Australija, velika Australska tura

australija opera house at night  australia-sidney  australija 17

Termin putovanja:

 • 21.04.,20.10.,17.11.2018.
 • 16.02.,16.03.,27.04.,10.08.,19.10.,23.11.2019.

Australija je otok, država i kontinent u jednom. Država Aboridži¬na i klokana je privlačna prije svega zbog svoje raznolikosti. Ot¬kriti će vam tajanstvene prašume i prostrane pustinje koje tijekom oluja svjetlucaju u raznim bojama. Osjetiti ćete puls kozmopolitskih gradova i savladati velike međugradske udaljenosti. Vrijeme neka stane na dugim pješčanim plažama i tijekom istraživanja podvod¬nog svijeta na prekrasnom Velikom koraljnom grebenu.

Program putovanja:

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – MELBOURNE  let

Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Venecija, Ljubljana – uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske/azijske zračne luke prema Australiji.
 
2. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – MELBOURNE  let, obroci tijekom leta, noćenje
DOLAZAK U MELBOURNE

Predviđeni dolazak u Melbourne u večernjim satima. Transfer do hotela i smještaj. Noćenje.

3. DAN MELBOURNE  doručak, noćenje
SPORTSKI MELBOURNE

Doručak. Melbourne je grad brojnih parkova, muzeja, botaničkih i zooloških vrtova. Osim toga, to je i sportski grad u kojem se često odrđavaju sportski turniri kao što su Grand Slam i Formula 1. Odlazak u razgled grada i obilazak talijanske četvrti Carlton, stadiona Olimpijskih igri, rijeke Yarra, stanice Spencer, gradske vijećnice i vrtova Fitzroy. Slobodno vrijeme u poslijepodnevnim satima, povratak u hotel i noćenje.

4. DAN MELBOURNE I PHILIP ISLAND  doručak, kasni ručak ili večera, noćenje
MELBOURNE I PINGVINI

Doručak. Nastavak s razgledom grada. Obilazak gradske tržnice Victoria Market i šetnja do plaže boemske četvrti St. Kilda. Poslijepodne slijedi odlazak na poludnevni izlet do Philip Islanda. Posjetiti ćemo farmu Churchill Island i saznati kako su živjeli prvi doseljenici. Nastavak do Koala Centra i susret sa najsimpatičnijim australskim životinjama. Kasni ručak/ večera na putu. Za kraj, posjetiti ćemo Penguin Parade Visitor Centre te uživati u pogledu na pingvine i lijepi zalazak sunca. Povratak u Melbourne. Noćenje.

5. DAN MELBOURNE – VELIKOOCEANSKA CESTA (GREAT OCEAN ROAD)  doručak, ručak, noćenje
VELIKOOCEANSKA CESTA I 12 APOSTOLA     

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet do znamenitih 12 apostola. Vožnja obalnom velikooceanskom cestom “Great Ocean Road“, pored australske periferije, veličanstvenih monolita i lijepog mora. Biti će vremena za fotografiranje, šetnju i slušanje priča o nasukanim brodovima. Ručak na putu. Povratak u hotel i noćenje.

6. DAN MELBOURNE – CAIRNS  doručak, noćenje
LET U CAIRNS

Doručak. Prijepodnevni let prema sjeverozapadnom dijelu Australije, u grad Cairns, koji se nalazi u saveznoj državi Queensland. Cairns je jedna od najsunčanijih australskih destinacija, u čijoj se blizini nalazi znameniti Veliki koraljni greben. Po dolasku, smještaj u hotel i noćenje.

7. DAN VELIKI KORALJNI GREBEN  doručak, ručak, noćenje
KRSTARENJE GREAT BARRIER GREBENOM

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet do znamenitog Velikog koraljnog grebena. Očekuje nas uzbudljiv dan, ronjenje među šarenim ribicama i koraljima. Ručak na brodu. Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme u večernjim satima. Noćenje.

8. DAN CAIRNS – KURANDA  doručak, noćenje
RUDARSKI GRAD KURANDA I ABORIDŽINI

Doručak. Slobodan dan za samostalne aktivnosti. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet s vlakom u rudarski grad Kuranda. Slobodno vrijeme za šetnju i kupovinu suvenira. Spust žičarom Skyrail do doline i jezera Caravonica te posjet kulturnom parku Tjapukai i kulturnom centru Aboridžina. Povratak u hotel kasno poslijepodne. Noćenje.

9. DAN CAIRNS – OLGAS – ULURU  doručak, noćenje
UPOZNAJMO ABORIDŽINE

Doručak. Jutarnji transfer do zračne luke i let u Uluru. Vožnja do gorja Olgas i nacionalnog parka Kata Tjuta u blizini najvećeg monolita Uluru, koji je oduvijek bio sveto mjesto Aboridžina. Obilazak kulturnog centra Aboridžina u kojem ćemo saznati nešto više o njihovoj kulturi. Dan ćemo privesti kraju fotografirajući boje monolita tijekom zalaska sunca. Noćenje.

10. DAN OLGASI – ULURU – SYDNEY  doručak, noćenje, let
ULURU – SVETA PLANINA

Doručak. Odlazak na izlet u ranim jutarnjim satima do podnožja Ayers Rocka. Mogućnost uspona na vrh i uživanje u pogledu na izlazak sunca. Slobodno vrijeme za šetnju oko monolita, nakon čega slijedi odlazak do Mititjulu pećine u kojoj ćemo razgledati brojne slike i zapise Aboridžina. Slijedi prijevoz do zračne luke i let u Sydney. Transfer do hotela. Noćenje.

11. DAN  SYDNEY  doručak, noćenje
MONDENI AUSTRALSKI GRAD

Doručak. Razgled ćemo započeti s obilaskom najstarije četvrti Rocks i Circular Quay-a gdje ćemo saznati nešto više o povijesti grada. Šetnja do jedne od najpoznatijih australskih građevina Sydney Opera House s pogledom na Harbour Bridge. Vožnja kroz Chinatown, Darling Harbour i središte noćnog života Kings Cross, a za kraj obilazak jedne od najljepših svjetskih plaža, Bondi Beach. Slobodno poslijepodne za uživanje u gradskoj atmosferi. Noćenje.

12. DAN
SYDNEY - PLAVE PLANINE - SYDNEY   doručak, noćenje
PROSTRANE ŠUME EUKALIPTUSA

Doručak. Izlet do Plavih planina (Blue Mountains). Najprije ćemo posjetiti Wildlife park, stanište brojnih australskih životinja kao što su klokani, koale, emui i razne ptice. Nastaviti ćemo vožnju slikovitim krajolikom do područja Blue Mountains, koje se prostire na gotovo 250.000 hektara s bogatom florom i faunom, šumom eukaliptusa i prekrasnim liticama. Vožnja žičarom i uživanje u pogledu na “Tri sestre“. Povratak u Sydney. Noćenje.

13. DAN
SYDNEY – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA  doručak, let
NASTAVAK S RAZGLEDOM GRADA

Doručak. Nastavak s upoznavanjem grada. Predlažemo posjet atraktivnom akvariju ili uživanje na plaži Bondi beach. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na prekrasno krstarenje zaljevom ili razgled unutrašnjosti Sydney Opera House. Poslijepodne slijedi transfer do zračne luke i prijava na let prema europskoj/azijskoj zračnoj luci.

14. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB  let

Po dolasku u europsku/azijsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija - mogućnost organiziranog prijevoza do Zagreba).


 

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: od 28.320 kn*  min. 25 putnika
Doplata za manji broj putnika (od 15-24 putnika): 2.310 kn*
Doplata za manji broj putnika (do 14 putnika): 4.620 kn*
Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 6.250  kn *
*Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse (39.190 kn). Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi
 • unutarnje letove prema programu
 • smještaj u hotelima 3/4* na bazi noćenja s doručkom
 • ostali obroci po programu
 • prijevoze i razglede prema programu s uključenim ulaznicama
 • usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku
 • pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku
 • troškove organizacije putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • pristojbe zračnih luka 6.250 kn (obavezna doplata prilikom prijave; podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 5.990 kn
 • fakultativne izlete
 • dodatne usluge i obroke
 • sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“
 • napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 60 EUR
 • vizu (obavezna; uz doplatu; eVisitor viza - subclass 651)
 • osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo)
 • povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke

POPUST: dijete do 12. god u pratnji dvije odrasle osobe 5 %.

 • Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
 • U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
 • Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da cijene provjeravate s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na ovakvim putovanjima/projektima, postoji mogućnost raspisivanja većeg broja programa i samim time i autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu.  Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
 • Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama

 

ŠIFRA: AUSTRALIJA 2018 011

Pošalji na Facebook

Ponuda

Info telefon

icon-phone+385 1 7777 980
+385 1 4832 143
+385 1 4832 141

+385 91 4832141

faceNOVO

avio

rezervacija-hotela

putno-osiguranje

korisne-informacije

poklon-bon

croatia-incoming

mozaik knjiga top 10 2kopenhagen 1990

 

Aktualni programi

26.04.  Provansa
26.04.  Kopenhagen, avio
26.04.  Varšava, Krakow
27.04.  Bukurešt, bus
27.04.  Dublin, avio
28.04.  Amsterdam, avio
28.04.  Azurna obala
28.04.  Cinque terre
28.04.  Istanbul, avio
28.04.  Pariz, 1.maj
28.04.  Prag, 4 dana
28.04.  Rim, iz Splita
28.04.  Sarajevo, 3 dana
28.04.  Sarajevo i Mostar
28.04.  Sofija i Plovdiv
28.04.  Švicarska i jezera
28.04.  Toskana, 4 dana
28.04.  Venecija i Verona
29.04.  Atena, avio
29.04.  Bavarska bajka
29.04.  Venecija, 3 dana
29.04.  Milano i jezera
29.04.  Sarajevo, 3 dana
29.04.  Salzburg, 3 dana
10.05.  Island, avio
12.05.  Beograd, 2 dana
12.05.  Vojvodina
16.05.  Andaluzija
17.05.  Cinque terre
17.05.  Barcelona, 4 dana
17.05.  Pariz, 4 dana
18.05.  Pariz, 4 dana
18.05.  Bukurešt, avio
18.05.  Bruxelles, avio
18.05.  London, 4 dana
18.05.  Rim, avio
19.05.  Sarajevo, 2 dana
24.05.  Bali
24.05.  Kina, velika tura
24.05.  Sejšeli, 10 dana
24.05.  Pariz i London
24.05.  Prag, avio
25.05.  London, 4 dana
25.05.  Lisabon, 4 dana
30.05.  Berlin, bus
30.05.  Jug Italije, avio
30.05.  Portugalska tura
30.05.  Sicilija, Tijelovo
31.05.  Amsterdam, avio
31.05.  Azurna obala
31.05.  Cinque terre
31.05.  Istanbul, avio
31.05.  Provansa
31.05.  Prag, 4 dana
31.05.  Rusija, 4 dana
31.05.  Bavarska bajka
31.05.  New York, 6 dana
31.05.  Sarajevo, 3 dana
31.05.  Švicarska i jezera
31.05.  Toskana, 4 dana
31.05.  Venecija, 3 dana
03.06.  Atena, avio
07.06.  Prag, 4 dana
10.06.  Biseri Rusije, avio
13.06.  Krstarenje Grčkom
14.06.  Vojvodina
15.06.  Bukurešt, avio
15.06.  Bruxelles, avio
17.06.  Atena i krstarenje
20.06.  Portugalska tura
21.06.  Bali
21.06.  Berlin, bus
21.06.  Dublin, avio
21.06.  Helsinki i Tallinn
21.06.  Pariz i London
21.06.  Stockholm Helsinki
21.06.  Kina, velika tura
21.06.  Kopenhagen, avio
21.06.  Oslo i Norveška
21.06.  Rusija, 4 dana
22.06.  Amsterdam, avio
22.06.  Bavarska bajka
22.06.  Beograd, 2 dana
22.06.  Colmar
22.06.  Istanbul, avio
22.06.  Lonodn, 4 dana
22.06.  Milano i jezera
22.06.  New York
22.06.  Prag, 4 dana
22.06.  Švicarska i jezera
22.06.  Toskana, 4 dana
23.06.  Atena, avio
23.06.  Barcelona, avio
28.06. Kopenhagen Oslo
15.07.  Atena i krstarenje
19.07.  Sejšeli, 10 dana
26.07.  Rusija, 4 dana
02.08.  Dublin, avio
02.08.  Helsinki i Tallinn
02.08.  Istanbul, avio
02.08.  Stockholm Helsinki
12.08.  Toskana, 4 dana
23.08.  Colmar
23.08.  Oslo i Norveška
26.08.  Biseri Rusije, avio
19.09.  Portugalska tura
27.09.  Kopenhagen Oslo
27.09.  Šri Lanka
30.09.  Biseri Rusije, avio
30.09.  Kina, velika tura
03.10.  Tajland