Dubai - 6 dana

dubai-Burj Khalifa  dubai5  dubai-islands2

Termin putovanja: 14.02.-19.02., 21.03.-26.03.2017.

Program putovanja:

1.dan ZAGREB– DUBAI

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u 11:45. Prijava na let zrakoplovne kompanije Fly Dubai (broj leta FZ 768). Polijetanje zrakoplova za Dubai (direktan let) u 13:45 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 22:10 sata prema lokalnom vremenu. Po dolasku, doček od mjesnog agenta te prijevoz do hotela 4*. Noćenje.

2.dan DUBAI

Doručak. Odlazak na poludnevno razgledavanje grada. Razgled započinje vožnjom do Jumeiraha, najluksuznijeg i najpoznatijeg dijela u Dubaiju. Odlazak do Burj Al Araba, slijedi fotografiranje ispred hotela. Nastavak razgleda vožnjom po ulici Sheika Zayeda, gdje ćete vidjeti najvišu građevinu na svijetu Burj Khalifu. Slijedi vožnja brodićem „abra“ u drugi dio grada, gdje ćete osjetiti egzotične mirise, boje i okusa raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila te posjet najvećem bazaru zlata na svijetu. Nakon posjeta tržnici odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalazi luksuzni hoteli jedan od njih je Atlantis The Palm te privatne rezidencije. Slijedi povratak u hotel. U večernjim satima predlažemo odlazak na tradicionalno krstarenje brodom „dhow“ uz večeru (uz doplatu, transfer uključen). Noćenje.

3. dan DUBAI

Nakon doručka slobodno za vlastito otkrivanje grada. Preporučamo odlazak na skijanje s pravim zimskim ugođajem, WildWadi zabavni vodeni park ili odlazak na najvišu zgradu na svijetu Burj Khalifa. Poslijepodne slobodno za pripreme za novogodišnju noć. Provedite ludu noć te odbrojavajte minute i otpratite staru godinu uz neponovljiv vatromet koji će Vam Dubai pružiti. Noćenje.

4.dan  DUBAI

Doručak. Slobodno prijepodne za vlastite aktivnosti. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na pustinjski safari (uz doplatu). Tura započinje nezaboravnom vožnjom luksuznim džipovima po pješčanim dinama do kampa. Po dolasku u kamp koji je  uređen u tradicionalnom arapskom stilu, mogućnost jahanja deva, ukrašavanje kože kanom ili uživanje u aromatskoj vodenoj luli. Slijedi večera uz roštilj i druge specijalitete te glazbeni program koji kulminira plesom trbušne plesačice. Povratak u hotel. Noćenje.

5.dan  DUBAI – (ABU DHABI) – DUBAI

Nakon doručka fakultativni odlazak na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka (uz doplatu). Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Na putu se prolazi kroz luku Jebel Ali. Dvosatna vožnja pustinjskim krajolikom. Grad odlikuje mnoštvo zadivljujućih modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Obilazak džamije Sheika Zayeda, jedne od najvećih i najljepših džamija na svijetu. Slijedi odlazak do  shopping centra u marini radi ručka (fakultativno) i shoppinga. Povratak u Dubai. Noćenje.

6.dan  DUBAI –ZAGREB

Odjava iz hotela u 5:30 sati. Transfer do zračne luke, te prijava na let (FZ 767) za Zagreb. Polijetanje zrakoplova u 09:40 sati s predviđenim slijetanjem u zračnu luku Pleso u 13:00 sati po lokalnom vremenu.


 

Cijena aranžmana po osobi u HRK:

 • First Minute cijena aranžmana po osobi za ostale polaske: 5.990 kn
 • Redovna cijena aranžmana po osobi za ostale polaske: 6.290 kn

FM cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Cijena aranžmana po osobi uključuje:

 • povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Zagreb-Dubai-Zagreb
 • zrakoplovne pristojbe
 • povratni transfer (zračna luka – hotel – zračna luka)
 • smještaj u hotelu 4* u gradu na bazi 5 noćenja s doručkom
 • poludnevni razgled Dubaia
 • organizaciju putovanja i jamčevinu.

Cijena ne uključuje:

 • dodatne usluge
 • putno osiguranje
 • jednokrevetna i trokrevetna soba je moguća - na upit

Napomena:

 • pratitelj iz Zagreba bit će organiziran za najmanje 15 prijavljenih putnika.
 • lokalnu pristojbu "Turizam dirhem"  koja se naplaćuje po sobi / po danu:
 • Hoteli 4* : AED 15

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • izlet u Abu Dhabi* 290 kn  
 • Pustinjski safari* 470 kn
 • Dhowcruise (večera i transferi uključeni) 410 kn
 • odlazak na vrh najviše zgrade na svijetu Burj Khalifa 410 kn  

*Minimalan broj putnika za gore navedene izlete: 20

Viza:
Nije potrebna za građane Hrvatske.

Preporuka: Molimo da se o rizičnost putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr

NE ZABORAVITE! Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ne obvezuju agenciju  te se primjenjuju objavljeni uvjeti otkaza putovanja.

Putovnica mora vrijediti još najmanje 3 mjeseca od dana ulaska u UAE.
Putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti omogućen ulazak u Ujedinjene Arapske Emirate.

Minimalan broj putnika: 25

ŠIFRA: DUBAI  2016 006

Pošalji na Facebook

Ponuda

Info telefon

icon-phone+385 1 7777 980
+385 1 4832 143
+385 1 4832 141

+385 91 4832141

faceNOVO

avio

rezervacija-hotela

putno-osiguranje

korisne-informacije

poklon-bon

croatia-incoming

mozaik knjiga top 10 2geneva