Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

1 dana

Preuzmi pdf putovanja

Mobilne kućice nalaze se sasvim uz plažu, zaštićene prirodnim hladom stabala. S prostranih terasa gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na more i otok Korčulu, ali i na surfere koji svojim daskama režu valove nošeni vjetrovima koji neprestano pušu kroz Pelješki kanal i u toplim ljetnim danima pružaju osvježenje.

Smještaj: Mobilne kućice nalaze se u četiri zone: A, B, C i D. 

U A zoni prevladavaju veće kućice (tip Bianca 32m2), a uz obalu, u prvih nekoliko redova A zone, smještene su Premium mobilne kućice.
B zona sastoji se od manjih i većih kućica, idealna je za goste koji žele provesti godišnji odmor u mirnijem dijelu, udaljeni od gužve i buke.
U C i D zoni nalaze se manje kućice (tip Anya 24m2), vrlo dobro pozicionirane u odnosu na plažu, bar i restoran.
Svaka kućica ima besplatan WiFi

Mobilne kućice Bianca: ukupna površina: 32 m² , dimenzije mobilne kućice: 8 x 4 m, broj ležaja: 4 osnovna + 2 pomoćna, 2 spavaće sobe, kuhinja / blagovaonica, 2 kupaonice, drvena natkrivena terasa veličine: 4 x 2,5 m , parkirno mjesto, klima uređaj, SAT TV

Mobilne kućice Anya: ukupna površina: 24 m², dimenzije mobilne kućice: 8 x 3 m, broj ležaja: 4 osnovna + 2 pomoćna, 2 spavaće sobe, kuhinja / blagovaonica, 1 kupaonica, drvena natkrivena terasa veličine: 4 x 2,5 m, parkirno mjesto, klima uređaj, SAT TV

Mobilne kućice Premium: Sasvim uz obalu, na prekrasnim pozicijama, smještene su mobilne kućice Premium. Premium mobilne kućice imaju direktan pristup obali ili su u neposrednoj blizini obale. Gosti smješteni u Premium kućicama sa svoje terase mogu uživati u pogledu na more, plažu i otok Korčulu. Od ukupno 15 Premium kućica 11 kućica je tip Bianca 32m2, a 4 mobilne kućice su tip Anya 24m2.

Sve mobilne kućice Premium imaju slijedeću dodatnu opremu: mikrovalna pećnica, CD/DVD, aparat za kavu, ležaljke za sunčanje

Ulazak u aartmane nakon 16 sati. Izlazak do 10 sati.

Kućni ljubimci na upit: 8 Eur dnevno (plaćanje na licu mjesta)

Gastronomija:
Restorani (otvoren od 07.06.-15.09.)
Trgovina (otvorena od 13.05.-15.09.)
Caffe bar (otvoren od 07.06.-15.09.)

Plaža: Kampom se u dužini 600 metara prostire šljunčana plaža koja je zbog manjih dubina mora osobito pogodna za djecu, dok se nedaleko od kampa prema mjestu Orebić nalazi kameno šljunčana plaža sa većom dubinom mora.

Mobilne kućice smještene su blizu plaže, a većina gostiju smještenih u mobilnim kućicama mogu uživati u prekrasnom pogledu na more i otok Korčulu.

U kampu je moguće uživati u raznim vodenim sportovima, iznajmiti bicikl, natjecati se u odbojci na pijesku, košarci, stolnom tenisu ili boćanju.

Dječje igralište pruža mnoštvo vesele zabave najmlađima.

Surfanje: Ljubitelji aktivnog odmora uživati će u lekcijama surfanja koje se održavaju na plaži kampa.


Fotografije & video

01


13

Perna Kamp

Perna Kamp

Perna Kamp

Perna Kamp

Perna Kamp

Perna Kamp

Perna Kamp

Perna Kamp

Perna Kamp

Perna Kamp

Perna Kamp

Perna Kamp

Perna Kamp

Perna Kamp, premium

Perna Kamp, premium

Perna Kamp, premium

Perna Kamp, premium

Perna Kamp

Perna Kamp

Perna Kamp, Bianca

Perna Kamp, Bianca

Perna Kamp, Bianca

Perna Kamp, Bianca

Perna Kamp, Bianca

Perna Kamp, Bianca

Perna Kamp, Bianca

Perna Kamp, Bianca

Objava nije aktivna. Za novi smještaj pošaljite upit na info@mondotravel.hr

 

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Doplate i popusti:

 

 

Odgovorni organizator:

Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti
Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter