Indija - zlatni trokut

indija - Hawa Mahal the Palace of Winds Jaipur Rajasthan  indija i nepl slon 2  indija - FATEHPUR SIKRI

Termin putovanja: 

Delhi, Agra, Fatehpur Sikri, Amber Fort i Jaipur - naše putovanje u Zlatni trokut vodi Vas do apsolutno najvećih znamenitosti indijskog subkontinenta. Doživite religiju, tradiciju i kulturu iz davno prošlih vremena, kao npr. Taj Mahal ili Amber Fort - jednu od najljepših palača Rajasthana. U U Rajasthanu, “Zemlji kraljeva”, očarati će Vas stare tradicije, upečatljive palače i raskošni grobovi bogatih maharadža i velikih mogula.

Program putovanja:

1. dan: Let za Delhi

Let renomiranim avio-projevoznikom Turkish Airlines iz Ljubljane u Delhi.

2. dan: Dolazak u Delhi – panoramski razgled grada

Delhi -glavni grad Indije, najveće demokratske države na svijetu (prema broju stanovnika), slika je i simbol moderne Indije s iznenađujućim suprotnostima između starog i novog, stranog i poznatog. Po dolasku u Delhi slijedi transfer do Vašeg hotela „The Golden Palms Hotel & Spa“. Prijava u hotelu, vrijeme za odmor i osvježenje. Nakon toga Vas očekuje vođeni panoramski razgled autobusom kroz Stari Delhi. Prvo ćete posjetiti RAJ GHAT – (spomenik Mahatma Gandhiju) i pri tome uživati u prekrasnoj šetnji. Nakon toga krećemo dalje autobusom, prolazimo pokraj Crvene utvrde i dolazimo do CHANDNI CHOWK (najstariji i najposjećeniji bazar na tom području). U nastavku Vas očekuje poseban doživljaj; vožnja rikšama kroz živahne ulice CHANDNI CHOWKA (fakultativno – vožnja je uključena ukoliko ste uplatili paket izleta). Slijedi vožnja prema Starom Delhiu. Uživajte tijekom vožnje u šarmu starog svijeta u povijesnom Delhiu. Noćenje u hotelu „The Golden Palms Hotel & Spa“. www.goldenpalmshotel.com

3. dan: Razgled New Delhi – Agra

Nakon doručka napuštate Vaš hotel i krećete u razgled New Delhia. Očekuje Vas QUTAB MINAR – najviši kameni toranj Indije, impozantan slavoluk VRATA INDIJE, predsjednička palača, zgrade parlamenta, državne i upravne zgrade kao i mauzolej Humayun. Nakon toga krećete brzom cestom prema gradu Agra. Grad Agra leži na obalama rijeke Yamuna. Ovaj grad spominje se još u najpoznatijem indijskom epu MAHABHARTA pod imenom Agrevana ili „granica šume“. Dolazak u Vaš hotel Mansingh Palace, prijava u hotel i noćenje. www.mansinghhotels.com

4. dan: Agra – Taj Mahal – Rotes Fort

Danas posjećujete najpoznatiju građevinu Indije – pripremite fotoaparate! Najbolje vrijeme za posjet TAJ MAHALu je rano ujutro za vrijeme svitanja. Divite se impozantnoj arhitekturi kao i vrtu koji okružuje TAJ MAHAL. Nakon toga se vraćate u hotel i uživate u Vašem doručku. Nakon doručka predlažemo izlet do utvrde AGRA koja se naziva i Crvena utvrda (fakultativno – uključeno samo ukoliko ste uplatili paket izleta). Uživajte u prekrasnom pogledu na rijeku Jamuna s Taj Mahalom u pozadini. Ostatak dana stoji Vam slobodno na raspolaganju. U kasnijim poslijepodnevnim satima Vas pozivamo na „AGRA FOOD TRAIL“ (fakultativno – uključeno samo ukoliko ste uplatili paket izleta). Noćenje u hotelu Mansingh Palace..

5. dan: Fatehpur Sikri – Jaipur

Nakon doručka napuštate Agru, odjava iz hotela i vožnja za JAIPUR. Putem ćete posjetiti grad FATEHPUR SIKRI koji je udaljen cca. 40 km od grada Agre. Razgledati ćete iznenađujuće dobro očuvane veličanstvene zgrade „grada duhova“ uključujući Jama Masjid, palaču Panch Mahal i druge palače koje su i danas svjedoci veličine i sjaja mogulskog carstva iz doba procvata njegove moći. Nakon toga slijedi vožnja do JAIPURA gdje stižete poslije podne. JAIPUR – kojeg nazivaju i „crvenim gradom“ – glavni je i najveći grad indijske države Rajasthan. Jaipur je jedan od najbolje planiranih gradova Indije, smješten u polupustijnjskom području Rajasthana. Slijedi daljnja vožnja do Vašeg hotela Park Regis i prijava u hotelu. Večer Vam stoji slobodno na raspolaganju. www.parkregisjaipur.in

6. dan: Amber Fort

Nakon doručka očekuje Vas ujutro razgled tvrđave AMBER, koja je do 1728. godine bila glavni grad ove države. Razgledajte hram Kali, dvoranu pobjede ili Jai Mahal i Jagmandir. Jahanje slonova u tvrđavi Amber (fakultativno – sadržano u paketu izleta). U nastavku Vas očekuje kružna vožnja gradom Jaipur na kojoj ćete vidjeti zvjezdarnicu, gradsku palaču i muzej. Put nas vodi i do Hawa Mahala („Palače vjetrova“). Navečer imate mogućnost pogledati kuharsku predstavu nakon koje slijedi i večera (već uključeno u paketu “Kultura & večere”). Noćenje u 4* hotelu Park Regis.

7. dan: Slobodno ili jeep safari ili izlet “Jedan dan sa slonom”

Doručak. Danas Vam se pruža mogućnost da Jaipur istražujete sami ili da uživate u udobnosti Vašeg hotela koji je opremljen wellnessom i bazenom (djelomično doplata). Naravno da smo za Vas pripremili i 2 izleta koja možete u istom danu poduzeti:
1) safari vožnja džipom koja uključuje razgled jednog sela i ručak u Samodi (fakultativno – već uključeno u paketu izleta)
2) dan sa slonom (više detalja dobiti ćete kod našeg agenta).
Noćenje u 4* hotelu Park Regis.

8. dan: Jaipur – Delhi

Nakon doručka napuštamo Jaipur i hotel, povratak u Delhi. Putem ćete imati dovoljno vremena za stanku za ručak kao i za kupnju nekoliko suvenira. Poslijepodne stižete u Delhi na posljednje noćenje. Danas imate mogućnost pogledati Kingdom of Dreams (već uključeno u paketu kultura&večera), teatralnu i šerenu dramu. Prekrasno „Kraljevstvo snova“, karneval koji je Indiju učinio jedinstvenom turističkom destinacijom. Noćenje u hotelu „The Golden Palms Hotel & Spa“.

9. dan: povratni let

Doručak. Slijedi transfer u zračnu luku na let u ranim jutarnjim satima.


TERMINI I CIJENE
Let iz Ljubljane (Turkish Airlines)

 

Avio karta:

 • 1 TK1062 L SA 02SEP LJUIST HK30  0910 1225
 • 2 TK 716 L SA 02SEP ISTDEL HK30  2015 0435*
 • 3 TK 717 L SU 10SEP DELIST HK30  0615 1030
 • 4 TK1063 L SU 10SEP ISTLJU HK30  1755 1910

Cijena uključuje:

 • Povratni let u ekonomskoj klasi Ljubljana – Delhi – Ljubljana preko Istanbula
 • 7 x noćenje u odličnim hotelima s 3 i 4* u dvokrevetnoj sobi
 • 7 x doručak samoposlužni bife
 • Izlet prema programu u udobnim i klimatiziranim autobusima
 • Razgled stari dio Delhija
 • Razgled New Delhi
 • Taj Mahal u Agri
 • Razgled Fatephur Sikri
 • Razgled Jaipur
 • Razgled Amber Fort
 • pratitelj putovanja na slovenskom ili hrvatskom jeziku
 • Jamčevno osiguranje prema propisima

Cijena ne uključuje:

 • Zrakoplovne pristojbe
 • paket putnog osiguranja (preporučujemo)
 • dodatne usluge, obroke i fakultativne izlete
 • napojnice za lokalne vodiče i vozače
 • troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon, izleti, razgledi...)

Obavezna doplata:

 • Zrakoplovne pristojbe: 2.350,00 kn
 • doplata za jednokrevetnu sobu 999,00 kn (ako osoba putuje sama).

Dodatne usluge uplaćuju se u agenciji:

 • Paket izleta: 1.199,00kn po osobi

     2. Dan: Vožnja rikšom u starom Delhiju
     4. Dan: razgled Agra Fort i Agra Food Trail
     6. Dan: jahanje slona u Amber Fortu
     7. Dan: Jeep-Safari s ručkom

 • Paket Kultura i večere: 1.199 kn po osobi

     5x večera (2.-5. + 7. dan),
     predstava kuhanja s večerom (6. dan),
     Kingdom of Dreams - Show (8. dan)

 • Jedan dan sa slonovima (7. dan) 499,00 kn po osobi
 • Go Opti dijeljeni transfer Zagreb-zračna luka Ljubljana (oba smjera) 250,00 kn po osobi

Informacije o vizama:
Za hrvatske državljane potrebna je viza.
Vizu je moguće ishoditi putem interneta i sustava e visa (www.indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html)
Cijena vize za Indiju iznosi 50 USD. Dokumenti potrebni za izdavanje vize: popunjen obrazac (koji možete naći na https://indianvisaonline.gov.in/), skenirana prva stranica putovnice (tamo gdje su podaci) u PDF formatu (veličine: min 10 KB, max. 300KB),    skenirana slika za putovnicu ( 5 x 5 cm) u JPG formatu (veličine: min 10 KB, max. 1 MB). Putovnica mora vrijediti jošminimalno 6 mjeseci od datuma putovanja. Moguće je posredovanje agencije u izradi vize. Cijena vize s  uslugom ishođenja u agenciji iznosi 450,00 kn.

Napomene:

 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.
 • Cijena zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 • Kategorizacija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita od  europskih standarda.
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske  www.mvp.hr.
 • Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju agenciju te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja  putničke agencije. Putovnica mora vrijediti još najmanje šest mjeseci od dana ulaska u zemlju.

 

ŠIFRA: indija – zlatni trokut, 9 dana 2017 060

Pošalji na Facebook

Ponuda

Info telefon

icon-phone+385 1 7777 980
+385 1 4832 143
+385 1 4832 141

+385 91 4832141

faceNOVO

avio

rezervacija-hotela

putno-osiguranje

korisne-informacije

poklon-bon

croatia-incoming

mozaik knjiga top 10 2svica 18 1590

 

Aktualni programi

22.06.  Dvorci Bavarske
22.06.  Colmar
22.06.  Prag, 4 dana
22.06.  Švicarska i jezera
22.06.  Toskana, 4 dana
22.06.  Venecija, 3 dana
15.07.  Atena i krstarenje
19.07.  Sejšeli, 10 dana
02.08.  Dublin, avio
02.08.  Istanbul, avio
02.08.  Prag, bus
06.08.  Sarajevo, 3 dana
12.08.  Atena i krstarenje
12.08.  Toskana, 4 dana
13.08.  Bavarska bajka
14.08.  Šri Lanka
15.08.  London, avio
15.08.  Portugalska tura
16.08.  Helsinki i Tallinn
16.08.  Prag, bus
16.08.  Stockholm i Helsinki
23.08.  Colmar
23.08.  Oslo i Norveška
26.08.  Biseri Rusije, avio
30.08.  Cinque terre
06.09.  Prag, bus
09.09.  Atena i krstarenje
14.09.  Bruxelles, avio
15.09.  Vojvodina
19.09.  Portugalska tura
22.09.  Sarajevo, 2 dana
27.09.  Kopenhagen Oslo
27.09.  St. Petersburg
27.09.  Šri Lanka
28.09.  Lisabon, avio
28.09.  London, avio
30.09.  Atena, 4 dana, avio
30.09.  Atena i krstarenje
30.09.  Biseri Rusije, avio
30.09.  Kina, velika tura
03.10.  Tajland
03.10.  Portugalska tura
04.10.  Berlin, 5 dana
04.10.  Bali
04.10.  Kopenhagen
04.10.  Makedonija, avio
04.10.  Pariz i London
05.10.  Azurna obala
05.10.  Cinque terre
05.10.  New York
05.10.  Prag, bus
05.10.  Švicarska, 4 dana
06.10.  Barcelona, 4 dana
06.10.  Milano i jezera
06.10.  Provansa, 6 dana
06.10.  Venecija, 3 dana
07.10.  Vojvodina
12.10.  Bukurešt, avio
17.10.  Andaluzija, avio
18.10.  Dublin, avio
18.10.  Istanbul, avio
19.10.  Bruxelles, 3 dana
19.10.  Dublin iz Zadra
19.10.  Rim, avio
25.10.  Prag, avio
25.10.  Šri Lanka
25.10.  Kina, velika tura
08.01.  Kuba
20.02.  Vijetnam i Kambodža

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više možete saznati ovdje.

Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite ovdje: