Indija - zlatni trokut

indija - Hawa Mahal the Palace of Winds Jaipur Rajasthan  indija i nepl slon 2  indija - FATEHPUR SIKRI

Termin putovanja: 

Delhi, Agra, Fatehpur Sikri, Amber Fort i Jaipur - naše putovanje u Zlatni trokut vodi Vas do apsolutno najvećih znamenitosti indijskog subkontinenta. Doživite religiju, tradiciju i kulturu iz davno prošlih vremena, kao npr. Taj Mahal ili Amber Fort - jednu od najljepših palača Rajasthana. U U Rajasthanu, “Zemlji kraljeva”, očarati će Vas stare tradicije, upečatljive palače i raskošni grobovi bogatih maharadža i velikih mogula.

Program putovanja:

1. dan: Let za Delhi

Let renomiranim avio-projevoznikom Turkish Airlines iz Ljubljane u Delhi.

2. dan: Dolazak u Delhi – panoramski razgled grada

Delhi -glavni grad Indije, najveće demokratske države na svijetu (prema broju stanovnika), slika je i simbol moderne Indije s iznenađujućim suprotnostima između starog i novog, stranog i poznatog. Po dolasku u Delhi slijedi transfer do Vašeg hotela „The Golden Palms Hotel & Spa“. Prijava u hotelu, vrijeme za odmor i osvježenje. Nakon toga Vas očekuje vođeni panoramski razgled autobusom kroz Stari Delhi. Prvo ćete posjetiti RAJ GHAT – (spomenik Mahatma Gandhiju) i pri tome uživati u prekrasnoj šetnji. Nakon toga krećemo dalje autobusom, prolazimo pokraj Crvene utvrde i dolazimo do CHANDNI CHOWK (najstariji i najposjećeniji bazar na tom području). U nastavku Vas očekuje poseban doživljaj; vožnja rikšama kroz živahne ulice CHANDNI CHOWKA (fakultativno – vožnja je uključena ukoliko ste uplatili paket izleta). Slijedi vožnja prema Starom Delhiu. Uživajte tijekom vožnje u šarmu starog svijeta u povijesnom Delhiu. Noćenje u hotelu „The Golden Palms Hotel & Spa“. www.goldenpalmshotel.com

3. dan: Razgled New Delhi – Agra

Nakon doručka napuštate Vaš hotel i krećete u razgled New Delhia. Očekuje Vas QUTAB MINAR – najviši kameni toranj Indije, impozantan slavoluk VRATA INDIJE, predsjednička palača, zgrade parlamenta, državne i upravne zgrade kao i mauzolej Humayun. Nakon toga krećete brzom cestom prema gradu Agra. Grad Agra leži na obalama rijeke Yamuna. Ovaj grad spominje se još u najpoznatijem indijskom epu MAHABHARTA pod imenom Agrevana ili „granica šume“. Dolazak u Vaš hotel Mansingh Palace, prijava u hotel i noćenje. www.mansinghhotels.com

4. dan: Agra – Taj Mahal – Rotes Fort

Danas posjećujete najpoznatiju građevinu Indije – pripremite fotoaparate! Najbolje vrijeme za posjet TAJ MAHALu je rano ujutro za vrijeme svitanja. Divite se impozantnoj arhitekturi kao i vrtu koji okružuje TAJ MAHAL. Nakon toga se vraćate u hotel i uživate u Vašem doručku. Nakon doručka predlažemo izlet do utvrde AGRA koja se naziva i Crvena utvrda (fakultativno – uključeno samo ukoliko ste uplatili paket izleta). Uživajte u prekrasnom pogledu na rijeku Jamuna s Taj Mahalom u pozadini. Ostatak dana stoji Vam slobodno na raspolaganju. U kasnijim poslijepodnevnim satima Vas pozivamo na „AGRA FOOD TRAIL“ (fakultativno – uključeno samo ukoliko ste uplatili paket izleta). Noćenje u hotelu Mansingh Palace..

5. dan: Fatehpur Sikri – Jaipur

Nakon doručka napuštate Agru, odjava iz hotela i vožnja za JAIPUR. Putem ćete posjetiti grad FATEHPUR SIKRI koji je udaljen cca. 40 km od grada Agre. Razgledati ćete iznenađujuće dobro očuvane veličanstvene zgrade „grada duhova“ uključujući Jama Masjid, palaču Panch Mahal i druge palače koje su i danas svjedoci veličine i sjaja mogulskog carstva iz doba procvata njegove moći. Nakon toga slijedi vožnja do JAIPURA gdje stižete poslije podne. JAIPUR – kojeg nazivaju i „crvenim gradom“ – glavni je i najveći grad indijske države Rajasthan. Jaipur je jedan od najbolje planiranih gradova Indije, smješten u polupustijnjskom području Rajasthana. Slijedi daljnja vožnja do Vašeg hotela Park Regis i prijava u hotelu. Večer Vam stoji slobodno na raspolaganju. www.parkregisjaipur.in

6. dan: Amber Fort

Nakon doručka očekuje Vas ujutro razgled tvrđave AMBER, koja je do 1728. godine bila glavni grad ove države. Razgledajte hram Kali, dvoranu pobjede ili Jai Mahal i Jagmandir. Jahanje slonova u tvrđavi Amber (fakultativno – sadržano u paketu izleta). U nastavku Vas očekuje kružna vožnja gradom Jaipur na kojoj ćete vidjeti zvjezdarnicu, gradsku palaču i muzej. Put nas vodi i do Hawa Mahala („Palače vjetrova“). Navečer imate mogućnost pogledati kuharsku predstavu nakon koje slijedi i večera (već uključeno u paketu “Kultura & večere”). Noćenje u 4* hotelu Park Regis.

7. dan: Slobodno ili jeep safari ili izlet “Jedan dan sa slonom”

Doručak. Danas Vam se pruža mogućnost da Jaipur istražujete sami ili da uživate u udobnosti Vašeg hotela koji je opremljen wellnessom i bazenom (djelomično doplata). Naravno da smo za Vas pripremili i 2 izleta koja možete u istom danu poduzeti:
1) safari vožnja džipom koja uključuje razgled jednog sela i ručak u Samodi (fakultativno – već uključeno u paketu izleta)
2) dan sa slonom (više detalja dobiti ćete kod našeg agenta).
Noćenje u 4* hotelu Park Regis.

8. dan: Jaipur – Delhi

Nakon doručka napuštamo Jaipur i hotel, povratak u Delhi. Putem ćete imati dovoljno vremena za stanku za ručak kao i za kupnju nekoliko suvenira. Poslijepodne stižete u Delhi na posljednje noćenje. Danas imate mogućnost pogledati Kingdom of Dreams (već uključeno u paketu kultura&večera), teatralnu i šerenu dramu. Prekrasno „Kraljevstvo snova“, karneval koji je Indiju učinio jedinstvenom turističkom destinacijom. Noćenje u hotelu „The Golden Palms Hotel & Spa“.

9. dan: povratni let

Doručak. Slijedi transfer u zračnu luku na let u ranim jutarnjim satima.


TERMINI I CIJENE
Let iz Ljubljane (Turkish Airlines)

 

Avio karta:

 • 1 TK1062 L SA 02SEP LJUIST HK30  0910 1225
 • 2 TK 716 L SA 02SEP ISTDEL HK30  2015 0435*
 • 3 TK 717 L SU 10SEP DELIST HK30  0615 1030
 • 4 TK1063 L SU 10SEP ISTLJU HK30  1755 1910

Cijena uključuje:

 • Povratni let u ekonomskoj klasi Ljubljana – Delhi – Ljubljana preko Istanbula
 • 7 x noćenje u odličnim hotelima s 3 i 4* u dvokrevetnoj sobi
 • 7 x doručak samoposlužni bife
 • Izlet prema programu u udobnim i klimatiziranim autobusima
 • Razgled stari dio Delhija
 • Razgled New Delhi
 • Taj Mahal u Agri
 • Razgled Fatephur Sikri
 • Razgled Jaipur
 • Razgled Amber Fort
 • pratitelj putovanja na slovenskom ili hrvatskom jeziku
 • Jamčevno osiguranje prema propisima

Cijena ne uključuje:

 • Zrakoplovne pristojbe
 • paket putnog osiguranja (preporučujemo)
 • dodatne usluge, obroke i fakultativne izlete
 • napojnice za lokalne vodiče i vozače
 • troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon, izleti, razgledi...)

Obavezna doplata:

 • Zrakoplovne pristojbe: 2.350,00 kn
 • doplata za jednokrevetnu sobu 999,00 kn (ako osoba putuje sama).

Dodatne usluge uplaćuju se u agenciji:

 • Paket izleta: 1.199,00kn po osobi

     2. Dan: Vožnja rikšom u starom Delhiju
     4. Dan: razgled Agra Fort i Agra Food Trail
     6. Dan: jahanje slona u Amber Fortu
     7. Dan: Jeep-Safari s ručkom

 • Paket Kultura i večere: 1.199 kn po osobi

     5x večera (2.-5. + 7. dan),
     predstava kuhanja s večerom (6. dan),
     Kingdom of Dreams - Show (8. dan)

 • Jedan dan sa slonovima (7. dan) 499,00 kn po osobi
 • Go Opti dijeljeni transfer Zagreb-zračna luka Ljubljana (oba smjera) 250,00 kn po osobi

Informacije o vizama:
Za hrvatske državljane potrebna je viza.
Vizu je moguće ishoditi putem interneta i sustava e visa (www.indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html)
Cijena vize za Indiju iznosi 50 USD. Dokumenti potrebni za izdavanje vize: popunjen obrazac (koji možete naći na https://indianvisaonline.gov.in/), skenirana prva stranica putovnice (tamo gdje su podaci) u PDF formatu (veličine: min 10 KB, max. 300KB),    skenirana slika za putovnicu ( 5 x 5 cm) u JPG formatu (veličine: min 10 KB, max. 1 MB). Putovnica mora vrijediti jošminimalno 6 mjeseci od datuma putovanja. Moguće je posredovanje agencije u izradi vize. Cijena vize s  uslugom ishođenja u agenciji iznosi 450,00 kn.

Napomene:

 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.
 • Cijena zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 • Kategorizacija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita od  europskih standarda.
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske  www.mvp.hr.
 • Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju agenciju te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja  putničke agencije. Putovnica mora vrijediti još najmanje šest mjeseci od dana ulaska u zemlju.

 

ŠIFRA: indija – zlatni trokut, 9 dana 2017 060

Pošalji na Facebook

Ponuda

Info telefon

icon-phone+385 1 7777 980
+385 1 4832 143
+385 1 4832 141

+385 91 4832141

faceNOVO

avio

rezervacija-hotela

putno-osiguranje

korisne-informacije

poklon-bon

croatia-incoming

mozaik knjiga top 10 2kopenhagen 1990

 

Aktualni programi

26.04.  Provansa
26.04.  Kopenhagen, avio
26.04.  Varšava, Krakow
27.04.  Bukurešt, bus
27.04.  Dublin, avio
28.04.  Amsterdam, avio
28.04.  Azurna obala
28.04.  Cinque terre
28.04.  Istanbul, avio
28.04.  Pariz, 1.maj
28.04.  Prag, 4 dana
28.04.  Rim, iz Splita
28.04.  Sarajevo, 3 dana
28.04.  Sarajevo i Mostar
28.04.  Sofija i Plovdiv
28.04.  Švicarska i jezera
28.04.  Toskana, 4 dana
28.04.  Venecija i Verona
29.04.  Atena, avio
29.04.  Bavarska bajka
29.04.  Venecija, 3 dana
29.04.  Milano i jezera
29.04.  Sarajevo, 3 dana
29.04.  Salzburg, 3 dana
10.05.  Island, avio
12.05.  Beograd, 2 dana
12.05.  Vojvodina
16.05.  Andaluzija
17.05.  Cinque terre
17.05.  Barcelona, 4 dana
17.05.  Pariz, 4 dana
18.05.  Pariz, 4 dana
18.05.  Bukurešt, avio
18.05.  Bruxelles, avio
18.05.  London, 4 dana
18.05.  Rim, avio
19.05.  Sarajevo, 2 dana
24.05.  Bali
24.05.  Kina, velika tura
24.05.  Sejšeli, 10 dana
24.05.  Pariz i London
24.05.  Prag, avio
25.05.  London, 4 dana
25.05.  Lisabon, 4 dana
30.05.  Berlin, bus
30.05.  Jug Italije, avio
30.05.  Portugalska tura
30.05.  Sicilija, Tijelovo
31.05.  Amsterdam, avio
31.05.  Azurna obala
31.05.  Cinque terre
31.05.  Istanbul, avio
31.05.  Provansa
31.05.  Prag, 4 dana
31.05.  Rusija, 4 dana
31.05.  Bavarska bajka
31.05.  New York, 6 dana
31.05.  Sarajevo, 3 dana
31.05.  Švicarska i jezera
31.05.  Toskana, 4 dana
31.05.  Venecija, 3 dana
03.06.  Atena, avio
07.06.  Prag, 4 dana
10.06.  Biseri Rusije, avio
13.06.  Krstarenje Grčkom
14.06.  Vojvodina
15.06.  Bukurešt, avio
15.06.  Bruxelles, avio
17.06.  Atena i krstarenje
20.06.  Portugalska tura
21.06.  Bali
21.06.  Berlin, bus
21.06.  Dublin, avio
21.06.  Helsinki i Tallinn
21.06.  Pariz i London
21.06.  Stockholm Helsinki
21.06.  Kina, velika tura
21.06.  Kopenhagen, avio
21.06.  Oslo i Norveška
21.06.  Rusija, 4 dana
22.06.  Amsterdam, avio
22.06.  Bavarska bajka
22.06.  Beograd, 2 dana
22.06.  Colmar
22.06.  Istanbul, avio
22.06.  Lonodn, 4 dana
22.06.  Milano i jezera
22.06.  New York
22.06.  Prag, 4 dana
22.06.  Švicarska i jezera
22.06.  Toskana, 4 dana
23.06.  Atena, avio
23.06.  Barcelona, avio
28.06. Kopenhagen Oslo
15.07.  Atena i krstarenje
19.07.  Sejšeli, 10 dana
26.07.  Rusija, 4 dana
02.08.  Dublin, avio
02.08.  Helsinki i Tallinn
02.08.  Istanbul, avio
02.08.  Stockholm Helsinki
12.08.  Toskana, 4 dana
23.08.  Colmar
23.08.  Oslo i Norveška
26.08.  Biseri Rusije, avio
19.09.  Portugalska tura
27.09.  Kopenhagen Oslo
27.09.  Šri Lanka
30.09.  Biseri Rusije, avio
30.09.  Kina, velika tura
03.10.  Tajland