06.  Slavonija i Baranja
21.06.  Bled i Ljubljana
21.06.  Slavonija i Baranja
17.07.  Istanbul
18.07  Colmar
18.07.  Bled i Ljubljana
18.07.  Grčki otoci i Atena
 krstarenje
23.07.  Pariz
24.07.  London
24.07.  Dvorci Bavarske
30.07.  Pariz i London
30.07.  Dolomiti i Alpe
31.07.  Lisabon i tura
01.08.  New York
01.08.  Istanbul
01.08.  London, 5 dana
02.08.  Barcelona, 5 dana
02.08.  Biseri Rusije
02.08.  Irska
04.08.  Amsterdam
04.08.  Ligurska obala
04.08.  Provansa
05.08.  Nizozemsko
 Belgijska tura
06.08.  Prag, avio
13.08.  Pariz
13.08.  St. Peterburg
14.08.  London
14.08.  Lisabon i tura
15.08.  Bled i Ljubljana
15.08  Grčki otoci i Atena
 krstarenje
20.08.  Pariz
26.08.  Istanbul, 5 dana
27.08.  Aljaska
27.08.  Pariz i London
27.08.  Dvorci Bavarske
27.08.  Dolomiti i Alpe
28.08.  Lisabon i tura
02.09.  Nizozemsko
 Belgijska tura
18.09.  Istanbul
24.09.  St. Peterburg
24.09.  Pariz
24.09.  Prag, bus
25.09.  Atena
25.09.  London
25.09.  Lisabon i tura
 6 dana
26.09.  Grčki otoci i Atena
 krstarenje
28.09.  Lisabon i tura
30.09.  Colmar
02.10.  Jordan i Izrael
05.10.  Apulia i Basilicata
05.10.  New York
06.10.  Provansa
07.10.  Berlin
07.10.  Kapadokaija
 i Istanbul
08.10.  Pariz
08.10.  Dublin
08.10.  Prag, bus
08.10.  Vijetnam i Bali
09.10.  Amsterdam
09.10.  Makedonija i Grčka
14.10.  Andaluzija
15.10.  Azurna obala
16.10.  Dvorci Bavarske
16.10.  Lisabon i tura
16.10.  London
17.10.  Dubai
19.10.  Lisabon i tura,
 6 dana
19.10.  Lisabon i tura
23.10.  Rim
24.10.  New York
28.10.  Jordan i Izrael
30.10.  London
05.11.  Amsterdam
10.11.  Vijetnam krstarenje
14.11.  Madeira
14.11.  Maroko
14.11.  Istanbul, 5 dana
19.11.  Jordan i Izrael

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više možete saznati ovdje.

Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite ovdje: