Mondotravel

O putovanju:

Koliko:

1 dana

Preuzmi pdf putovanja

Apartmani Les Terrasses de Labrau, izgrađeni u autentičnom alpskom stilu smješteni su u mjestu Foux d’Allos, na zapadnoj granici nacionalnog parka Mercantour, u blizini skijaškog centra Val d’Allos. Nalaze se na samom skijalištu, 300 m od centra, 100 m od autobusne stanice. 136 moderno namještenih apartmana raspoređeni su u 3 objekta, od kojih svaki ima lift. Gostima su na raspolaganju unutarnji grijani bazen, wellness i sauna, masaže (uz nadoplatu), WiFi dostupan na recepciji (uz nadoplatu), zajednički lobby s kaminom, spremište za skije, igraonica.    

Apartmani:

  • Studio za 4 osobe (30 - 32 m2):     predsoblje sa 2 kreveta na kat, dnevno-spavaća soba sa ležajem na razvlačenje za dvije osobe, TV (uz nadoplatu), kompletno opremljena kuhinjska niša (keramička ploča za kuhanje, hladnjak, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za kavu, kuhalo za  vodu), kupaonica s kadom i sušilom za kosu, WC odvojeno, balkon ili terasa.  
  • Dvosobni za 4 osobe (31 - 32 m2):     spavaća soba sa bračnim ležajem ili dva single ležaja, dnevno-spavaća soba sa ležajem na razvlačenje za dvije osobe, TV (uz nadoplatu), kompletno opremljena kuhinjska niša (keramička ploča za kuhanje, hladnjak, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu,   aparat za kavu), kupaonica s kadom i sušilom za kosu, WC odvojeno, balkon ili terasa.
  • Dvosobni za 5 osoba (35 m2):    predsoblje sa jednim single ležajem, spavaća soba sa bračnim ležajem ili dva single ležaja, dnevno-spavaća soba sa ležajem na razvlačenje za dvije osobe, TV (uz nadoplatu), kompletno opremljena kuhinjska niša (keramička ploča za kuhanje, hladnjak, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu,  aaparat za kavu), kupaonica s kadom i sušilom za kosu, WC odvojeno, balkon ili terasa.
  • Dvosobni za 6 osoba (35 m2):    predsoblje sa 2 ležaja na kat, spavaća soba sa bračnim ležajem ili dva single ležaja, dnevno-spavaća soba sa ležajem na razvlačenje za dvije osobe, TV (uz nadoplatu), kompletno opremljena kuhinjska niša (keramička ploča za kuhanje, hladnjak, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu,  aapaarat za kavu), kupaonica s kadom i sušilom za kosu, WC odvojeno, balkon ili terasa.     
  • Trosobni za 7 osoba (50 m2):     predsoblje sa jednim single ležajem, 2 spavaće sobe svaka sa bračnim ležajem ili dva single ležaja, dnevno-spavaća soba sa ležajem na razvlačenje za dvije osobe, TV (uz nadoplatu), kompletno opremljena kuhinjska niša (keramička ploča za kuhanje, hladnjak, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, aparat za kavu), kupaonica s tušem i sušilom za kosu, WC odvojeno, balkon ili terasa.   

 


Fotografije & video

01


1

Skijanje

Skijanje

Skijanje

Mogućnosti plaćanja

visa mastercard diners american maestro paypal

Odgovorni organizator:

Opće informacije

Često postavljena pitanja

  • Mogućnosti plaćanja

ne propuštaj

ništa

budite prvi koji će saznati sve o našim izvrsnim first minute ponudama, neponovljim last minute ponudama, novim putovanjima... prijavite se na naš newsletter i ne propustite najbolje ponude.

Mondotravel newsletter